19
apr
Seneste opdatering: 19/4-17 kl. 2025
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Når man er på skideren, må man annoncere

Det er en presset presse, der må annoncere sådan her, men oplagene har også kurs mod havbunden. Jeg kan iøvrigt anbefale at påhøre svenske politikere og journalister gennem mit universalfilter: Damage controllens.

De mere tænksomme er udmærket klar over, at de har heppet på den potentielt største svenske katastrofe i et par århundreder, og den underliggende tankestrøm bag det de nu siger, kan oversættes: “Shit, hvordan undgår jeg (min avis, mit parti) at stå som medskyldig?”

Der er knapt én eneste ytring, der ikke lader sig anskue ind i den skabelon, men ro på: Vi husker jer ligegyldigt hvor mange gange i kører jer selv igennem på kogeprogram, ligesgyldigt hvor mange artikler i eftercensurerer på nettet. Svenske journalister ved, de er forhadte, og de ynder at klynke over, hvor uretfærdigt det er: Svenska medier: Hoten är organiserade och vill tysta oss. Lige så meget som de vil tyste blogs og dissidenter? Her lidt statsautoriseret modpropaganda fra SVT: Trollsnack – en liten guide till näthatets retorik. Har de mon tænkt på, hvorfor vi ikke har “nethadere” i Danmark?

”Mediernas trovärdighet har ifrågasatts förr. Men med en stor skillnad. Tidigare har misstroendet baserats på att allmänheten ville se en ökad hänsyn från pressen. I dag önskar många motsatsen. Medierna misstänks ibland för att mörka, att inte berätta sanningen”, säger Jeanette Gustafsdotter. TUs kampanj: ”Vi vägrar avpixla”

Dan Park har selvfølgelig parodieret annoncerne:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Hestehandleren

Posted: 19 april 2017 - 19:45 - Svar

Ha Ha Ha… Dan Park sparker journalist tosserne lige i bollerne og de kan ikke engang se det… 🙂

  snaphanen

  Posted: 19 april 2017 - 19:52 - Svar

  🙂 de må sætte ham i fængsel igen

sussebassa

Posted: 19 april 2017 - 19:56 - Svar

..och jag som trodde det var Løvfen ..pixlat..men hej kanskje hans førebild..

  snaphanen

  Posted: 19 april 2017 - 20:05 - Svar

  Det er ikke ‘svejseren’, det er »der Anstreicher«, som Erich Kästner sagde

   sussebassa

   Posted: 19 april 2017 - 20:33 - Svar

   ..jag vet, men det kunne vara..mange likheter..Løfvens morfar och mor var jo nazzer også..så inte bare utseèndemessig men inni også.

Richard lll

Posted: 19 april 2017 - 20:34 - Svar

Idiotlandet No1. – Sverige.
Alla andra länder är stolta över sitt land. Så icke detta av gud glömda land. Och denna skam tvingas jag uppleva i slutet av mitt liv. En nations uppgång och fall.

  River

  Posted: 20 april 2017 - 00:28 - Svar

  Mest rammende udtryk til dato. Senere kan vi nøjes med at refererer til Idiotlandet.

Realist

Posted: 19 april 2017 - 20:56 - Svar

As long as you agree with the cultural marxist agenda of the media itself otherwise you will get at front page picture with name and all.. Hypocrisy has no boundries in Sweden

finnaskov@mail.tele.dk

Posted: 19 april 2017 - 21:17 - Svar

Svenske mediers stupiditet er himmelråbende.

PK svada

Posted: 20 april 2017 - 05:13 - Svar

Svensk presse er et ekkokammer.

Margrethe

Posted: 20 april 2017 - 12:48 - Svar

Hvordan pixelerer man en seksualitet? Har de et stort problem i Sverige med transer i cancankjoler, som render rundt og slår gamle damer ned, hvad der så skal skjules for os andre med pixelering, eller hvad handler den lige om?
Nu er deres pixelering jo heller ikke bedre, end at man altid kan se, at de fleste kriminelle er mænd. Er det ikke fordomskabende og dermed udenforskabende?

latmask

Posted: 20 april 2017 - 21:02 - Svar

Avpixlat får tacka så mycket för reklamen.

Andre´Kristian

Posted: 21 april 2017 - 00:08 - Svar

MSM:s sensationellt fräcka maxim avseende pixlar representerar ett direkt slag i ansiktet på svenska folket och det är ställt utom allt rimligt tvivel att vad dessa agendajournalister än påstår sig värna om, är deras enda ambition att till varje pris skydda den importerade kriminalitetens aktörer. Detta, mina vänner, är inte journalistik, detta är ren politisk propaganda, dold bak den genomfalska värdegrundspolicyns nationsfientliga och multikolorerade maskering. Med tanke på den auktoritet den tredje statsmakten besitter, i synnerhet i ett land som av hävd och tradition befolkas av en politiskt oinitierad massa, har deras organiserade brott en rent fasaväckande magnitud. Dessa proglobalistiska predikotexter och trossatser påvisar en påfallande moralbefriad och ansvarslös attityd bland de politiskt korrekta publicisterna och torde utgöra den svenska motsvarigheten till de omtalade satansverserna.
Tack för ordet!
Andreas.

Morten - - -

Posted: 21 april 2017 - 00:21 - Svar

Svenskerne skal have tak for én ting: De har øget mit selvværd usigeligt! Jeg føler mig til det arrogante indsigtsfuld, når jeg læser udsagn som: “[…] för at det är brottet, som är nyheten”.

Jeg kan overmåde let se, at nyheden i sig selv ikke har anden interesse end den, som sensationslyst og morbid nyfigenhed måtte vække, hvis ikke den netop kan sættes ind i et identificerbart mønster. – Hvis mediet slører præcis de oplysninger, som kan få mig til at se sammenhænge, hele billeder, og kort sagt opnå øget erkendelse – så kan jeg lige så godt læse Politikens serie om forrige århundredes mest spektakulære forbrydelser. “Relevanskriterierne” gør enhver nyhed irrelevant for mig, hvis den ikke berører mig såre direkte.

Jeg føler en iskold overlegenhed overfor mennesker, der ræsonnerer/begrunder som i de ovenviste eksempler.

– – –

Leave a Comment