18
apr
Seneste opdatering: 19/4-17 kl. 2344
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Johan Westerholm med Fredrik Antonsson, der skrev “Lastbilsdådet” nedenfor. Westerholm har Ledarsidorna og man kan om ikke andet bruge ham til at vide, hvor den rigtige side af ‘åsiktskorridoren’ går lige i dag. Det kræver nemlig betydelig ekspertise og balancekunst at vide, men jeg kan betro ham, at når man som jeg har befundet sig på ‘den forkerte’ i tyve år, så ophører man med at bekymre sig om det.

Denne debat kunne ikke finde sted i Danmark, hvor ‘borgermedier’ ikke er stærke som i Sverige, og hvor grænsen mellem dem og MSM er langt mere flydende. Blandt andet har dansk MSM aldrig kørt langvarige smædekampagner mod blogs endsige omdøbt dem til ‘hadesider.’ Sandheder hører man fra mennesker, der ikke har andet at miste end deres troværdighed, og Westerholm kan stadig miste sit svenske socialdemokrati, hvilket nok ville være sundt for ham.

I Danmark kan vi i dag se, at Torben Steno nu er ved at befinde sig der, hvor Søren Krarup befandt sig i 1985: Multikultur uden islam. 30 års politisk parallelforskydning (!)

“Lastbilsgerningen” (“lastbilsdådet”)

Svenske medier er ganske enige om ordet “lastbilsdåden i Stockholm.” Enkelte brugte om nøjagtigt det samme i London en måned tidligere ordet “terror,” men ellers var de enige om ordet “Londonattacken,” et lidt mere vovet udtryk på linje med samme presses forkærlighed for indiske voldtægter frem for svenske.

Så enige, at man skulle tro dusinvis af redaktioner i Sverige havde en rød linje til hinanden. Man finder næppe den standardiserede terminologi i nogen anden såkaldt fri presse i Vesten. Fredrik Antonsen skriver om fænomenet i Lastbilsdådet, og Rokokkoposten gør tykt grin med det i Fra højresvingslykke til terror, ti pct af alle lastbiler er i fare for at blive radikaliseret. Nu spørger man, blev de døde på Drottninggatan ikke myrdet, men elimineret eller gik de simpelthen bort, eller endnu bedre: Blev de gået bort?

Jeg kan love, at når man først begynder at lægge mærke til svensk presses newspeak, er man ikke så langt fra et nervøst sammenbrud af realitetstab og depersonalisering, som man har været. At der findes en del svenskere, der ikke har fået deres sprog ødelagt af dette massive humbug, tjener dem til ære.

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • invernes

  Svenske journalister off medier er motbydelige sataniske , det er noe av det verste pakket man kan finne i Norden, disse svina er terrorister.

 • invernes

  Svenske og danske politikere siger det vigtigste for at bekæmpe terrorisme er at vise at vi ikke er bange. Vi skal bare sidde på cafestolene og vente på at det bliver vores tur.
  Denne person troede på politikerne, blev kørt midt over af lastbilen og kom aldrig hjem igen.

  https://siaddk.files.wordpress.com/2017/04/sverige_terror_offer.png

  • Harold_the_Barrel

   Bra att bilden visas.

   Det var en muslim som mördade 11-åriga Ebba. Inte en “lastbil”.

   • invernes

    Riktig en muslim drepte den 11 år gamle jenta og den svenske statsministeren er medansvarlig for denne avskyelige terror.

   • Soriculus

    Ebba var inte döv.

    • Peter Buch

     Tak.
     Ebba Åkerlund skulle möta sin mamma i centrum den där fredagseftermiddagen. Hon kom direkt från skolan Campus Manilla ute på Djurgården. Skolan är inrymd i stora 1800-talsbyggnader och ligger vackert vid vattnet med utsikt söderut mot Nacka och Kvarnholmen. Den har bara funnits där i några år, i lokalerna fanns tidigare Manillaskolan för döva och hörselskadade barn. Det har gett upphov till ett rykte på sociala medier om att Ebba Åkerlund var döv. Det var hon inte.
     http://www.gp.se/nyheter/sverige/stockholm-l%C3%A4ker-s%C3%A5ren-1.423 8293

    • rosinen

     Men svenske politikere kan synes å være både døve og blinde, men ikke stumme….

    • Lenn

     Men måske blev hun skubbet og dyttet ind under lastbilen af de mange feje svenske voksne, der løb for livet…..

    • sussebassa

     ..for hemskt.

  • latmask

   Vi är skyldiga Ebba att titta på denna bild. Tänk på hur hon kände det under sina sista sekunder.
   Vi har i svensk lag inget tillräckligt bra straff för förövaren, men namnen Anckarström eller Struensee kan antyda lämpliga förslag. Dock anser jag att Struensee inte förtjänade sitt öde.

  • Ferd Ed Sa

   Jeg bliver forbandet rasende over at se en uskyldig 11 årig pige blive lemlæstet og dræbt på en så grusom måde, en ung pige som havde et helt liv foran sig!!

   • henrik

    Der var 40.000 tyske børn der fik samme skæbne i 1944 da Dredsen blev sønder terrorbombet. Hvad vil du gøre ved det?

    • Olav Ødegaard

     Du refererer til 2.verdenskrig, som vi ikke kan gjøre noe med i ettertid. Likevel – var det opp til befolkningene i landene som vant krigen, ville neppe Dresden bli bombet slik, om de på forhånd fikk vite om betydningen av Dresden militært..

     Som vi ser, er det i dag kun snakk om tid når flere barn vil dø av muslimsk terror, i både Dresden og Stockholm..
     Så ingen skal komme og beskylde oss for å bry oss for mye om det, selv om det ikke er vi som har lov til å gjøre noe konkret.

    • henrik

     Pointer overser du med vilje, nemlig påstulatet om at muslimer er morderisker horder. Det er der ikke emperisk belæg for. Hverken i nutiden eller i fortiden. Jeg fremdrog blot et eksempel som ikke engang er 80 år gammelt på hvordan dine egne “kristne” har ført sig lang værre frem UDEN at blive kaldt det du kalder muslimerne. Tværtom blev de kaldt helte. Af folk som dig i Norge.

 • invernes
 • River

  Bennyyyyy….

 • Eva på Södermalm

  Lyssna på vad Ole Dammegård säger om skor i den första länken och titta på kortet från Drottninggatan den 7/4 i den nedersta länken som visar en kvinna som sitter på trottoaren och har tagit av sig sina skor utanför ett skyltfönster som det står “Footwear” på! Männen på fotot tycks ha Nike-dojor på sig. Framför skyltfönstret står en kvinna med mobil. På skyltfönstret står det händelsevis “mobile”. Jag undrar om hunden till höger är sövd och om “false flag”-makarna har lagt ut köttslamsor omkring hundens bakben.

  “Ole Dammegard warns us of possible upcoming flase flag events over the upcoming days.
  Ole Dammegard”:
  https://m.youtube.com/watch?v=UlKtQ9SK_tc

  “Trumps Machiavelliske Teater “:
  http://snaphanen.dk/2017/04/08/terrorens-ansigt/

 • Niels Henriksen

  Ja, det skal jo nok blive “muntert” i Frankrig med det kommende præsidentvalg og en usikker fremtid –
  en situation som ansvarlige politikere ville have forudset og forsøgt at forhindre for mange årtier siden,
  men da havde virkelighedens vatnissepolitikere & selvfede PK-storbytosser mere travlt med at lukke øjnene
  for de problemer, der var i færd med at tårne sig op, og så ellers pudse deres fine humanistglorier i håbet om, at de massive sociale og kulturelle problemer på magisk vis nok skulle forsvinde helt af sig selv, hvis man altså bare holdt helt kæft om dem, tilsvinede sit eget folk for enhver berettiget kritik og gjorde absolut ingenting for at begrænse eller afværge dem … ;-(

  Anholdte i Frankrig ville ramme præsidentvalget: Havde våben og IS-flag

  http://ekstrabladet.dk/112/anholdte-i-frankrig-ville-ramme-praesidentv alget-havde-vaaben-og-is-flag/6619887

  En af de to mistænkte bag angrebsplaner forud for præsidentvalget i Frankrig ville sværge troskab til IS.

  Fransk politi har blandt andet fundet et maskingevær, to håndvåben og tre kilo sprængstof i den lejlighed i Marseille, der blev ransaget tidligere tirsdag.

  Det siger anklager François Molins på et pressemøde i Paris.

  I lejligheden, som en af de mistænkte lejede, blev der også fundet et Islamisk Stat-flag.

  Politiet anholdt tidligere på dagen to mænd på mistanke om, at de planlagde et angreb forud for det franske præsidentvalg.

  En af de anholdte har ifølge fransk politi tidligere forsøgt at sende en video til medlemmer af Islamisk Stat (IS), hvor han sværger troskab til gruppen.

  Politiet opsnappede videoen i sidste uge. Optagelsen viser våben som dem, der blev fundet i lejligheden, et IS-flag og en avisforside med en af kandidaterne ved det franske præsidentvalg, oplyser anklageren.

  Det bevismateriale, der er indsamlet indtil videre, peger i retning af, at de to forberedte “et forestående voldeligt angreb på fransk jord, men det er ikke muligt at sige præcis hvornår eller hvad deres mål
  var”, siger François Molins.

  ….

  • Vi har ju alla lärt oss att Marine Le Pen utgör den största faran för mänskligheten just nu.

   • latmask

    Står det så i Aftonbladet eller Expressen?

  • Andre´Kristian

   Excellent comment!
   Andreas, Sverige.

 • Skåning

  Jag ber om ursäkt, Steen. Jag kritiserade dig för att publicera dessa groteska bilder på offren i denna islamistiska terrorattack. Det handlade om att jag faktiskt trodde att det fanns någon slags grundläggande respekt för offren i åtminstone några dagar därpå.

  Nu visar det sig att “kärleksdemonstrationen” inte skydde några som helst medel, redan dagen därpå, att göra politisk propaganda av detta. “Vi ska vara öppna. Vi ska inte låta mörkrets krafter ta över.”. Det hela gjorde mig såpass spyfärdig att jag insåg att den grundläggande respekten jag trodde på, inte existerar. Kan “Imagine”-folket plocka politiska poänger inom 24 timmar så kan och bör vi också göra det. Av med handskarna.

  • snaphanen

   Det er helt i orden, Skåning. Det er et grænsetilfælde, og hvis jeg ikke havde prøvet det før, ville jeg ikke have været så sikker på, at jeg gjorde det rigtige. I dag ser jeg at Reinfeldt, kalder Ebbas død for “priset för det öppna samhället”. Nu er jeg endnu sikrere på, at jeg gjorde det rigtige ved ikke at holde hånden over sådan en forbryder

   http://www.expressen.se/nyheter/jag-vara-bara-nagra-hundra-meter-darif ran/

   • sussebassa

    ..et pris som Han eller nogon nære til han skulle ha betalt…och ikke en uskyldig liten jente..
    nei man holder ikke handen øver slike massemordere..på lik linje med Løfven.
    ..du gjorde det riktige og det må bare følges opp…slutte å dalte med massemordere.,men ved enhver anledning henge de ut for det de er..Massemordere av egen befolkning.

  • invandrare1957

   Du förtjänar respekt.

 • Anders Bo

  Skal han ikke have kærlighedskrisehjælp & erstatning pga lavt dæktryk?

  Hvorfor har Sverigstan ikke forbudt ølbiler endnu?

 • PK svada

  Så hva betyr dåd?

  Her er to definisjoner:
  1. handling, gjerning utføre en dåd
  2. handling utenom det vanlige, storverk. Han øvet mang en tapper dåd i sin levetid.

  Det er vel mest sannsynlig at de mener alternativ 2.
  Det er fan så sjukt.
  Ugjerning betyr vel udåd på svensk.

  Svensk media hyller jihadisten ved å omtale terrorangrepet som en dåd, det er i alle fall min oppfatning.

 • PBrad

  Sverige er et folk af idioter der ledes af idioter.
  Hvor er det idiotisk at lade sådan et samfund gå neden om og hjem på grund af nogen idiotiske ideer…

 • finnaskov@mail.tele.dk

  Er svenskerne totalt sindssyge, eller er de grebet af en fælles masse psykose?
  Hvordan kan man omtale en grusom massakre på uskyldige som en “lastbils dåd” ?
  De opfører sig sgu som viljeløse Zombier, akkurat som beskrevet i H.G. Wells´s roman Tidsmaskinen, hvor man uden at blinke, går den sikre undergang i møde.
  Idiotien manifesterede sig på Sergels Torg, hvor hele forsamlingen prædikede “kærlighed” og alle de forsamlede kunne gå hjem med ro i sjælen.
  En flok brægende får uden hyrde! Dårekiste aspiranter der ikke fortjener medlidenhed.

  • Brandmand for Bidermeyer

   Tilmed: Feministerne havde en langskægget muslimsk had-prædikant til at forkynde “tolerance”, råbende med en løftet pegefinger.
   Man må til tider knibe sig i armen for at erkende, at dette er virkelighed, ikke et syrrealistisk billede af Salvador Dali.

 • PK svada

  Svenskene er mer positive ETTER terroren.
  https://www.document.no/2017/04/19/svenskene-er-mer-positive-etter-ter roren/

  Hjernevasken fungerer tydligvis…………..

  • Man kan ju undra vem som frågas. Detta måste väl vara lika positivt som HIV.

 • torstein

  La nu Sverige, du gamla, du fria, bare få dø stille hen. Danmark tar nok gjerne Skåne, Halland, Gotland og Blekinge tilbake i sin moders favn, og Norge tar nok, om enn motvillig, Jamtland, Hærjedalen og Bohus tilbake, om ikke kostnadene til integrering av de unevnelige blir for store; Finland vil nok også ha en bit av kaken, når gamle Svea faller for egen list.

  • sussebassa

   ..om ikke kostandene til integrering av de unevnelige blir for store…
   Pøh…de sendes tilbake hvor de opprinnelige kom ifra…bare UT..og raskt..ingn retur.

   • Skåning

    Nä, men skicka dem till Sverige. Vi skåningar har med mycket få medel kämpat emot skiten i decennier.

 • latmask

  Vad sägs om “Terrordåd utfört med en lastbil”?

 • invandrare1957

  Haft många tankar om lastbilsdådet. Jag är tillbaks och kör Lastbil. Och konstaterat att det har blivit ett invandraryrke ett arab yrke. Vi jobbar i ett invandrar område och chaufförerna som kommer där jag säger hjälp. Luvtröja så man ser bara ett stort mörkt skägg. Ett par självmordsbombare till. Sen kommer svenska polisen att vara uppringd minsta en chaufför beter sig udda. Då kommer människor att bli livrädda.
  Nu vill ju RFSL att alla tjetjener ska få stanna ännu mer muslimer som ser ut sommrerrorister alla. Vart i helskotta ska det sluta för Sverige kommer alla svenskar att vara livrädda för allting och fly till slut för dumheten o humaniteten.