7
apr
Seneste opdatering: 7/4-17 kl. 1509
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvis det overhovedet har fundet sted. Er Trump og Vesten blevet fuppet igen?

Det er sket før. Markale massakren i Sarajevo i 1994, der fik NATO til at bombe de bosniske serbere. Jeg ville ikke fedte mig alt for meget ind i den elendighed, hvis jeg var Trump. Sidst jeg talte, var der 28 indbyrdes stridende parter, hvilket betyder, der begynder indtil flere krige, hvis denne krig slutter med Assads fald.

Hvor ved han og Vestens presse og politikere iøvrigt i grunden fra, at det var Assad, der brugte Sarin? Der foreligger ingen beviser, det er noget USA tror. Mange aktører har stoffet, jihadisterne har det, og hvorfor skulle Assad bruge forbudte våben, netop som han er ved at vinde. Og hentede ikke blandt andre den danske flåde Assads kemiske våben ud af landet i 2013?

Hvem gavner Sarin angrebet? Jihadisterne, ingen andre. Nu tales der Gud dødeme om ‘regime change’ igen. Hvem skal holde sammen på Syrien, hvis Assad forsvinder? Det hele virker irrationelt, der virker som om Mette Gjerskov holder i verdenspolitikkens tøjler. Danmarks udenrigsminister har ingen selvstændig mening om det hele.

Eller måske handler det om  noget helt andet end det ret ligegyldige, irrelevante og fortabte Syrien: Et signal til Kina, Rusland, Iran, Nordkorea osv, om at Trump ikke er nogen Obama og har store muskler, og er parat til at bruge dem.

Hør også Stefan Molyneux: President Donald Trump Bombs Syria og Syria Chemical Attack: Push For Ousting Bashar al-Assad.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?