19
apr
Seneste opdatering: 20/4-17 kl. 0108
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er på tide, at de danske lurepassere spytter klart ud og støtter Østrig. Problemet og “flygtningekrisens” kerne er fantasterne i EU-Kommissionen. Nu er vi på fjerde “flygtningekriseår” uden at de har vist nogen klar forståelse af situationen, nemlig: Vi har kun set den spæde begyndelse af folkevandringen fra Afrika. Der er ingen grund til at fortsætte kun for at se at se mere af det samme: En million bliver til 10, 10 bliver til 100 mio. Europa kan ikke rumme en halv eller en hel millard afrikanere, der er ingen grund til at fortsætte forsøget. Nogen burde fortælle Juncker og Mogherini det, og hvorfor ikke Danmarks statsminister?

Austrian Interior Minister Wolfgang Sobotka has called for the European Union (EU) to seal the Mediterranean route after 9,000 migrants were ferried from Africa during Easter weekend.The minister told local media that closing the route and securing Europe’s external borders “is the only way to end the tragic and senseless dying in the Mediterranean.

“A rescue in the open sea cannot be a ticket to Europe, because it gives criminal gangs every argument to persuade people to escape their countries for economic reasons.” Austria Calls for Closure of Mediterranean Route After 9,000 Migrants Ferried to Europe at Easter, Sobotka für sofortige Sperre der Mittelmeerroute

FN’s befolkningsprognose for Afrika frem til år 2030 og 2100

The future of humanity is increasingly African. More than half the projected 2.2 billion rise in the world population in 2015-2050 is expected to take place in Africa, even though the continent’s population growth rate will slow. On current trends, within 35 years, 1 in every 4 people will be African, rising to 4 in 10 people by the end of the century. Back in 1950, only 9 among 100 of the world’s number of inhabitants were African. Unicef Generation Africa


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?