12
apr
Seneste opdatering: 12/4-17 kl. 1954
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man skal hele tiden huske, at Sverige har været ufatteligt heldigt i mange år. Statistisk set, burde de have værre terror end Frankrig, hvilket deværrre også må forventes. 2010 og 2017 var kun små forskælv til det egentlige vulkanudbrud.

Politikerne vil være eneskyldige i de kommende jihad-mord, som de er eneskyldige i den anselige vold, der har været rettet mod befolkningen i fyrre år. De har nemlig aldrig forhandlet “multikulturen” med befolkningen, så det ville være en ret lille gruppe mennesker, der skal møde op ved en rettergang. Politimanden Pierre Leander gjorde en god begyndelse i går, ved at anmelde regeringen for de fire terrormord forleden. Naturligvis skal politikere hæfte personligt for de dødsfald, de forårsager, og svenske politikere har mange hundrede flere på samvittigheden end de fire forleden. Dessa satans medlöpare.

Apropos truck-jihad og betonklodser, se en chrash-test, når en lastbil påkører nogle tunge betonklodser med 50 km/t. Det lader til at være dæmret i København også: Sikkerhedschef: Betonklodserne på Strøget i København kan ikke stoppe en Fiat Punto, der kører 8 km/t. Se også Bruce Bawers: ‘SWEDISH CONDITIONS’, Diagnosing a deadly disorder.

Prognos: En miljon nya “svenskar” på tio år

Sveriges befolkning passerade nyligen tio miljoner. Om knappt tio år, 2026, beräknas folkmängden ha ökat med ytterligare en miljon och befolkningen i Sverige passera elva miljoner, enligt en prognos från SCB.

Sedan 2014 har Sveriges befolkning på grund av den mycket omfattande invandringen från tredje världen ökat med mer än 100.000 personer per år, och enligt prognosen kommer befolkningen fortsätta öka med över 100.000 årligen fram till år 2024.

Under 2017 beräknas befolkningen öka med 124.000 personer och det är en historiskt hög ökning, men lägre än 2016 då befolkningen ökade med 144.000. Prognos: En miljon nya “svenskar” på tio år

Sveriges Statistik SBC: Sveriges framtida befolkning 2017–2060:Mindre än tio år till nästa miljongräns


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?