24
apr
Seneste opdatering: 24/4-17 kl. 1905
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Hvad mon adskiller Robert Spencers informative Jihad Watch fra Avpixlat, Fria Tider og Snaphanen, som ikke er blokeret? Teknikken tillader allerede, at de bliver blokerede i hele landet, men så langt har censorer ikke turdet gå endnu. Jeg tror dog, det er fremtiden at europæerne skal benytte tekniske tricks ligesom kineserne, for at læse stof som staten ikke bifalder. EU har i flere år været meget optaget af det.


Malmø: Indvandring er godt, undtagen for os

Malmø vil ikke tage én “flygtning” i 2018, men andre skal gøre det, fordi “indvandring er en fantastisk berigelse.” Hvornår kommer indtægterne fra indvandringen?, spørger Tino Sanadaji. I 40 år er det lovede overskud udeblevet:

“Om Malmö hade varit ett eget land, skulle ”landet Malmö” ha ett större strukturellt ekonomiskt underskott än Grekland.”

Socialdemokraterna i Malmö hävdar att både Malmö och samhället i stort tjänat på flyktinginvandring. De har varit och är fortsatt en av de kommuner som kampanjar mest för öppna gränser och omfattande flyktingmottagning. Samtidigt hävdar de i samma andetag att just Malmö ska slippa ta emot fler flyktingar och att övriga kommuner måste hjälpa Malmö för att bära kostnaderna.

De tre mest multikulturella kommunerna i Sverige, som är Malmö, Botkyrka och Södertälje brukade vara ekonomiskt genomsnittliga, men har haft en väldigt svag ekonomisk utveckling och tappat i skattekraft. Idag försörjs Malmö därför av övriga Sverige genom det kommunala utjämningssystemet. Det ger dem fem miljarder per år direkt till kommunen och ytterligare ett par miljarder genom region Skåne.

–Malmö skyller sin ekonomiska nedgång på allt annat än just invandring. De skyller det på avindustrialiseringen på 1970 och 1980-talet, på skattereformen 1990, på Köpenhamn, på Stockholm, på bron och på Vellinge. Detta trots att det är tydligt att de med svenskt ursprung i Malmö, vilket är halva befolkningen, klarar sig ungefär lika bra som övriga landet. Sanandaji sågar S i Malmö: ”När kommer vinsterna från invandringen?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 24 april 2017 - 20:54 - Svar

Sverige er hinsides all hjelp ! Norge og Danmark får ta i mot alle de normale svensker , så får man stenge grensene hermetisk med miner .

  Anders Bo

  Posted: 24 april 2017 - 23:37 - Svar

  Danmark modtager kun de svenskere, hvis SD-medlemskab er fra før 2015!

  Lenn

  Posted: 25 april 2017 - 00:38 - Svar

  Enig i din første sætning, Invernes, men jeg ser gerne, at alle svenskere smides ud af Danmark. Vi kan ikke gøre for, at de idiotsvenskere har stemt farlige tåber ind i regeringerne, år efter år.

  Jeg havde besøg af en veninde fra Jylland for noget tid siden, og hun var rystet over, at der i stort set alle butikker og caféer, hun besøgte, nærmest kun var svenske eller andre nationaliteter ansat. Hun påstod, at det måtte være halvdelen af de ansatte, hun traf på, som var svenskere. På en cafe inde i Kbh. centrum kunne den kvindelige tjener ikke tale dansk, men gebrokkent engelsk, og hun kom fra Spanien. På en restaurant, som vi besøgte sammen, var der serbere ansat, som ikke kunne dansk.
  Det er jo helt galt, at der i DK er omkr. 140.000 arbejdsløse danskere, og at der samtidigt arbejder omkr. 180.000 udlændinge, heriblandt mange svenskere og polakker. De skulle alle FYRES og sendes hjem! Og det samme skulle alle muslimer (sendes hjem, for man kan jo ikke fyre kontanthjælpsmodtagere)! Så ville velstanden øges igen, og kriminaliteten falde.

  Danmark for Danskerne!

   Anders Bo

   Posted: 25 april 2017 - 03:02 - Svar

   FASCIST!

    latmask

    Posted: 25 april 2017 - 07:07 -

    Latmask.

    Lenn

    Posted: 25 april 2017 - 18:50 -

    Det ka’ du da selv være!

    Anders Bo

    Posted: 26 april 2017 - 00:00 -

    Næppe!

    Jeg er kun imod islarm & muhamedanere.

    latmask

    Posted: 26 april 2017 - 06:36 -

    Då har du således inget emot fascister fast du gillar att skälla folk för sådana?

   latmask

   Posted: 25 april 2017 - 07:05 - Svar

   Kan ni börja med att skicka ut MENA-folket först, dock ut ur EUropa? Riktiga svenskar torde vara ett mindre problem.

    Lenn

    Posted: 25 april 2017 - 18:49 -

    hehe! Ja da. Vi vil hellere have svenskere end muslimer, men jeg forudser en svensker-tsunami indenfor de næste par år: Svenskerne føler sig trængte i Sverige, og mange flere vil søge til nabolandene.

    latmask

    Posted: 26 april 2017 - 06:33 -

    OK, då behåller vi danskar, norrmän och finnar i Sverige.

    kenneth hovestøl

    Posted: 26 april 2017 - 19:32 -

    Fins de? 🙂

    latmask

    Posted: 27 april 2017 - 07:47 -

    Enstaka som har bott här i årtionden, men nu tror jag att de längtar hem.

   Britta Due Andersen

   Posted: 25 april 2017 - 08:54 - Svar

   Arbejdsgiverne vil hellere have smarte yngre svenskere end halvgamle halvslidte ikke-så-smarte danskere, det er liberalisme / globalisering. Så kan man altid pege fingre af disse danskere og sige, at de ikke er pengene værd, og derfor deres egen skyld de er arbejdsløse…

invandrare1957

Posted: 25 april 2017 - 11:17 - Svar

Tänk vad arbetsgivarna har tjänat på invandringen o globaliseringen. Alla Byggnads arbetare som jobbar för under hundralappen i tolvtimmarspass i Sverige. Kommunerna där skiftarbetande vårdare inte ens har 25000kr i månaden yrke efter yrke kommer att gå samma väg i Sverige. Regeringen pressar kommunerna genom Trafikverket att bygga bostäder efter sträckan Linköping – Järna kommunerna behöver bara ta in invandrare och utländska bolag bygger. Sverige är så förbannat bombat och förstört. Till och med fåglarna o rävarna har stenlunga av alla stenkrossar som står i varje skogsdunge och spyr sten damm. För att göra Sverige till en stenöken. På med fiberduk på åkrarna som våra förfäder har brutit upp med stor möda och lägg på bergskross och bygg fula hus helst i plåt så varje människa bor som i en husvagn fast större. Och globalisterna med sina världsbolag förser oss med föda från sina enorma djurfabriker som producerar på billigaste sätt tur att människa slipper se hur djuren har det.
Som den fantastiska reklamen med bonden som har kossan som arbetskamrat. Krånglar kossan vid mjölkapparaten så blir det avsked på en gång genom att åka till slakt. Precis som svensken protestera så blir man utfryst på en gång. Och när pensionerna sänks så blir döden en befrielse.

KnudMadsen

Posted: 25 april 2017 - 13:58 - Svar

Hvordan skal man så gebærde sig for at omgå den slags politisk korrekte blokeringer? Jeg har allerede været banned 1 døgn på facebook, og det vil nok ske oftere og oftere for til sidst at ende i en udelukkelse.

  Andre´Kristian

  Posted: 25 april 2017 - 20:38 - Svar

  Denna bedrift bevisar endast att Du agerat som en ansvarskännande medborgare vilken vill dela med sig av sina politiska synpunkter inte minst till fromma för andra, mindre initierade landsmän och meningsfränder. Lycka till i fortsättningen och minns att vi opponenter ständigt får vara beredda på globalistetablissemangets systematiska diskriminering och odemokratiska påhopp, varför vi får hysa ett slags mental beredskap och stå redo att etablera nya konton – vare sig det handlar om Facebook eller Twitter. Huvudsaken är att göra sig hörd och i bästa fall inspirera någon annan till ett ställningstagande!
  Andreas, värdekonservativ nationalist och systemkritiker 🙂

   latmask

   Posted: 26 april 2017 - 06:48 - Svar

   Jag vill tillägga ytterligare ett problem i Sverige. 80% av befolkningen verkar vara mentalt blockerade pga all indoktrinering sedan 60-talet. De vägrar att öppna ögonen samt se verkligheten i ansiktet. De läser och lyssnar bara på gammelmedia. Hur ska man hantera dessa utan att bli ovän med dem? En mötte jag igår som inte tyckte om Viktor Orbán. Jag gav honom en kort information om hur det står till i Ungern men nej, Orban, Le Pen och Putin var hans piltavlor.
   Jag försöker ge små doser i taget av verkligheten men kanske lyckas det bättre efter nästa terrordåd. Har du några goda råd?

    Anders Bo

    Posted: 26 april 2017 - 08:14 -

    Man skal ikke diskuterer politik med psykisk syge.

    latmask

    Posted: 26 april 2017 - 17:47 -

    Men dessa personer är annars vettiga, bara PK-skadade och i viss mån mentalt blockerade.

    Andre´Kristian

    Posted: 26 april 2017 - 13:08 -

    Tack för Dina intressanta synpunkter!
    Du har förmodligen helt rätt beträffande fördelen med att bearbeta de icke upplysta medelst välproportionerade doser. Alltför stora informationsmängder och intensiv argumentation kan knappast hanteras av de politiskt oinitierade individer som hittills nöjt sig med att hantera de egna privata angelägenheterna och av tradition lämnar övriga spörsmål med en resignerad suck.
    Oaktat de flesta man kommer i kontakt med uppvisar ett missnöje med nuvarande migrationspolitik, gör man klokt i att gå varsamt fram samt hänvisa till de alternativa nyhetsförmedlare som erbjuder alldeles utmärkta alternativ till värdegrundsfabrikens propagandaoffensiv för det multikulturella kaos vi en gång kände som Sverige.
    Då Du efterlyser goda råd då det gäller att sprida kunskapens förklarande sken över de vilseledda, kanske konkreta exempel modell pro et contra, det vill säga för och emot, samt faktabaserad statistik vara effektiva vapen i folkets kamp mot det korrupta etablissemanget.
    Andreas 🙂

    latmask

    Posted: 26 april 2017 - 17:46 -

    Jag tackar för råden.

Andre´Kristian

Posted: 25 april 2017 - 21:01 - Svar

Detta representerar ett utmärkt exempel på den systematiska diskriminering mot allt material som agerar i strid mot de av etablissemanget fastställda villkoren för utövandet av det så kallade fria ordet. Paradoxalt nog stoltserar Sverige med den äldsta tryckfrihetsordningen i världen, vilken förra året firade sitt 250-årsjubileum, det uppmärksammade rabaldret kring Bokmässan till trots.
Yttrandefriheten skyddas i två grundlagar, Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen, vilket skall reglera radio, television och etermedier. Ingen censur får förekomma – undantaget biograffilm. Det förefinns således, mina bålda kamrater, en markant differens mellan teori och praktik, lagens bokstav och dess tillämpning inom vårt genompolitiserade och globaliststyrda korruptionssamhälle, där endast vänsterextrema och antidemokratiska krafter ges tolkningsutrymme.
Värdegrundsveritofoberna hoppar jämfota och hjular för att ge uttryck för den euforiska lyckokänsla de erfar inom den humanitära stormaktens feministdiktatur och dess ihärdiga försök att tysta den besvärliga sanningen. Sök eminenta författare som t. ex. Karl-Olov Arnstberg och Gunnar Sandelin å närmsta stadsbibliotek, så skall Ni upptäcka att undertecknad har visst fog för sina teorier.
Tack för ordet!
Andreas 🙂

Nilsv

Posted: 25 april 2017 - 21:06 - Svar

For at gå på nettet på biblioteket i Höör, skal man legitimere sig med pas eller kørekort og ens identitet bliver omhyggeligt noteret ned af læsestofskommissæren, før man får sin wifi-kode. Så alle, der er kommet til at klikke på Jihad Watch, kan vel glemme at gå ind i politik, for “smoothwall” eller hvad det nu hedder blokerer ikke bare, men logger også.

Hele den seneste øvelse med censur og praksiser mod falske nyheder beror mMn på især facebook, men også andre tjenester, der vil ind i Kina og lignende diktaturer. Om fem år kan de operere over hele verden uden restriktioner, men altså med benhård censur og overvågning, og mange nyttige nye features til brug for magthavere.

  snaphanen

  Posted: 25 april 2017 - 23:31 - Svar

  Dette var ikke så langt fra Höör, men jeg havde min egen laptop med. Jeg skulle ikke legitimere mig

   Nilsv

   Posted: 26 april 2017 - 07:00 - Svar

   Det er jo noget, de har besluttet, gælder i Höörs kommun, som er en lillebitte kommune. I Eslöv skal man ikke legitimere sig, sidst jeg gik på nettet der.

Leave a Comment