7
maj
Seneste opdatering: 8/5-17 kl. 0046
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Dokumenterne er her. Valget står mellem Le Pen i dag, eller Le Pen i morgen, dvs. om fem år. Le Pen kan vinde i dag, så det ville være tragisk, hvis Frankrig spilder fem dyrebare år til. De første voldelige optøjer startede i går aftes, og ISIS opfordrer til sabotage og mord på kandidaterne. Paris main mosque says Macron election gives hope to French Muslims

Le Pen Is Just A Gargantuan Polling Error Behind Macron

Harry Enten i Fivethirtyeight:

Donald Trump was just a normal polling error behind Hillary Clinton on the eve of the 2016 presidential election. The far-right National Front candidate in France, Marine Le Pen, by contrast, is an enormous, historic polling error behind the centrist En Marche! candidate Emmanuel Macron. To win, Le Pen needs the polls to be way off. That’s possible.

Indeed, Le Pen’s best shot is probably a combination of two polling mistakes or more. First, she needs the polls to be overestimating how many people will turn out — there needs to be a large number of deliberate abstentions (people casting a blank or spoiled ballot) or people not voting at all. Anywhere from 20 to 40 percent of the people initially supporting the other major candidates in round one have said they will not cast a ballot for Le Pen or Macron in round two. If that percentage went up dramatically, it would likely benefit Le Pen because most of the supporters for the other round one candidates are backing Macron. Second, Le Pen would need some unforeseen shift in preferences from Macron to herself. Voters telling pollsters they’re backing Macron will need to cast a ballot for Le Pen instead. (No such error occurred in the first round.)

If both of these types of errors occurred, it’s conceivable Le Pen could pull off a shocking victory. It took a similar multitude of polling errors in Michigan for Sanders to win. Much more likely, the polls are going to be at least somewhat close to the truth and Macron will be the next president of France.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Brandmand for Bidermeyer

Posted: 7 maj 2017 - 16:54 - Svar

Bankkonti i skattely og mellemhandler på en stor våbenleverance til den lybiske våbenhandler Ziad Takieddine. Bebrejdelser, at han forsynede Islamisk Stat med våben som fransk økonomiminister breder sig.

Og de danske løgnmedier dækker som sædvanlig over globalisterne med de pinligste løgne, lækagerne er forbudte at gengive og de kan indeholde falske oplysninger ol lignende . Godt at jeg ikke betaler licens, tribut for at blive holdt for nar som en træl!

https://www.unzensuriert.at/content/0023940-Vorwuerfe-von-Waffenhandel -bis-Millionenkonten-Panik-und-verzweifelte-Zensur

  kenneth hovestøl

  Posted: 7 maj 2017 - 17:22 - Svar

  Fant denne her kommentaren på linken din, men den er på tysk og Google oversetter stoler jeg ikke på. Og min skole tysk, stoler jeg heller ikke på. Er det noen som vil glede meg med å oversette denne her:

  Macron wird leider gewinnen

  “Die Marionette von Rothschild, den Bilderbergern und Merkel wird gewinnen. ABER die Spannungen in Frankreich und den Ländern der EU werden steigen. Die Wirtschaft stagniert und die künstliche Knechtschaftswährung EURO wird es genau so zerreißen wie das widernatürliche Elitenkonstrukt der EU. Die täglich an den Küsten anlandende Armee von Ektoparasiten die vom System gerne als Flüchtlinge bezeichnet wird, wird durch ihre Morde und Vergewaltigungen immer mehr in den Fokus der Öffentlichkeit rücken. Die Bevölkerung der Länder wird auch erkennen dass sie als Wirtskörper nicht nur die Ektoparasiten verköstigen soll, sondern auch von Endoparasiten befallen ist, die allgemein als Linke bezeichnet werden. Es wird ein Prozess des Verstehens einsetzen wo die Völker zur Einsicht gelangen, dass sie sich zuerst von den Endoparasiten und danach erst von den Ektoparasiten befreien müssen und können. Und vor allem werden sie erkennen dass sie das alles selber in die Hand nehmen und erledigen müssen.”

   Anna Svensson

   Posted: 7 maj 2017 - 19:48 - Svar

   Om du blir glad så har jag snabbt svängt ihop en liten översättning, som dock inte gör anspråk på att vara perfekt:
   Tyvärr kommer Macron att vinna
   ” Rothschilds, Bilderbergers och Merkels marionett kommer att vinna. MEN spänningen i Frankrike och EU-länderna kommer att tillta. Ekonomin stagnerar och den konstgjorda försklavningsvalutan EURO kommer att rivas upp liksom den onaturliga elitkonstruktionen EU. Den dagligen vid kusten anländande armé av ektoparasiter, av systemet gärna betecknade som flyktingar, kommer genom alla mord och våldtäkter att hamna allt mer i offentlighetens fokus. Befolkningen kommer också att upptäcka att de som värdar inte bara måste försörja ektoparasiterna utan att deras länder också har drabbats av endoparasiter, som vanligen betecknas som vänsterfolk. Detta kommer att leda till en förståelseprocess där befolkningen förstår att de först måste befria sig från endoparasiterna för att därefter kunna, och måste befria sig från ektoparasiterna. Framförallt kommer de att förstå att de åligger dem själva att ta hand om och lösa detta problem.”

    kenneth hovestøl

    Posted: 7 maj 2017 - 20:47 -

    Takker så hjertelig for arbetet, Anna 😉

    Anna Svensson

    Posted: 7 maj 2017 - 20:53 -

    Det var så lite så, hoppas du får en trevlig kväll och att Marine Le Pen vinner ändå.

    kenneth hovestøl

    Posted: 7 maj 2017 - 21:27 -

    Ja der er vi enige 😉

Verden_er_gal.

Posted: 7 maj 2017 - 19:21 - Svar

Er det ikke litt komisk å se når nyhetsankerne på NRK og sikkert også SVT og DR ikke helt klarer å skjule gleden når de forteller at Macron leder stort på målingene? Jeg håper på et valgsjokk, en viktig grunn er å få se alle disse PK-tullingene stå der med sjokk og vantro smurt utover sine ansikter.

Margrethe

Posted: 7 maj 2017 - 21:37 - Svar

Den nation af bøssoide, selvovervurderede skabhalse får nu som fortjent. At befinde sig i kronisk undtagelsestilstand og så stemme så gak! Ved næste terroranslag skal I ikke regne med tudefjæs og medfølelse her fra. Og da slet ikke fakkeltog. Næeeh, nu skal der andre boller på suppen. Ved hver terrorangreb i Frankrig samles vi til sambaoptog. Med dans, storlarmende trillefløjter, trommer og hele svineriet for at fejre, hvad der hedder løn som fortjent. Hvis det da ikke lige var fordi, vi selv ryger med i faldet…

Anders Bo

Posted: 7 maj 2017 - 23:46 - Svar

Så har fransøjserne oss sæl bet om det! :-/

  Margrethe

  Posted: 8 maj 2017 - 06:25 - Svar

  Ja, hvis de ikke selv skulle redde sig fra ragnarok, hvem skal så?

Leave a Comment