20
apr
Seneste opdatering: 21/4-17 kl. 0239
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Sandelin: Svenske medier er sektlignende

Hør korte klip fra ‘Kærlighedsmanifestationen’ sidst i klippet. Det lyder som når Helle Thorning tabte valg for S, alle jubler og gratulerer hinanden med nederlaget. Det er sådan en moder tiltaler sine børn, der har faldet og slået sig: “Ikke græde, op og stå, du gjorde det fantastisk. Det er så heftigt, jeg er så stolt.” Sådan lyder matriarkatets pædagogkultur, når den taler gennem svenske medier. Med Jan Sjunnesson, Gunnar Sandelin og Jan Tullberg, Avpixlat.

3.9 mio. muslimer i Sverige i 2060

25 procent af befolkningen

Thomas Gür blev for femten år siden spurgt af Weekendavisen i artiklen Velfærdsstatens fallit: “Hvad tror du svenske politikere har tænkt sig med multikulturalismen?” Han svarede: “Jeg tror ikke, de har tænkt sig nogen ting.” Ingen dybere refleksion ligger bag, hvad der nu er en fuldstændig, demografisk revolution. Professor Karl-Olov Arnstberg skriver:

Kyösti Tarvainen, pensionerad docent i systemanalys vid Aaltouniversitetet i Helsingfors, mailade mig en prognos över demografiska förändringar för de fyra nordiska länderna fram till år 2065. Han hade sänt den till ett antal demografiska tidskrifter, men ingen var intresserad av att publicera hans arbete, vilket han tolkade som ett utslag av politisk korrekthet.

Den statistisk som redovisas nedan bygger främst på beräkningar gjorda av Eurostat (Lanzieri 2011), Pew Research Center (2015) och Danmarks statistik (2015). Prognosen gjordes alltså före massinvandringen till Norden under hösten 2015. Det är inte säkert att denna på sikt spelar så stor roll, eftersom restriktioner införts. Eftersom det saknas tillförlitliga prognoser, där invandringen under år 2015 är medtagen, utgår denna studie från nettoinvandringen för åren 2012-2014.

De beräknade demografiska förändringarna är likartade i de fyra nordiska länderna. Snabbast är förändringen i Sverige. År 2065 har den infödda befolkningen minskat till 49 procent, den västerländska befolkningen minskat till 63 procent, och den muslimska befolkningen ökat till 25 procent. Som invandrade västerlänningar betecknas invandrare från EU, Norge, Island, Schweiz, USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland och vissa ministater. Befolkningsprognoser för Sverige, Norge, Danmark och Finland, 2015-65


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


latmask

Posted: 20 april 2017 - 08:01 - Svar

Våra liv varar i 70 år, i bästa fall i 80 står det i en viktig bok. Jag hoppas att det blir så, men jag tycker så synd om barnen och barnbarnen. De får inte uppleva det Sverige som jag växte upp i. På Youtube kan ni titta på “Brita Borg: Ljuva Sextital”. Så var det.

Pachama

Posted: 20 april 2017 - 08:04 - Svar

Estimatene virker, om noe, konservative.

Tobias Hübinette, (som knapt kan kalles høyreorientert!), mener det allerede er drøyt en million. Altså vesentlig høyere enn Tavainens utgangspunkt.

http://www.tobiashubinette.wordpress.com/2017/03/14/muslimer-sverige-m inoriteter/amp/

I tillegg har denne typen befolkningsendringer, ofte et visst eksponentielt preg. Og mye skjer på 35 år. For å illustrere:

Etter 2. verdenskrig skal det ha vært noen titall muslimer i Sverige. 35 år senere, tidlig 80-tall, var dette tallet steget til noen titusener.

35 år senere, i dag – kanskje en million. Poenget er at utviklingen mellom disse punktene, ikke var lineær. Tvert imot, takten øker. Og: Utviklingen som har kommet, må ha vært svært vanskelig å se, ved inngangen til «perioden».

Jeg tror de neste 35 årene, frem til 2050-ene, blir enda mer dramatisk enn de foregående periodene. Og mange ulike scenarier er selvsagt mulige. Men min «favoritt» er:

Den økende innvandrerbefolkning, vil for alvor gjøre seg bemerket på den politiske kjøttvekt. Uten å gå i detalj her, vil ulike land velge distinkt ulike veier. Noen vil makte å innføre politiske endringer som bremser/snur utviklingen. Andre – som Sverige – vil gjøre endringer som påskynder den.

Bråvåknet

Posted: 20 april 2017 - 08:08 - Svar

Innerst inne tror jeg De gode er fullstendig klar over hva deres politikk er skyld i, men de mangler totalt ryggrad til å ta de drastiske beslutninger som må til for å stoppe denne invasjonen av folk som vil fortære vårt kjære Europa. De er ikke ledere, de er feiginger.

  snaphanen

  Posted: 20 april 2017 - 08:27 - Svar

  Det tror jeg også. “Efter os syndfloden” men når de virkelig at dø inden de når at nedlægge velfærdssamfundet? For der begynder de virkelige problemer for de skyldige.

   achantus

   Posted: 20 april 2017 - 12:24 - Svar

   Typisk for stater som er i ferd med å kollapse, er at selv enkle problemer blir uløselige. Tror det var Theodor Dalrymple som skrev det et sted.

   sussebassa

   Posted: 20 april 2017 - 13:06 - Svar

   ..da trodde jeg ikke mine egne ører…bevisene er jo klare…ingen våger å ta ansvar lengre i Sverige..korrupte er de, fegisar passert for lenge siden.

  Britta Due Andersen

  Posted: 20 april 2017 - 09:08 - Svar

  Ja, havde det været en 100% indenrigsbeslutning, altså ikke noget omverdenen havde indflydelse på eller interesse i, havde man lukket grænserne og ændret asylreglerne totalt.

   sussebassa

   Posted: 20 april 2017 - 09:51 - Svar

   Har bestandig ment at EU er roten til Alt ondt.

    Britta Due Andersen

    Posted: 20 april 2017 - 17:35 -

    Det er større end EU, det er hele den vestlige verden, der lider af selvmords/ godheds-syge . Se fx på mediernes hysteri vedr. Trumps såkaldte “muslimforbud”.

  Olav Ødegaard

  Posted: 27 april 2017 - 21:15 - Svar

  Det er en bit verdenshistorie, med et Vesten som mangler en generasjon voksne mennesker, med alle negative ringvirkninger slik en tragedie genererer.

   Bråvåknet

   Posted: 27 april 2017 - 21:23 - Svar

   Så sant, så sant! Å styre en verden etter kun følelser, ja, det er dømt til å gå til helvete!

Jan Johansen

Posted: 20 april 2017 - 08:28 - Svar

Borgerkrigen er allerede i gang.

The Lying Press

Posted: 20 april 2017 - 08:29 - Svar

Det er komplet hjernedødt ikke at have en permanent og grundig grænsekontrol mod det svenske kalifat. VI risikerer faktuelt at massemorderiske muslimske terrorister fra Sverige rejser ind i Danmark i hobetal.

  Anders Bo

  Posted: 20 april 2017 - 16:07 - Svar

  Klap i Bron og hurtigtgående patruljebåde i Øresund!

   Niels Henriksen

   Posted: 20 april 2017 - 20:38 - Svar

   Gerne udformet som en faldlem, tak 😉

    Benny

    Posted: 21 april 2017 - 12:13 -

    Det är danskar som är kriminella i Sverige.
    Christianiter, Hells Angels Bandidos och Danska Folkepartister.

Henning Jensen

Posted: 20 april 2017 - 08:57 - Svar

Jeg savner stadig svar på, hvorfor “eliten” og politikerne synes det skal ende sådan?
Er politikere virkelig så dumme, eller får de ”penge under bordet” for deres manglende handlinger?
Jo flere fra Afrika og Mellemøsten vi lukker ind, jo fattigere bliver vi, og jo mere forringes vores økomimiske evne til at hjælpe i fremtiden. Det er jo en proces der er forudsigelig, og som vil ende med et kollaps.

Det strider imod al fornuft, at vore politikere arbejder på at gøre os ringere stillet.
“indvandring” må stoppes nu, og så må der forsøges at etablere flere jobs, så færre fremover bliver en udgift.
Ellers ender det med, at den dag indvandrerne har flertal, så beslutter de at stoppe hjælpen til andre, for ellers der ikke penge nok til ydelserne til dem selv. For disse ydelser mindskes naturligvis, i takt med at flere og flere personer skal modtage dem, og der bliver færre og færre til at betale dem.

  River

  Posted: 20 april 2017 - 09:28 - Svar

  Hitler, Stalin, Lenin, Napoleon osv. var drevet af ønsket om magt over verden. Afsindigt rige mennesker kan ud over deres rigdom også være drevet af magtbegær. Se oprindelsen til CFR i USA, se baggrunden for Bilderberg, vedtagelsen af Federal Reserve Act i 1913, finansieringen af begge fronter helt fra Napoleonskrigene, den amerikanske borgerkrig, verdenskrigene, finansieringen af den pludselig ekspansion af kommunismen i Rusland og resten af verden (None Dare Call it Conspiracy).

  Britta Due Andersen

  Posted: 20 april 2017 - 09:28 - Svar

  Politikerne er for feje til at skifte hest. Tænk hvilket ramaskrig, der var omkring smykkeloven. Gang mediehysteriet med 10 ja måske 100, hvis der virkelig blev gjort op med de internationale konventioner og Menneskeretsdomstolen. Desuden er politikken jo ikke skjult for vælgerne, og de stemmer på dem alligevel.

   Skallagrim

   Posted: 20 april 2017 - 19:16 - Svar

   Jupp. Vi har de politikerne vi som folk fortjener….

invernes

Posted: 20 april 2017 - 13:39 - Svar

Politikerne i Sverige har undergravet eget land og folk, de har lagt alt til rette for et fremtidig folkemord.

  sussebassa

  Posted: 20 april 2017 - 14:41 - Svar

  ikke bare politikerne men også de offentlige ansvarlige…vil inte ta tak i all korrupsjon som nå kommer frem ..Tv..igår oppdrag gransking…
  Så når alle ansvarlige er korrupte i et land er det lite håp for bedring..for overmektig å ta fatt i…ingen å støde seg til..Alt kollapser…anarki eksisterar i Sverige i dag..nytter inte å skjule lengre.

  Skallagrim

  Posted: 20 april 2017 - 19:24 - Svar

  Politikerne er gale uten tvil, men det er jo folket som er bevisstløse, og som stemmer inn idiotene. Flertallet bryr seg ikke nok. Det skjer ingen ting før folk faktisk merker det kraftig økonomisk tror nå jeg.

Pray Hard

Posted: 20 april 2017 - 23:00 - Svar

There will be no Sweden in 2060.

Niels Henriksen

Posted: 21 april 2017 - 01:00 - Svar

Løn som fortjent for PK-kanalen? ?

TV4 sparkar 90 anställda

http://www.friatider.se/tv4-sparkar-90-anst-llda

Publicerad 20 april 2017 kl 12.11

INRIKES. Bonniers TV-bolag TV4 måste göra omfattande besparingar. Ett par extrakanaler tas bort och flera journalister får lämna sin anställning, rapporterar koncernens egen tidning Resumé.

Bonnier Broadcasting ska spara 400 miljoner, vilket innebär att drygt 90 tjänster kommer försvinna.

Besparingarna beror på att många bolag inom Bonnier Broadcasting uppvisat dåliga siffror.

Trots en stor satsning på TV4 Play har tjänsten inte skapat några större intäkter. Även TV4:s intäkter har minskat i takt med att det traditionella tv-tittandet minskat.

“Vårt mål är att erbjuda våra tittare och användare Sveriges bästa tv-upplevelser, oavsett plattform. För att få ökat handlingsutrymme måste vi bygga en ännu skarpare och effektivare organisation och en bättre kostnadsstruktur”, skriver Casten Almqvist, enligt Resumé.

….

  GustaWasa

  Posted: 22 april 2017 - 15:40 - Svar

  Det vore ju därför rätt att kräva av media husen “alla pengars lika värde” och de får därmed betala notan som de tycker folket i Sverige skall betala för allt och allas likavärde.

Benny

Posted: 21 april 2017 - 12:11 - Svar

Måste säga att dom invandrare som jag jobbar med gör ett synnerligen bra jobb. Gissar att ca 30 % är invandrare hos oss.
De danskar vi har haft har mest varit intresserade av att leva på bidrag.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 21 april 2017 - 20:59 - Svar

Då har jag nog redan kilat vidare. Tror inte jag kommer få uppleva ens min 100-års dag. Får nog vara glad om jag blir 80 och det kommer nog vara riktigt illa redan då.

Andre´Kristian

Posted: 27 april 2017 - 22:24 - Svar

De faktiska följderna av denna omfattande demografiska förändring är något det genomkorrupta SVT, detta statens primära propagandaorgan för att hålla det omyndigförklarade svenska folket i schack, väljer att undanhålla sin publik. Den psykopolitiska operationen medger inga avslöjanden som inte gagnar föreställningen om det mångetniska samhällets fördelar och utvecklingskapaciteter, samtidigt som det ammande matriarkatets masspsykotiska manifestationer efter Stockholms terrorattentat ges vederbörlig emfas.
I vilket annat land än just Sverige kan en etablerad politiker som den för ohederlighet beryktade Mona Sahlin, komma undan med det lika osmakliga som omdömeslösa uttalandet att det inte spelar någon roll om de etniska svenskarna på sikt försvinner? Denna nationsfientliga attityd symboliserar ett direkt slag i ansiktet på det folk vederbörande statskonstnärinna säger sig representera och föraktet kommer med rätta att dröja sig kvar i vår vreda åminnelse.
Avslutningsvis kan anföras att den överdimensionerade och icke hanterbara migrantvolymen aldrig någonsin kommer att tillföra nationen, denna världens främsta bidragsmagnet, något utöver en eskalerande kriminalitet och astronomiska kostnader. Det välfärdsindustriella komplexets dysfunktionalitet och sammanbrott är ett faktum och i sedvanlig ordning är det de rättskaffens skattebetalarna som får stå för det destruktiva kalaset.
Andreas.

Leave a Comment