26
apr
Seneste opdatering: 26/4-17 kl. 2350
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ja, man er jo lige ved at tude (min 2:09). Hvis de virkelig var “flygtet fra krig og forfølgelse,” så havde de nok gjort sig den umage at have ID dokumenter. 90 procent har ikke. De optager altså plads fra mennesker, der har et legitimt asylbehov. Mindst en million kunne umiddelbart sendes hjem. Pludselig ville man kunne få et arbejde og en bolig i Sverige. Pludselig vil man kunne komme til lægen inden man døde, og pludselig kunne kvinder færdes i det offentlige rum, som de kunne i tusind år inden politikerne begyndte at forære landet til patriarkalske stammer. Vild debatt i Stadshuset efter SD-förslag

Var fjärde kvinna undvek gå ut på kvällen

SCB skriver ‘hver femte’, men 23 procent er nærmere hver fjerde, hvilket er over en million kvinder:

Mer än var femte kvinna, eller 23 procent, har någon gång under året avstått från att gå ut på kvällen på grund av oro för att bli överfallen eller hotad. För män är motsvarande siffra 6 procent.

SCB:s undersökningar av levnadsförhållanden (ULF/SILC) visar att 3 procent av Sveriges befolkning, 16 år och äldre, har varit utsatta för våld någon gång under de senaste 12 månaderna. 5 procent har utsatts för hot om våld eller andra hotelser som var så allvarliga att de blev rädda. Andelen som har utsatts för hot eller våld är ungefär densamma bland både kvinnor och män.

Undersökningen visar också att 15 procent av befolkningen någon gång under de senaste 12 månaderna har avstått från att ge sig ut på kvällen av oro för att bli överfallen eller hotad. Det är mycket vanligare bland kvinnor än män: 23 procent av kvinnorna uppger att de har avstått från att gå ut jämfört med 6 procent av männen. Var femte kvinna har avstått från att gå ut på kvällen

Europæiske kvinder skal lære lidt mere respekt for herrefolket

Frau bis du. Respekt haben mehr. from Besorgte Bürger on Vimeo.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Va Sawva

Posted: 26 april 2017 - 17:38 - Svar

Hvornår begynder de ansvarlige mon at gøre noget ved det? – Alle ved jo godt, hvorfor kvinderne ikke tør gå ud! – Hvornår begynder de ansvarlige at sende lortet hjem?? – SÆT I GANG!!

  latmask

  Posted: 27 april 2017 - 07:23 - Svar

  Hur kan det vara möjligt i ett land där t o m statsministern är en uttalad feminist? 🙂

Bråvåknet

Posted: 26 april 2017 - 19:03 - Svar

WTF?!?! Er dette voksne, selvstendige og seriøse mennesker?!?
Nei, de hører hjemme i barnehagen.

Richard lll

Posted: 26 april 2017 - 20:08 - Svar

Idiotlandet visar sin klass…

Filomele1

Posted: 26 april 2017 - 21:20 - Svar

Aldri i mitt liv har jeg hørt en så hysterisk, hjernevasket og virkelighetsfjern gjeng kvinnfolk av begge kjønn, (men mest kvinnfolk).Tror knapt hva jeg hører. Alt har gått til h.. i nabolandet. At en slik stupiditet er mulig!

  Anna Svensson

  Posted: 26 april 2017 - 22:36 - Svar

  Inte jag heller, det lät som om det var upptaget på dårhus och det var det väl?

   Niels Henriksen

   Posted: 27 april 2017 - 01:28 - Svar

   Anagram ? ( rådhus dårhus )

  Anne-Kit Littler

  Posted: 27 april 2017 - 06:24 - Svar

  Ja jeg kan kun give dig ret! Flaebende kvindfolk der er blevet valgt (!) til at tage beslutninger for mange. Vorherrebevares! Femnisme er en cancer paa samfundet! Black Pigeon siger det helt klart og tydeligt: https://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw

Britta Due Andersen

Posted: 27 april 2017 - 10:00 - Svar

Jamen det er jo forfærdeligt af se/høre, et bønnemøde fra Stadshuset af værste slags.
Velkommen barn………ved kvinden på grådens rand, hvor mange flere barn, hun kunne hjælpe for de samme penge, når nu hun er så optaget af det. Men så skal hun prioritere blandet et uendeligt tal af fattige i Afrika og det gør ondt i maven og på selvforståelsen.

Snowflinga

Posted: 27 april 2017 - 10:03 - Svar

Det skrämmande att se att Sverige är styrt av galna kultister. De kom inte med ett enda sakargument utan de upprepade endast sitt heliga kultmantra som “värdegrund,” “vidrig människorsyn,” “allas lika värde” o.s.v. och kallade alla som inte var kultmedlemmar för “fascisiter.” Stackars Sverige.

Ben Redic Fy Fazan

Posted: 27 april 2017 - 13:05 - Svar

Svenskene har aldri vaert de skarpeste knivene i skuffen, det er jo denne debatten et tydelig eksempel paa.

  Maja Dacke

  Posted: 27 april 2017 - 13:12 - Svar

  Undantagen finns – akta dig för mig om du ogillar blodvite …

Andre´Kristian

Posted: 4 maj 2017 - 22:20 - Svar

Nu för tiden ges man dagliga och flerfaldiga anledningar att skämmas över sin svenska nationalitet, en för inte alltför länge sedan värdefull identitet vilken borgade för en viss heder och tillförlitlighet, men som nu kommit att förknippas med en katastrofalt dysfunktionell och nationsfientlig politik med tydliga globalistiska förtecken.
Det boreala och multietniska kalifatets koncept uppvisar en självdestruktiv socialpolitik där de juridiska, administrativa och sociala strukturerna demoleras, och kan endast summeras som ett historiskt unikt och sensationellt självbedrägeri, iscensatt av den dolda NWO-agendans abnorma aktörer.
Det kommer nu an på den fjärde statsmakten, den alternativa nyhetsförmedlingen och dess förmåga att sprida ljus och kunskap, att rädda detta hårt prövade men dock innerligt älskade land från dess fiender – de inre såväl som de yttre.
Andreas, värdekonservativ nationalist och förnuftsnavigerande patriot.
https://uploads.disquscdn.com/images/bdc7d635be9b59d39f9d4425112ffa211 9049df814dd65db4f10e1d996d52343.jpg

Leave a Comment