1
maj
Seneste opdatering: 2/5-17 kl. 2136
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“Immigrants and diversity make us richer, we are all humans”

Margot Wallström har igen uddannelse udover en studentereksamen fra et gymnasium i Skellefteå 1973. Men hun har fået smurt talelæderet i alle de år som professionel socialdemokrat.

En strålende karriere som minister og komissær. Med hende har imkompetencen regeret, Sahlin forsvandt under temmelig pinlige omstændigheder, og Anna Lindh blev myrdet i 2003. Kun i blogosfæren, kunne man læse sandheden om Mona Sahlins sortie fra en lige så ubegrundet, glorværdig, politisk karriere. “MSM-Pressen er jo med os,” som Wallström siger i dette interview. Det er ikke spor løgn.

Alligevel har hun brug for at mumle her på sit forbløffende dårlige engelske. Hvor meget skal hun nu krybe for temmelig aggressive islam her?

Ikke så lidt. “Vi har gode medier i ryggen, problemet er socialemedier og fake news.” Hun accepterer uden indvendinger, at intervieweren kalder de tre forfattere til den nylige rapport om det muslimske broderskab for “højreekstreme fanatikere.”

Wallström er billedet på et socialdemokrati, der er gået åndeligt og intelligensmæssigt fallit. Der er kun én grund til, at hun slipper så dårligt fra det: SAP har kun tiltrukket middelmådigheder i fire årtier. Den sidste virkelige begavelse, var Olof Palme, omend han også fejlede kapitalt. Politikere fra kristne kulturer, er ‘easy meat’ for den politiske religion islam.

I dag mener Wallström, at det er ‘uvigtigt’, om Sverige stemte for Saudierne som medlemmer af FN’s kvinderettighedsråd. Det bliver ikke de samme personer, der skaffede Sverige ind  i denne knibe, der skaffer dem ud af den. Wallström lovar bekämpa “uttryck för extremism” i medier som svartmålar araber.

1 maj på Fælleden – nu med terrorsikring

af Henrik M. Jensen

I Information skrev venstrefløjen: Aktivist: Den yderste venstrefløjs største kamp er mod antiislamisme. Det kan blive småt med røde mærkesager med mindre, de er selvskabte. Også i år mødtes venstrefløjen på Fælleden den 1. maj for at hylde multikulturen og de åbne grænser. “Same procedure as last year.” Og dog.

For siden sidste 1.maj har islamiske terroristers bilangreb i Stockholm, London, Berlin og Nice trukket deres blodige spor gennem Europa og gjort vor verdensdel mere usikker.

Men heldigvis sørgede Københavns omsorgsfulde kommune for at beskytte venstrefløjen mod angreb fra netop de islamiske terrorister, som den selvsamme venstrefløj har åbnet grænserne for.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


PK svada

Posted: 2 maj 2017 - 00:13 - Svar

At venstresiden har alliert seg med islamister er det ingen tvil om, hva de tror de skal oppnå er det ingen
som vet. Sannsynligvis så aner de ikke selv heller.

  Anders Bo

  Posted: 2 maj 2017 - 03:29 - Svar

  Kan du huske, hvad der skete i Iran?

   latmask

   Posted: 2 maj 2017 - 07:06 - Svar

   Jag tror att vänstern anser att när deras “vänner” islamisterna tagit över så får vänsteranhängarna ett rep om halsen. Detta är vänsterns enda sätt att uppnå det socialistiska klasslösa paradiset där alla är jämlikar, lever gott och inget förtryck råder.

Chingachgook Jensen

Posted: 2 maj 2017 - 02:18 - Svar

Hvis det er rabiat, afstumpet og tilstrækkelig menneskefjendsk, så er de røde altid parate til “solidaritet” med fanden selv.

Brandmand for Bidermeyer

Posted: 2 maj 2017 - 08:01 - Svar

Spørgsmål fra Jylland: Hylder de multikulturen bag terrorsikringer?

Margrethe

Posted: 2 maj 2017 - 08:07 - Svar

Betonklodser for at beskytte dem mod deres venner, og de har stadig ikke fattet en hujende fis.
Hvorfor gik de ikke spontant i gang med at fjerne de klodser. Det må da være krænkende for deres muslimske kammesjukker at blive mødt med så lidt tillid og så meget udenforskab. Inviter dem dog ind i varmen, røde skvadderhoveder. Det vil blive winwinwin for os alle…

  achantus

  Posted: 2 maj 2017 - 12:48 - Svar

  Haha! Ja, for en ironi at de må beskyttes fra sine egne protegeer.

Nilsv

Posted: 2 maj 2017 - 09:25 - Svar

Der var et yndigt land…

River

Posted: 2 maj 2017 - 09:48 - Svar

Danmark er så delt. Ingen fælles sprog og normer. Og så alt det had. Det er hvad 1. maj får mig til at tænke på.

Ida Fenger Bruun Norrild

Posted: 2 maj 2017 - 10:27 - Svar

Hvor mange ‘muslimer’ deltog i ”arbejdernes kampdag” – på dansk side??

KnudMadsen

Posted: 2 maj 2017 - 11:38 - Svar

Hvad er det for folk, at man vil beskytte sig imod? Kunne de ikke sætte betegnelse på disse folk?

  PK svada

  Posted: 2 maj 2017 - 13:31 - Svar

  Det er ikke høyreradikale eller nynazister disse betongsperrene er satt opp for.

   KnudMadsen

   Posted: 2 maj 2017 - 15:33 - Svar

   OK, så må det være folkepensionister og gamle koner, der går med krykker. Så er de jo bevæbnede og dermed farlige.

PK svada

Posted: 2 maj 2017 - 15:05 - Svar

FBI-ansatt reiste til Syria og giftet seg med IS-terroristen hun hadde etterforsket
http://www.dagbladet.no/nyheter/fbi-ansatt-reiste-til-syria-og-giftet- seg-med-is-terroristen-hun-hadde-etterforsket/67532836

Jeg har lenge hatt en mistanke om at kvinner tiltrekkes voldelige islamister, det er vel kvinner som også er pådrivere for masseimporten av barbariske islamister.

Peter Zichau

Posted: 2 maj 2017 - 15:08 - Svar

Som en kommentator på Information så rigtigt skrev det, deler venstrefløjen jo verden op i proletarer og kapitalister. Og nu hvor multikulturen er blevet det nye sort, er hele den vestlige verden altså blevet kapitalister. Derfor kæmper man nu for hele den fattige verden – uanset hvad den så måtte have af værdier. Og god fornøjelse med det kære børn.

intemeranu

Posted: 2 maj 2017 - 18:15 - Svar

I all vänlighet, studentexamen avskaffades i Sverige 1968. Det är en skymf mot gamla studenter att likna nutida genomgånget gymnasium med gångna tiders studentexamen.

  latmask

  Posted: 17 maj 2017 - 07:34 - Svar

  Det fanns en och annan som blev kuggad i studentexamen t o m 1968. Det försvann väl sedan och i så fall förstår man att kvaliteten sjönk. Vidare så infördes relativa betyg (1-5) istället för absoluta betyg A, a, AB. Ba, B, BC och C. Detta bäddade för inflation.

torstein

Posted: 2 maj 2017 - 18:44 - Svar

På Oslos main street Karl Johans gate, diskuterer kommunen fremdeles om man skal etablere betong sperringer som på Strøget i Kbhn, dog inntil videre avventer byen situasjonen…
Fredsnasjonen Norge kan ikke være bekjent av at det smeller i Oslos gater, og 17. mai er vaktholdet forsterket og flere skolebarns 17. mai tog lagt om. Så gratulerer med dagen, som vi alle hilste hverandre med før!

Brandmand for Bidermeyer

Posted: 2 maj 2017 - 20:38 - Svar

Hvorfor rejser svenske politikerklovne pludselig så tit til Morgenlandet? Tror de, at statsbesøg og fjernsynssamtaler – foruden kameler i Gøteborg – vil udløse flygtningenes humane potentiale, som gemmer sig så godt og er så svært at mane frem?

Brandmand for Bidermeyer

Posted: 2 maj 2017 - 20:44 - Svar

“…but we also will keep Russia as a big and powerfull nabour in the future”
– Margot Wallström, Sveriges udensrigsminister (43:20)

Britta Due Andersen

Posted: 3 maj 2017 - 09:37 - Svar

Har set interviewet med Margot Wallstrøm. Overordnet er det mest triste måske, at Al-Jazeera er et media, som vores medier ligger på knæ for. For hvor er det ensidigt.
Og så er hun bare grinagtig i sin elegante røde overdel med smykker – og så sorte lange bukser med klodsede vandrersko.

  snaphanen

  Posted: 3 maj 2017 - 11:12 - Svar

  Der er selvfølgelig grunde for hende til at gå på listesko og mumle, men hun er ikke noget stort talent.

FritziRitz

Posted: 3 maj 2017 - 13:43 - Svar

She is a maggot.

Andre´Kristian

Posted: 4 maj 2017 - 21:48 - Svar

God afton, mina vänner!
Bara som en liten näpen påminnelse om den klimakteriehärjade ministerns curriculum vitae, kan nämnas att vederbörande statskonstnärinnas illa beryktade namn finns att beskåda på Simon Wiesenthal-centrets lista över världens mest prominenta antisemiter. Som ytterligare ett bevis för Wallströms obstinata och högst kuriösa lojaliteter mot den i samtliga avseenden demokratibefriade arabvärlden, anser den notoriska utrikesblondinen att vårt ställningstagande för att rösta in Saudiarabien i den omdiskuterade kvinnokommissionen, är en pseudofråga utan reell betydelse.
Vara hur det vill, Sverige skall alltid gå i bräschen och uppvisa sina storebrorsfasoner, oaktat det faktum vi nu kommit att representera ett enda gigantiskt och avskräckande exempel på hur man via en islamistbefrämjande feministpolitik med nationsfientliga förtecken kör en funktionell välfärdsstat i botten.
Andreas.

Leave a Comment