6
apr
Seneste opdatering: 7/4-17 kl. 0109
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

who called for his death

James Delinspole skriver i Spectator: Britain’s most hated man isn’t all that hateful. So, why do I like him?

Det er nemt at kolonisere Sverige

Man tager en indvandrerfamilie på 120 (!), flytter ind i en forstad og lever af vold og kriminalitet og tyranniserer alle bydelens 50.000 beboere. Myndighederne står bare med åben mund og ævler om ‘dialog’ og “forebyggende foranstaltninger.” Madammesamfundet har helt mistet kontrollen. Patriarkerne har legende let spil med feministerne. Et velforvaret land havde smidt dem ud af deres lejligheder og derefter ud af landet. Prøv med den eneste sprog de forstår: vold, foreslår Patrik Engelau:

Radioprogrammet Studio 1 förklarar att i nordöstra Göteborg finns ett antal bostadsområden som heter exempelvis Hammarkullen, Lövgärdet och Bergsjön med strax över 50 000 invånare som helt kontrolleras av en invandrad familj på 120 personer varav 30 stycken redan är registrerade hos polisen. Familjen lever av kriminalitet. Den utövar sin egen rättvisa i området och skrämmer folk från att gå till svenska domstolar. Allmännyttan säger att den inte längre kontrollerar sina hus. Polisen säger att den blir bortjagad när den kommer dit av representanter för Familjen som säger att området är deras. När polisen hittar Familjens vapenförråd tuttar Familjen på bilar för att polisen ska få annat att göra. ”De lever på sitt våldskapital”, säger polisen.

Till och med reportrarna på Studio 1 tycker att detta är ett oskick och frågar polisen vad den gör åt saken. Då visar det sig att polisen sedan två år har jobbat med att skapa förtroende. Det har varit framgångsrikt såtillvida som att många boende stod på sina balkonger och hejade på polisen vid det senaste slagsmålet med Familjen. Polisen säger också att ”alla samhällsfunktioner måste samarbeta”. FÖRSTÅR DE SPRÅKET?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?