5
maj
Seneste opdatering: 5/5-17 kl. 0650
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

‘En omvendt synder vækker mere glæde i himlen, end mangefold af retfærdige’. Manden her, der kalder sig Iconoclast, foretager et modigt, offentligt selvopgør på video. Det er ikke ret mange, der har samvittighed nok til at sige: “Jeg er blevet klogere.”

Robert Spencer on Islam and free speech at Gettysburg College


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Margrethe

Posted: 5 maj 2017 - 14:11 - Svar

Og så er Tommys brækkede næse vildt sexet.

Britta Due Andersen

Posted: 5 maj 2017 - 14:36 - Svar

Tommy Robinson er bare fantastisk! Jeg var med til Pegida-demonstration, da han talte på Axeltorv. Han har simpelthen en smittende energi.

invernes

Posted: 5 maj 2017 - 15:21 - Svar

Et av problemene som han nevner er at unge mennesker blir foret med så mange løgner på skolen at de tror blindt på løgnmedia, så takket være Tommy Robinson Pat Condell og andre helter våkner forhåpentligvis folk opp før det er for sent.

Peter Zichau

Posted: 6 maj 2017 - 08:33 - Svar

Hvornår mon Trump-administrationen hiver Spencer ind i varmen..? En større kapacitet findes ikke.

GustaWasa

Posted: 6 maj 2017 - 16:24 - Svar

Det är klart att islam är terrorism. Efter varje seger av islamism så kommer därmed islam och besitter den vunna segern. Inte stoppar det islam att överta landområden som islamismen därmed om möjligt lyckas att besegra de rättmätiga medborgarna.

Ska vi tro att efter en seger av islamismen, så bryr sig inte islam att ta landet i fråga, utan islamismen återvänder till sina hemländer . Nonsens och förbannade dikt!.

Leave a Comment