6
apr
Seneste opdatering: 6/4-17 kl. 0222
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Man skal huske, at uden disse sosser, havde voldtægtsmændene overhovedet ikke befundet sig i landet, og ofrene ville ikke have været ofre. I 2016 blev der i Sverige anmeldt 6.563 voldtægter. (Danmark 744.)

Mørketallet skønnes af de fleste, at være faktor 10. Det er 65.000 svenske kvinder om året, som den gamle kommunist Ylva Johansson står i Riksdagen og snakker udenom. Hvordan hun gør det, er et studie i politisk svindel, som er værd at overvære. Hun er ikke en god løgnhals, hvilket hun efter 30 år i politik, kunne forventes at være.

Jeg afventer stadig den dag, hvor de hovedskyldige bliver draget til ansvar. Det er desværre nok ‘optimisme.’ Deres hærværk vil sandsynligvis vise sig at være gratis. 26 procent af stemmekvæget vil stemme på deres parti igen. Det er livets gang i Rättvisans land. Det svenske demokrati er ude af stand til at løse de problemer, det selv har skabt. Hvad der så vil ske, vil de se, der lever. Dit gæt er lige så godt som mit.

Svenske medier har et par gange om ugen en voldtægt i spalterne. Jeg ved ikke, hvordan man gør sig fortjent. Der anmeldes 18 voldtægter i døgnet. Man kan f.eks. nu blive gruppevoldtaget på gaden af fire mænd, mens masser af passerende ikke løfter en finger.

Så udsatte og svigtede er svenske kvinder. De er overladt til deres eget initiativ og livsvilje. Mange forstår det, og holder sig indendørs. Dette er, hvad “femisme” betyder i praksis, hvor det i teorien bare er et andet ord for kommunisme.

Hvad skolelærer Ylva Johansson i virkeligheden kan, skal jeg ikke kunne sige.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


PK svada

Posted: 6 april 2017 - 01:56 - Svar

https://www.heavy-r.com/ ligger det ute en video av en overstadig beruset svensk jente som blir gruppevoldtatt av 3 arabere

invandrare1957

Posted: 6 april 2017 - 05:25 - Svar

Patrik Björk. Var hittar man sådana dårar en till Ygeman. Tycker det är vidrigt med människor som försöker dölja sanningen. Lägg ihop TV4 kalla fakta ihop med det här. Där kvinnor o tjejer får inte ha trevligt på sin uteplats för dom bor i Sverige men ändå inte. Invandrartjejen som flydde och kom till något ännu värre som hon sa hon fick inte gå klädd hur som helst för mena kulturen styr. Utan hon hotades med våldtäkt för att rätta in sig i ledet. Det kommer att bli så här i Sverige mer o mer svenskarna får anpassa sig mer o mer. Det är inte invandrarnas fel utan våra politiker. Jag kör i ett invandrarområde och polisen hade kontroll där igår jag är säker på att sanningen inte kommer fram där heller. För bärgare hämtade bilar antagligen oförsäkrade o oskattade. Dom plockade vespor. Fordonen som kommer där börjar bli mer o mer arab inspirerade trehjuliga lastbilar som man skjutsar ungarna till skolan med. Sen har vi stängt av en väghalva säger bara invandrarkvinnor speciellt araber tar inte order av en svensk man. För jag har varit ytafukvakt. Somaliska hykle kärringar är bättre men arabkärringar har gått fler gånger mot och bara pekat då blir dom så rädda så dom håller på att backa in i bilen bakom. Jag säger fy fan för Sverige och dess framtid. Sen när basen för bygget kommer och varnar oss för att dom kan vara beväpnade i dom här områdena. Vad i helvete håller svenska politiker på med. Dom kan ju bara inte gå efter globalisterna och det nya mångkulturella samhällsbygget som Löfven inte heller kan säga sanningen om. Sverige är illa ute om man överlever 4,5 år till pensionen om det finns någon pension då tror inte det det är så J-vla kört.

River

Posted: 6 april 2017 - 08:53 - Svar

Lidt symptomatisk at deres riksdag er gabende tom. Dybest set er man uinteresseret.
Lidt som Danmark hvor man mener at det at producere love er det egentlige formål.
Når man har haft et demokrati i mere end 100 år og man ikke kan nøjes med de love man har, er der noget seriøst i vejen med vort samfund. Ethvert brud på love bliver fulgt op af endeløse diskussioner for tomme sale med henblik på en ny lov som man så heller ikke vil håndhæve.

Verden_er_gal.

Posted: 6 april 2017 - 11:41 - Svar

Det vil nok komme en dag da det blir forbudt med moskeer i Europa. Da vil kanskje alle problematiske muslimer dra til et muslimsk land. Når terroristene lager en bølge av terror kan man ta å begrave dem under grisefarmer eller annet som gjør at de “ryger ad helvede til” som dere danskere ville sagt?

Eva på Södermalm

Posted: 7 april 2017 - 07:00 - Svar

Jag är övertygad om att Syriens president, läkaren Bashar al-Assad, inte ligger bakom den kemiska attacken i Syrien då barn påstås ha dött. På vilket sätt skulle en sådan attack gagna al-Assad? När nu USA anfaller den syriska regimen visar det att republikanen Donald Trump bara är den ena vingen på den onda rovdjursfågeln. Demokraten Hillary Clinton är den andra. Vilken presidentkandidat det amerikanska folket röstade på spelade uppenbarligen ingen roll.

Nu är det således dags för makteliten att lägga Syrien under sig. Snart befinner sig USA och EU i krig med Ryssland, Iran och Nordkorea. Om dessa länder besegras har makteliten total kontroll över jordens länder och deras bankväsende. Vi drivs obönhörligt mot inbördeskrig och världskrig. Kaoset och flyktingströmmarna bara tilltar med bränder, rån, misshandel, mord och våldtäkter. Hur många människor kommer att överleva de fasansfulla tider som vi går emot? Kommer jordens befolkning att minska med 90 procent så att den understiger 500 miljoner som det står i det första budordet på Georgia Guidestones?

“USA går till anfall mot den syriska regimen
Första militära ingripandet – som hämnd för gasattacken
WASHINGTON / STOCKHOLM. USA går till anfall mot den syriska Assad-regimen.
Under natten till fredag, svensk tid, avfyrade två amerikanska stridsfartyg 59 robotar mot regimkontrollerad militäranläggning i Homs, uppger NBC News.
Målet: förstöra landningsbanor, bränsledepåer och flygplan, enligt uppgifter till CNN.”:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/QvQpW/usa-gar-till-anfall-mot-den- syriska-regimen

“Sarin Syria Attack; What actually happened!
FKFP FIR”:
https://m.youtube.com/watch?v=CX-uzuSYwZc

“2017 Chemical Attack in Syria – DISGUSTING FAKE NEWS FROM CNN. OBVIOUS FALSE FLAG
Xendrius”:
https://m.youtube.com/watch?v=JdoSyBhBCCs

“2017 Chemical Attack in Syria & OBVIOUS False Flag – DISGUSTING FAKE NEWS FROM CNN
Roland Outside The Matrix Eskey”:
https://m.youtube.com/watch?v=mU6PtGlqPqE

“100% PROOF HOAX Syria Gas Attack 2017 is FALSE FLAG
Roland Outside The Matrix Eskey”:
https://m.youtube.com/watch?v=X2jYGvU2rpU

“Georgia Guidestones”:
https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

    snaphanen

    Posted: 7 april 2017 - 07:43 - Svar

    Ja, andre har tænkt den tanke. Hvilken interesse skulle Assad have i det?

Leave a Comment