7
apr
Seneste opdatering: 7/4-17 kl. 1509
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Hvis det overhovedet har fundet sted. Er Trump og Vesten blevet fuppet igen?

Det er sket før. Markale massakren i Sarajevo i 1994, der fik NATO til at bombe de bosniske serbere. Jeg ville ikke fedte mig alt for meget ind i den elendighed, hvis jeg var Trump. Sidst jeg talte, var der 28 indbyrdes stridende parter, hvilket betyder, der begynder indtil flere krige, hvis denne krig slutter med Assads fald.

Hvor ved han og Vestens presse og politikere iøvrigt i grunden fra, at det var Assad, der brugte Sarin? Der foreligger ingen beviser, det er noget USA tror. Mange aktører har stoffet, jihadisterne har det, og hvorfor skulle Assad bruge forbudte våben, netop som han er ved at vinde. Og hentede ikke blandt andre den danske flåde Assads kemiske våben ud af landet i 2013?

Hvem gavner Sarin angrebet? Jihadisterne, ingen andre. Nu tales der Gud dødeme om ‘regime change’ igen. Hvem skal holde sammen på Syrien, hvis Assad forsvinder? Det hele virker irrationelt, der virker som om Mette Gjerskov holder i verdenspolitikkens tøjler. Danmarks udenrigsminister har ingen selvstændig mening om det hele.

Eller måske handler det om  noget helt andet end det ret ligegyldige, irrelevante og fortabte Syrien: Et signal til Kina, Rusland, Iran, Nordkorea osv, om at Trump ikke er nogen Obama og har store muskler, og er parat til at bruge dem.

Hør også Stefan Molyneux: President Donald Trump Bombs Syria og Syria Chemical Attack: Push For Ousting Bashar al-Assad.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Niels Henriksen

Posted: 7 april 2017 - 15:30 - Svar

Jeg undskylder kilden, men jeg har lige tilfældigt set denne her – det kan blive rigtigt slemt, hvis det er hvad det ligner:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/M04XE/fordon-kor-pa-drottninggatan -bil-kor-pa-folk

Ett fordon ska köra på Drottninggatan i Stockholm, enligt vittnen.
– Vi har också fått de uppgifterna och har initiala uppgifter om personskador, säger Towe Hägg vid Stockholmspolisen.
Aftonbladets reporter på plats säger att polisen varnar för att det rör sig om misstänkt terror.
– De skriker ”Backa, back, det här är inget skämt”, säger Ebba Thorneus.
Enligt Aftonbladets källor finns uppgifter om flera dödsfall.

….

  Niels Henriksen

  Posted: 7 april 2017 - 15:33 - Svar

  http://www.svt.se/nyheter/live/dad-i-stockholm

  Lastbil har kört över människor i centrala Stockholm
  Lastbil körde in i folkmassa

  Detta vet vi:

  Ett fordon har kört in i människor på Drottninggatan i centrala Stockholm.
  Lastbilen ska ha kört rakt in i Åhléns, enligt vittnesuppgifter.
  SVT:s reporter på plats säger att en polisbil åker runt i centrala Stockholm och ropar ”Varning för terrordåd”.

  Flera personer ska vara skadade. Det finns också rapporter om minst tre döda.

   Niels Henriksen

   Posted: 8 april 2017 - 08:15 - Svar

   Åbenbart en selvkørende lastbil – iflg. de naive og virkelighedfjerne PK-medier … ligesom i Nice og Berlin 🙁

PBrad

Posted: 7 april 2017 - 19:44 - Svar

Er Trump og Vesten blevet fuppet igen?
Det er da højst sandsynligt og man må så sige at amerikanerne stadig fører sig frem som en elefant i en glasbutik i mellemøsten.
De og ingen andre har skylden for at hvirvle en masse lort op i nævnte område, som de da det kom til stykket ikke havde den fjerneste ide om hvordan skulle håndteres.
Så kan de kaldes Trump, Obama,Bush eller hvad klovnerne i det hvide hus hed på daværende tidspunkt, det korte af det lange er at amerikanerne foretager nogen hovedløse beslutninger og lader europa modtage migrant strømmen.

Lenn

Posted: 7 april 2017 - 21:54 - Svar

Godt skrevet, og ja, jeg har også undret mig en del over dette påståede giftgasangreb, for man ser kun børn – nogle få stykker. Arabere har det med at lyve og iscenesætte visse ting, og det gjorde ‘palæstinenserne’ jo også under en krig med Israel, hvor de pludselig anvendte allerede døde pal-børn for at påstå, at de var døde pga. et israelsk angreb. Det viste sig at være løgn, men det havde MSM ikke så travlt med at rapportere.

Det hele virker temmelig sært, og at Trump agerer på det, undrer også mig; ingen Vestlige regeringer har ageret på, at 6-7 årige kristne og yazidi-piger voldtages til døde i Raqqah, og ingen har reageret en skid på, at kristne børn ned til 8 år er blevet korsfæstet eller halshugget! Er det ikke 270.000 syrere, der er blevet dræbt i den krig, og når disse såkaldte ‘oprørere’s børn (læs: muslimske børn) bliver ramt, så himler verden op. Mage til hykleri skal man godt nok lede længe efter…

Morten - - -

Posted: 7 april 2017 - 22:53 - Svar

Cui bono? nemlig.

– – –

Peter Zichau

Posted: 8 april 2017 - 03:13 - Svar

Angrebet på den syriske luftbase var klappet af med russerne. Amerikanerne er bare i gang med at vise styrke. Jeg tror der er noget under opsejling. Læg også mærke til, at linjen bliver skærpet overfor Nordkorea. Der kommer også til at ske noget.

Eva på Södermalm

Posted: 8 april 2017 - 20:43 - Svar

“ANOTHER BBC GUEST REFUSES TO GO ALONG WITH THE PROPAGANDA!
SCOT TV”:

http://blueshift.nu/har-sagar-storbritanniens-ambassador-till-syrien-t rumps-gasattacklogner/

Leave a Comment