17
apr
Seneste opdatering: 17/4-17 kl. 1704
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det burde ikke komme bag på nogen, den har været høj i over ti år, men man skal aldrig vide sig for sikker. I denne tid, hvor Sverige prøver at genintroducere svindelnummeret med de “apatiske asylbørn,” mindes man om, at de eneste apatiske der findes i Sverige, er vælgerne, ikke mindst kvinderne: Fler svenskar positiva till landets utveckling. Fler kvinnor positiva efter attacken. En læser sendte mig artiklen med kommentaren: “Sverige er en selvmordssekt.” STORBRITANNIEN OM NYA TERRORDÅD I SVERIGE: ”HÖGST SANNOLIKT”

Tjekkiet tog 12 af 1600 migranter

“Has no further plans to adopt more migrants. Will rather face sanctions”

De lurepassende Løkke og Støjberg er vel snart med i en straffeekspedition mod østeuropæerne?

The Czech Republic is not prepared to accept any more than the 12 migrants it has already taken under the quota scheme set up by the European Union (EU) even if that means facing sanctions, the nation’s interior minister has said.

“Ongoing security checks show that the country can no longer accept anyone else”, said Milan Chovanec, noting that the Czech Republic has so far received 12 of the 1,600 migrants it has been ordered to take in under the terms of the EU quota deal.

Vetting so-called refugees is “complicated”, the minister explained, adding that migrants “have not even been willing to remain in place [in Greek and Italian camps, while security checks take place”. Czech Republic: We’d Rather Risk EU Penalties then be Forced to Take Migrants, Tjeckien fick nog efter tolv invandrare – slopar EU-asyl helt


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?