19
apr
Seneste opdatering: 19/4-17 kl. 2025
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Når man er på skideren, må man annoncere

Det er en presset presse, der må annoncere sådan her, men oplagene har også kurs mod havbunden. Jeg kan iøvrigt anbefale at påhøre svenske politikere og journalister gennem mit universalfilter: Damage controllens.

De mere tænksomme er udmærket klar over, at de har heppet på den potentielt største svenske katastrofe i et par århundreder, og den underliggende tankestrøm bag det de nu siger, kan oversættes: “Shit, hvordan undgår jeg (min avis, mit parti) at stå som medskyldig?”

Der er knapt én eneste ytring, der ikke lader sig anskue ind i den skabelon, men ro på: Vi husker jer ligegyldigt hvor mange gange i kører jer selv igennem på kogeprogram, ligesgyldigt hvor mange artikler i eftercensurerer på nettet. Svenske journalister ved, de er forhadte, og de ynder at klynke over, hvor uretfærdigt det er: Svenska medier: Hoten är organiserade och vill tysta oss. Lige så meget som de vil tyste blogs og dissidenter? Her lidt statsautoriseret modpropaganda fra SVT: Trollsnack – en liten guide till näthatets retorik. Har de mon tænkt på, hvorfor vi ikke har “nethadere” i Danmark?

”Mediernas trovärdighet har ifrågasatts förr. Men med en stor skillnad. Tidigare har misstroendet baserats på att allmänheten ville se en ökad hänsyn från pressen. I dag önskar många motsatsen. Medierna misstänks ibland för att mörka, att inte berätta sanningen”, säger Jeanette Gustafsdotter. TUs kampanj: ”Vi vägrar avpixla”

Dan Park har selvfølgelig parodieret annoncerne:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?