5
maj
Seneste opdatering: 6/5-17 kl. 0525
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“Stødte ind i møblerne”

Det er ikke sådan noget, der indgyder respekt for en mand, der er ved at afpresse Storbritannien for 50 milliarder pund (62 mia dollars). Normalt er jeg ikke til sladderjournalistik, men tror du du ser det i dansk-svensk MSM i morgen lige inden et fransk valg, som disse journalister skal vinde for Macron? Nix!

EU President Jean-Claude Juncker was reportedly ‘drunk and bumping into furniture’ at a UN Peace Summit during critical talks.

Juncker was said to be ‘very visibly p**ed’ during talks over Cyprus, which has been split between Greece and Turkey for decades, in Geneva. A diplomat also said that the 62-year-old’s familiar behaviour with some young aides was ’embarrassing’. EU boss Jean-Claude Juncker ‘was DRUNK and bumping into furniture’ during Cyprus peace talks – Selv større franske medier kalder Macton for ‘marionet’.

Podcast med Adam Wagner: “Historien om Danmark”

Fra Critique

“Historien om Danmark”: Har DR faktisk lavet noget af værdi?!


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


PK svada

Posted: 6 maj 2017 - 00:24 - Svar

Mannen er gal, hadde han vært rikskansler for Tyskland så hadde Europa fått en ny Hitler.

PK svada

Posted: 6 maj 2017 - 02:51 - Svar

Er politiet blitt paranoide, det er jo høyreradikale som er den store trusselen i Europa.

Tunge kjøretøy blir forbudt i hovedprosesjonen på 17. mai
– Helst ser vi at de fjernes for godt, sier politiet.
http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Tunge-kjoretoy-blir-forbudt-i-hovedpro sesjonen-pa-17-mai-334073b.html

Talibananas

Posted: 6 maj 2017 - 03:00 - Svar

Jean-Claude Junkie.

Henning Jensen

Posted: 6 maj 2017 - 04:42 - Svar

Er flot familiebillede! Man føler en så inderlig lede og foragt for disse personer, og det de repræsenterer, at det er svært at give udtryk for det på en pæn måde, uden at krænke “tonen” voldsomt.

Jeg kan se at selve billedets fil hedder macronette.jpg. Macronette er jo nok øgenavnet på den lille dukke som Hollande holder i armene, og som den ”deutsche Mutter“ kærlig og forventningsfuld klapper på hovedet. Men babyen burde egentlig hedde Micronette, for i bedste fald bliver Macron kun en ligegyldighed i fransk politik og historie.

Som det ses på billedet så er petit Macron meget ung, og er sikkert jævnaldrende med mange af de nytilflyttede berigende “indvandrerbørn”, så mon ikke han finder mange “legekammerater” efterhånden som han vokser sig større? Algeriet ulmer, og er snart leveringsdygtig med yderligere millioner af flygtninge. Så det kan frygtes at Frankrig, med Macron i spidsen, vil føle et stort ansvar for disse engang tidligere franske borgere – og byde hjertelig velkommen.

Intet af dette lover godt for fremtiden, så Europa må nok belave sig på endnu fem års orientalsk og afrikansk berigelse. Det er vanvid!

invandrare1957

Posted: 6 maj 2017 - 05:56 - Svar

Globalisternas våta dröm håller på att genomföras och frågan är går det ens att förhindra. Det är slutet på demokratin och början på makt diktaturen där pengarna styr. Och människan är ett verktyg till eliten.

Peter Zichau

Posted: 6 maj 2017 - 08:23 - Svar

Jeg forstår sgu godt Juncker bare drikker sig i hegnet og laller der ud af. Lønnen er jo enorm, alt er jo gratis og han kan jo ikke væltes. Og så er han oven i købet omgivet af en flok idioter, der for alt i verden ikke vil tabe ansigt. Så er det sgu da bare med at klø på. Når skibet synker, ryger de jo alle sammen.

The Lying Press

Posted: 6 maj 2017 - 11:19 - Svar

Den ikke-folkevalgte såkaldte EU-præsident, globalisten Jean Claude Juncker, er beviseligt en fordrukken sut. Youtube flyder over med videodokumentation.

Jeg beder hver dag til at det forbandede EU må bryde sammen og at alle rotterne dernede bliver sparket ud af folket !

SweDane

Posted: 6 maj 2017 - 17:34 - Svar

Teresa May er da hamrende ligeglad med EU..
UK har en af verdens bedst udrustede hære –
de kan indtage EU’s hovedkvarter imens Juncker
napper morgen sjussen.
Boris og Nigel må sidde og slå sig
på lårene af grin.

Andre´Kristian

Posted: 17 maj 2017 - 23:01 - Svar

Man kan med fog ställa sig frågan hur detta fullkomligt respektlösa beteende alltjämt accepteras utan att erforderliga åtgärder vidtas för att stävja den patetiske gamle fylltrattens framfart. Han har oräkneliga gånger och med all önskvärd flagrans bevisat sina färdigheter att derangera befintligt möblemang och därmed sin olämplighet att uppträda i offentliga sammanhang. Emellertid skall erkännas att den gamle räven, vilken uppbär den imponerande titeln President of the European Commission, på ett högst spektakulärt sätt visat vad slags ohederligt rackarspel det illa beryktade EU symboliserar, och kan därmed sägas vara representativ för den oheliga union han företräder. Ett tragiskt clowneri på elitnivå, mina herrar.
Andreas.

Leave a Comment