18
apr
Seneste opdatering: 18/4-17 kl. 1331
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Spørger filosoffen Eva Selsing i Berlingske. Ikke ret meget. Danske politikere er kun marginelt mere vågne. Også kun cirka 20 procent af danskerne stemmer imod ødelæggelsen af (velfærds)samfundet. Tusinder af danske bøger, kronikker og læserbreve i 30 år – og næsten ingen i Sverige i samme tid –  har ikke gjort den store forskel. Kort sagt: Debattens kvalitet betyder ikke noget særligt, selvom avislignende blogs nu har hævet den svenske kvalitet betydeligt. Politikerne læser det næppe, og flertallet befolkningen læser ikke kronikker og bøger.

At 37 procent af den svenske befolkning nu er indvandrere og efterkommere, og at det ikke er tilfældet i Danmark, skyldes andre ting. F.eks. at svenske politikere havde sådan et kissejav med at eliminere folket ud af nationen, at plus 90 procent af de indvandrere der er kommet, ikke har behøvet indentificere sig (og dermed dokumentere asylbehov). Den skadelige nation skulle væk, så den aldrig mere kunne komme tilbage (og skabe 200 års fred og velstand.) Og det kom den!

Kort sagt, vi bliver til Sverige, bare langsommere. Svenskerne vågner nu, det demografisk er for sent, og det ser danskerne også ud til at ville gøre. I påsken lukkede Frontex 7-8000 velfærdsmigranter over Middelhavet på tre dage, danske politikere snakker om tørklæder og socialdemokratiets gruppeformand siger nogle selvfølgeligheder 34 år for sent. Kun Østeuropæerne giver EU en kamp over den egentlige grund til “flygtningekrisen,” og Europa drukner videre i almindelig hverdagspludder. Vi når det, men først når alle fremtidige danskere er stillet overfor et demografisk fait accompli uden nogensinde at være blevet spurgt.

Bundlinjen ser ens ud. Alligevel er der på lange stræk tale om en overfladisk uenshed. Tag nu det seneste terrorangreb på europæisk jord, i Stockholm, hvor fire mennesker, deriblandt 11-årige Ebba, blev slået ihjel af en uzbekisk islamist.

Det officielle Sveriges reaktion var at indkalde til en stor manifestation, hvor man manede til »kærlighed og omtanke«. Det mindede ikke så lidt om vor hjemlige afsyngning af John Lennons »Imagine« og politiker-korets rituelle »vi står sammen«-floskler. Den efterhånden så velkendte forkvakling af begreber om næstekærlighed og sammenhold.

Når vi kommer til de faktiske forhold i jernindustrien, bliver det endnu sværere at se forskel.Bevares, Mjølnerparken er ikke nær så slem som Rosengården, og vi har ikke taget lige så mange migranter ind – men sammenligneligt er det jo. Og hvad forhindrer egentlig de danske ghettoer i at udvikle sig i yderligere negativ retning?

Det, vi har til fælles med Sverige, er, at problemerne bliver værre dag for dag. Ja, begge lande har strammet op. Men asylstrømmen fra de problematiske lande fortsætter. Nogle år er den stor. Nogle år er den mindre. Men den fortsætter. Vi adskiller os ikke fra Sverige, når det kommer til hverken retningen eller problemernes type. Vi adskiller os i skala. Og tid. Tiden arbejder imod os.

Bundlinjen ser ens ud. Der kommer stadig flere migranter til samtidig med, at problemerne med de parallelle samfund, der allerede eksisterer, vokser.Med andre ord: Der er ikke stort andet end en lidt friere debat, der forhindrer os i at ende som Sverige. Det er temmelig otrevligt at tænke på. Hvad forhindrer os i at ende som Sverige?

Tusentals migranter räddade på Medelhavet i påsk. Fyra gånger fler migranter på en helg än hela veckan innan.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


River

Posted: 18 april 2017 - 08:33 - Svar

Rothshield kører bare derudad. Som nævnt er problemet hvad vi har fået proppet ind i hovedet. Vi er forvandlet fra individualister til kollektivister.

  Benny

  Posted: 18 april 2017 - 10:27 - Svar

  Trams, prata för dig själv.

KnudMadsen

Posted: 18 april 2017 - 10:23 - Svar

“Hvad forhindrer os i at ende som Sverige?”
Det gør de alt for mange politisk korrekte rødgardister og politikerne. Politikerne er meget mere optagede af at skaffe sig internationale poster, hvor det er skidt at have et CV, der melder om holdninger, der går imod de politisk korrekte. Som vi ser i mange andre situationer, er hverken væmligboere, skolelærere, gamle kællinger og politikere tynget af nogen nævneværdig begavelse, der sætter dem i stand til at skue bare nogle få år ud i fremtiden baseret på åbenlyse fakta.

Benny

Posted: 18 april 2017 - 10:25 - Svar

Läs och avundas danmark.

Lägsta statsskulden sen 1970-talet! L’ägre än 30 % av BNP.
Ekonomin växer så det knakar
Sänkt skatt för pensionärer
Polisen får ökade resurser.
Förlossningsvården får ökade resurser.
Index för inköp ökar kraftigt.
Svenska företag går bra som fan.

Idag är överskottet på budgeten 40 miljarder!

Trots flyktingkris så står svensk ekonomi stark.
Men nu är 150.000 fler människor i arbete.
Ungdomarslösheten är den lägsta på 13 år.

Överskott för hela mandatperioden. löven gör som alla svenska socialdemokratiska regeringar.
Synnerligen god fiskal reda.

Trodde man skulle behöva låna till flyktingkrisen.
Men det behövde hon inte.

Styrkan i Ekonomin är i nytt läge.
Investeringar för framtiden.

Tryggare samhälle och hållbart framtiden.
Samhällsbygge.

Lägsta arbetslösheten på 10 år!
Högsta sysselsättningsgraden sen 1992!

Människor i bidragssystemen är det lägsta på 10 år.

Låter som att Sverige går bäst i klassen

  Richard lll

  Posted: 18 april 2017 - 14:03 - Svar

  Menar du allvar?
  Sanningen är att utan mångmiljardlånen utomlands hade statskonkursen varit ett faktum. Tryggare samhälle? Nu är du riktigt skojig. Aldrig har den svenska befolkningen varit så otrygg som idag.

   rosinen

   Posted: 19 april 2017 - 15:24 - Svar

   Sarkasme?

  Peter Zichau

  Posted: 18 april 2017 - 20:13 - Svar

  Jeg tror sgu der er én der er kommet til at læse lidt venstreorienteret propaganda. Men ok. Tro på det. Det gør alle de andre fjolser jo.

  Ferd Ed Sa

  Posted: 18 april 2017 - 21:18 - Svar

  Naive jubelidiot!!..I 2040 vil etniske svenskere komme i mindretal. Utrygheden har aldrig været større i Sverige- I er lige blevet ramt af et terrorangreb i Stockholm, som flåede benene af en 11 årig pige på vej hjem fra skole. Dette er sket på trods af, at i som en tossegod humanitær stormagt åbenhjertigt har taget imod alverdens flygtninge og migranter. Der er nu 75 No Go Zones i Sverige. Snart tvinges I til, at adlyde Allah og Muhammed ellers får i hugget hovederne af.

   henrik

   Posted: 20 april 2017 - 09:11 - Svar

   Det er følelsesporno at omtale een hændelse som signifikant for et hel lands skæbne. Hvis DK taber en landskamp i fodbold betyder det så også at landet går konkurs? Hold du lige styr på dine proportioner og læs lidt op på hvad forskellen er mellem oplysning og propaganda (jævnfør Dr. Goebbels). At tale om etniske svenskere eller danskere får mig altid til at grine. Skandinaverne stammer genetisk fra Kaukasus. Det er altså OS der er de fremmede. Det er OS der har etnisk udrenset den oprindelige danske befolkning som var i familie med kelterne som jo også blev etnisk udraderet i England af saxerne som iøvrigt var fra Holland/Nordtyskland/Sønderjylland.

    Ferd Ed Sa

    Posted: 20 april 2017 - 11:19 -

    Du lyder som en ægte radikal landsforræder!! Det burde være logik for burhøns, at jo flere muslimer vi lukker ind, jo større er sandsynligheden for et terrorangreb, da de betragter os som vantro, som enten skal omvendes eller slås ihjel (læs koranen). Vi har fælles rod med etniske svenskere, nordmænd, islændinge og et religions og kulturfællesskab med resten af de europæiske lande, men har absolut intet tilfælles med de muslimske lande. Vores kultur og land er skabt over mange tusinde år. Om vi stammer fra Kaukasus er der ingen, som med sikkerhed ved. Det er ren og skær teori. Der findes ingen pålidelige skriftlige kilder fra den tid, som kan slå fast hvor vi kommer fra. Det danske folk består af en sammenblanding af heruler, danere og indvandrede germanske stammer og senere franskmænd(huguenotter).
    At du kan skrive noget så tåbeligt, at det altså er OS, som er de fremmede kan jeg kun grine af!!! Hvor dum har man lov at være?

    henrik

    Posted: 20 april 2017 - 12:38 -

    hæ hæ… Du lyder som en ægte nazistracist…Det er da logisk at siden vi i slutningen af 60’erne har levet i fred og fordragelighed og FØRST efter den ulovlige krig mod Iraq har set terroisme med arabiske rødder her i vesten kan henføre til at vi er i en krig vi selv har deklareret…

    Og dernæst er mængden af flygtninge ikke kritisk, de tæller knapt 5.000. Du er typen der læser overskrifter i din nazisprøjte og tror at det er repærsentativt for verden. Ser du også en film med aliens og tror at de er overalt?

    Læs selv bibelen som er fuld af voldtægter og mord og drab, for slet ikke at tale om de milliarder af vantro vi har myrdet i Guds navn lige fra 6 mio jøder til hele den oprindelige befolkning i latin amerika og alle vores egne interne religionskrige.

    Du bruger ordet radigal som en der påberåber dig fanden. Latterligt og ynkeligt og er på niveau med heksejagterne i middelalderen hvor vi lige futtede 50.000 uskyldige af på bålet. Du er en hedning og ikke andet og du har i hvertfald ingen studenterhue siden du er så uvidende. Du kan se på næsten enhver hjemmeside hvor man skal angive sin race at hvid slås sammen med kaukasisk. At du ikke ved det bliver det da ikke mindre sandt af. Har månen måske ingen bagside fordi du ikke har set den? Hvad med om du i det mindste FORSØGER at søge kilder inden du kaster op ud over internettet med din galde?

    Ferd Ed Sa

    Posted: 20 april 2017 - 21:34 -

    Du fatter åbenbart nul og en pind!! Hvorfor fordufter du ikke over til et multi kulti debatforum, hvor du kan debattere med dine muslimske og radikale åndsfæller??
    Ikke en eneste muslim skal have lov til at søge asyl eller flygte til Europa!! De skal blive hjemme eller flygte og søge asyl i et andet muslimsk land!!. Muslimer hører ikke til i Europa! Jeg er i øvrigt bedøvende ligeglad med om muslimerne slår hinanden ihjel!
    Vi er i Europa gud ske lov kommet videre siden korstogene i Mellemøsten og Latinamerika. Hitler blev i øvrigt inspireret til sine bestialske jødeudryddelser af en muslimsk kalif.
    Der er desuden ikke noget videnskabeligt bevis for, at vores forfædre stammer fra Kaukasus. Det er kun gisninger og teori, så jeg ved ærlig talt ikke hvem der har fundet på, at europæere er af kaukasisk oprindelse.

    henrik

    Posted: 21 april 2017 - 08:54 -

    Ser du, der rammer du igen hovedet på sømmet i din arrogance med dit gigantiske ego hvor indsigt og informationssøgning for dig er en by i Rusland. Du tror til enhver en tid at din paratviden om alt til enhver en tid er tilstrækkelig til at tage beslutninger for hele samfundet i en kombination af din overlegen intelligens. Af en eller anden grund tror du at det er tilstrækkeligt at være informeret af dine aviser og dine nyhedsprogrammer i TV og det er det altså ikke. Du kan ALDRIG få andet end overfladisk viden på den måde. Værdien af nyheder er som ordet siger.. En inoformation om at der er sket “noget” og ikke andet.
    Det vil svare til at du som læge ordinerer medicin mod cancer til en patient der har indtalt en besked om at patienten har det dårligt. Når man agerer på den fladpandede måde så finder man ALDRIG ud af at patienten bare var forkølet. Man er altså nød til at lette sin åndelig dovne fede hjerne og sætte sig IND i tingene.

    Det var DIN statsminister sammen med alle de andre vestlige ledere der nægtede at sende penge til FN da de var løbet tør for penge til at håndterer de mange millioner flygtninge da de var i et muslimsk land…

    Tyrkiet lod så sølle 7% af dem vandre videre op i vesteuropa for at tvinge vesteuropa til at tage et fællessansvar når nu de vendte det døve øre til FN…

    Sådan din klaphat hængere tingene sammen. Så er du sur over det så husk det når du stemmer, ikke at stem på en fornæret blå blok, der kun tænker på sig selv.

    Og hvorfor endte de så i Tyrkiet? og ikke i de andre omsiglæggende muslimske lande? Det kan jeg også fortælle dig. Det er fordi at de andre muslimske lande netop støtter styret i Syrien og støtter den gren af Islam. Dvs. de ville være flygtet fra asken til ilden…

    Nej Hitler blev ikke inspireret til jødeforfølgelse af en muslimsk kalif. Han blev inspireret af de teorier der var moderne i USA på den tid som Hr. FORD var talsmand for og som Hr. Ford derfor havde lavet et institut om i europa. Det institut var i øvrigt grundlæggerne og driftsorganisationen af de første koncentrationslejre i Tyskland.

    Naturligvis er der videnskabelig bevis for at vi er fra Kaukasus. Det er blevet bevist ved den undersøgelse om DNA der er lavet for hele verden.

    Og du springer over hvor gærdet er lavest. Vi har i mange år levet fredeligt med muslimer så din hetz har intet på sig. De sidste par års terror er resultat af at vi faktisk er i krig. Og i øvrigt en ulovlig krig som den er blevet dømt for i England. Samme undersøgelsesudvalg er behændigt blevet nedlagt her i DK så man ikke officielt kan komme til samme konklusion.
    Men da regeringens argumentations og dokumentation for at gå i krig mod Irak var den samme som den engelske, så har vi naturligvis samme konklusion, nemlig at det var løgn det hele. Noget jeg personlig også advarede imod inden vi gik i krig. Jeg havde gennemskuet at det amerikanerne kaldte faktuelt var en løgnehistorie.

    henrik

    Posted: 27 april 2017 - 07:46 -

    Jeg har nu slået fast at der har været muslimer i europa i generationer før du blev født uden problemer. Jeg har slået fast at du forholder dig til de sidste få års terror og kun dem.
    Det vil svare til at hævde at muslimerne kommer med pesten, når vi altså har haft muslimer i 300 år uden at have pest. Med en evne til at tænke logisk induktivt og deduktivt opdager man således at terror ikke er bundet til religion men til politik. Churchill bombede Dredsen i 1944 og dræbte 40.000 kvinder og børn. Denne episode var isoleret den eneste årsag til han ikke blev genvalgt efter krigen.
    I 1944 lod englænderne 4 mio. indere dø af sult og tyskerne myrdede 6 mio jøder.
    Du hænger slet ikke sammen i din logik
    At råbe djævlen og fanden efter modstanderne er et ældgammelt trick som kun dumme hopper på. At du tror det hjælper dig i en debat siger virkelig noget om de mennesker du omgås. Krage søger mage.

    henrik

    Posted: 22 april 2017 - 08:23 -

    Du blander rundt på vandring af folkeslag i nyere tid i forhold til beviselige DNA spor.
    Ikke meget forskning har der været på området således om hvordan og hvornår folkevandringen fra kaukasus til vest- og øst europa er sket. Men det er naturligvis noget der er sket FØR de folkeslag du omtaler bevægede sig til England.
    Jeg nævnte blot folkevandringen til England for at illuderer hvorfor kelterne i England som i DK som den oprindelige befolkning blev fortrængt af nye folkeslag.
    En pointen du af en eller anden grund netop helst ville glide hen over ved fejlagtigt at slå på en anden detalje. Du kender bestemt ikke forskellen mellem induktiv og deduktiv logik.

    henrik

    Posted: 27 april 2017 - 07:49 -

    Naturligvis stiger sansynligheden for terror jo flere vi lukker ind som kommer fra lande vi ulovligt har bekriget og myrdet deres kvinder og børn…
    Tror du mangler lidt historie læsning da blandt andet Spanien har været muslimsk i mange hundred år.

  SweDane

  Posted: 18 april 2017 - 21:45 - Svar

  Känner du engelska frasen ” Cooking the books ” ??
  Lyssna lite på vad Ingves tycker om svenska ekonomin…!

  Niels Henriksen

  Posted: 19 april 2017 - 00:58 - Svar

  Seriøst? LOL

  Eller har du kanske haft besøk av the Body Snatchers?

  PK-hjærntvætten ær ju tydligen total – och tallen helt ute i hampen …

   Niels Henriksen

   Posted: 19 april 2017 - 01:26 - Svar

   PS Den danske statsskuld (statsgæld) ær 18 % ( 2016, på veg mod nul ),
   och danska ekonomin ær i kraftig væxt nu ( tidigare underværderet pga. ett fel ).

   http://www.nationalbanken.dk

   Så ni har lång veg kvar, Sverige, och det mesta av er væxt och
   finansieringen av massinvandringen av oftest ointegrerbara,
   oproduktiva och krævande personer från Mellanøsten och
   Afrika føregår faktisk før lånade pengar, højade skatter och massiva
   besparinger på kærnvælfærden, sjukvården, skolor, polisen, alderdomshem
   och på pensionisterna och deras mat etc.

   Detta “glømde” du tyværr i din lalle-optimistiska verklighetsfrånvænde prognos 😉

    henrik

    Posted: 20 april 2017 - 09:06 -

    Nationalbanken udtrykker sig naturligvis populistisk i et snævert økonomisk sprog.
    Der står udtrykkeligt at staten selv måtte lave støtteopkøb af sine egne obligationer og at der blev udstedt for 63 mia. kr MERE i obligationer… Så stemmer slet ikke overens med det du opfatter som en “på vej mod nul”. Tillige skriver de UDTRYKKELIGT at markedet stoler så meget på den danske obligation at man opnår BEDST mulig…bla bla bla. Det betyder UD FRA DE PRÆMISSER DER ER og altså siger det slet INTET om hvad markedet tilbyder for den optimale økonomi.
    Men naturligvis er den danske økonomi bedre nu end i peroden 1992-2013 hvor vi kæmpede med at afvikle en gæld på 1.700
    mia. kr. udstedt i USD. Gælden i dag er i DKK men det er igen en illusion da DKK i bund og grund er EUR. same same….

    Statsministeren har tillige udtalt i et interview at den danske gældstiftelse sker efter planen i en langtisplan for at håndterer de store udfordringer der er med ældrebyrden de næste 40 år…
    DF har udregnet at for blot at bevare samme standard i ældreomsorg skal der bruges 20 mia. kr. mere om året de næste mange år. Det er naturligvis baggrunden for en stor del af statens gældsstiftelse, for slet ikke at tale om den nu lovede øgede tilskud til NATO.

    Jeg tillader mig tillige at gøre opmærksom på at gælden er af en sådanne størrelse at hver dansker betaler 5.000, kr. over skat hver måned om man er bistandsklient eller rig.

    Så når “nogen” blå partier taler om skattelettelser til husejerne får jeg kvalme. Ingen solidaritet der, kun opportunisme.

  Harald Olsen

  Posted: 19 april 2017 - 07:05 - Svar

  Olav Ødegaard

  Posted: 19 april 2017 - 11:00 - Svar

  Morsomt (norsk for rolig)..

mjolly

Posted: 18 april 2017 - 13:34 - Svar

Alle skjønner vel hvordan dette ender også med Danmark og Norge, så hvorfor griper ikke “militæret” inn for å hindre en åpenlys islamisering som har foregått i årevis. I UK sa en general for litt siden at om Corbyn kom til makten ville de gripe inn, men hva er forskjellen på Corbyn og det parlamentariske sabotasjen av innvandringsregulerende tiltak i skandinaviske land.

invernes

Posted: 18 april 2017 - 15:29 - Svar

Det samme kan sies om Norge, Ikke ret meget. norske politikere er kun marginelt mere vågne.

  rosinen

  Posted: 19 april 2017 - 15:22 - Svar

  Og det sier mye om de danske of svenske politikere….
  Det er valg i Norge i år, det er lov å håpe på et sterkere FRP, men jeg tviler.
  Saueflokken har ennu ikke våknet….

   Arve Henriksen

   Posted: 19 april 2017 - 18:22 - Svar

   FRP, som enda ikke har fått ut Krekar? Det er ingenting i Norge verdt å stemme på, hele skiten må kollapse før vi våkner. Dessverre for oss så har vi oljepenger til å holde det gående i mange år til.

Ole Siggaard-Andersen

Posted: 18 april 2017 - 19:37 - Svar

Eva Selsing og jeg er åbenbart lige pessimistiske. Kulturmarxisterne og multikulturalisterne i skøn forening med eksportvirksomhedslederne samt diverse NGO-ere styrer Danmark og de øvrige europæiske nationer direkte imod det islamiske (osmanniske) kalifat. Invasionstropperne helt uden våben (bortset fra knive og lastbiler) er på vej godt hjulpet af ovennævnte.

  Olav Ødegaard

  Posted: 19 april 2017 - 10:53 - Svar

  Vanskelig å tro det skulle være mange opprinnelige skandinaver tilbake i våre land, om islam skulle få så sterkt grep om våre samfunn.
  Ressurssterke i alle valører; også folk tilhørende andre religioner enn kristendommen, ville flytte til land som ennå er europeiske i så fall.
  Hva så “kalifatet” vil kunne få til så langt mot nord blir et spørsmål, når man ser hva de skaper i klimatisk vennlige strøk..

Henning Jensen

Posted: 18 april 2017 - 20:04 - Svar

“Hvad forhindrer os i at ende som Sverige?”
Intet, så bare rolig, vi skal nok nå svenskerne, og også overhale dem.
Sverige har ganske vist et rimeligt fodboldhold, men øl kan de ikke brygge. Og når det gælder det politiske, så har vi mange politikere der er fuldt på højde med de svenske standarder, f.eks. Zenia Stampe og Morten Østergaard. Og da disse er godt hjulpet af storimportøren Lars Løkke Rasmussen, så vil vi komme i front igen.

Peter Zichau

Posted: 18 april 2017 - 20:08 - Svar

Den største forskel på Sverige og Danmark er nok, at vi ikke nåede at dumme os nær så meget. Og med det mener jeg, at tingene begynder at vende nu. Men det kan Sverige selvfølgelig ikke rigtigt bruge til så meget. Vi kan derimod stadig nå, at sætte alt ind på, at smide hele lortet i hovedet på ignoranterne. Lad os nu krydse fingre for Le Pen i Frankrig og holde godt fat i kraven på vores egen politikere. De véd trods alt godt hvor opmærksomme vi er.

Oh Shucks

Posted: 19 april 2017 - 12:18 - Svar

Läs också Blogos nya bloggpost på http://allvarligt-alltsa.blogspot.se/ Finns det saklig grund för att anse att muslimer är väsentligt annorlunda när det gäller vilja, förmåga och ambition att integreras i Europa?

Svenskarna tror att islamisterna snart kommer att bli som alla andra invandrare: finnar, italienare, norrmänn, danskar eller yugoslaver. Men muslimer vill inte vara nåt annat. Dem vill vara som dem alltid vart.

Leave a Comment