6
apr
Seneste opdatering: 6/4-17 kl. 0222
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man skal huske, at uden disse sosser, havde voldtægtsmændene overhovedet ikke befundet sig i landet, og ofrene ville ikke have været ofre. I 2016 blev der i Sverige anmeldt 6.563 voldtægter. (Danmark 744.)

Mørketallet skønnes af de fleste, at være faktor 10. Det er 65.000 svenske kvinder om året, som den gamle kommunist Ylva Johansson står i Riksdagen og snakker udenom. Hvordan hun gør det, er et studie i politisk svindel, som er værd at overvære. Hun er ikke en god løgnhals, hvilket hun efter 30 år i politik, kunne forventes at være.

Jeg afventer stadig den dag, hvor de hovedskyldige bliver draget til ansvar. Det er desværre nok ‘optimisme.’ Deres hærværk vil sandsynligvis vise sig at være gratis. 26 procent af stemmekvæget vil stemme på deres parti igen. Det er livets gang i Rättvisans land. Det svenske demokrati er ude af stand til at løse de problemer, det selv har skabt. Hvad der så vil ske, vil de se, der lever. Dit gæt er lige så godt som mit.

Svenske medier har et par gange om ugen en voldtægt i spalterne. Jeg ved ikke, hvordan man gør sig fortjent. Der anmeldes 18 voldtægter i døgnet. Man kan f.eks. nu blive gruppevoldtaget på gaden af fire mænd, mens masser af passerende ikke løfter en finger.

Så udsatte og svigtede er svenske kvinder. De er overladt til deres eget initiativ og livsvilje. Mange forstår det, og holder sig indendørs. Dette er, hvad “femisme” betyder i praksis, hvor det i teorien bare er et andet ord for kommunisme.

Hvad skolelærer Ylva Johansson i virkeligheden kan, skal jeg ikke kunne sige.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?