12
maj
Seneste opdatering: 12/5-17 kl. 1530
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Framtiden är långt ifrån lika ljus som Magdalena Andersson (S) har deklarerat, varnar Riksrevisionen. På fyra år har finansdepartementet överskattat Sveriges offentliga finanser med omkring 75 miljarder kronor. Den prognos om ett ökat överskott på från 40 miljarder 2016 till 110 miljarder 2020 kommer snarare landa på ett minskat underskott på 35 miljarder. Riksrevisionen larmar: 75 miljarder fattas

“Enorm nivå av våld och förakt för myndigheter”

– växande gängkriminalitet hot mot hela samhället

Sverige står inför mycket allvarliga problem på grund av unga kriminella män i utsatta områden. Både Kriminalvården och polisen talar om en ”enorm nivå av våld och ett monumentalt förakt för myndigheter” – samtidigt som straffen inte har någon som helst effekt. Det framkom vid ett seminarium i Justitieutskottet idag.

– De utmanar alla, de har en konfrontatorisk attityd och de har en hårdhet som gör det svårt att nå dem, sa Kriminalvårdens chef Nils Öberg.Samtidigt är de oberörda av att sitta i fängelse och de sover hellre bort tiden istället för att jobba med att välja en väg ut ur kriminaliteten. Dagens Juridik


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Mjolner

Posted: 12 maj 2017 - 14:44 - Svar

Bruk straff som fungerer.
Utvisning av hele storfamilien, som sannsynligvis lever utelukkende av biidrag.

  invandrare1957

  Posted: 12 maj 2017 - 21:09 - Svar

  Storfamiljen. Kalla det för vad det är klanen. Utvisa hela klanen.

   latmask

   Posted: 13 maj 2017 - 08:35 - Svar

   Kan vi inte börja använda det gamla ordet ätt istället? Man borde inte bruka utländska ord för det som kan uttryckas på svenska.

invandrare1957

Posted: 12 maj 2017 - 21:13 - Svar

Tyvärr är Sverige kört. Svenskarna tar kollektivt självmord. I sin godhet rädda världen stoppa miljöförstöringen. Vi är matade med skräck ifrån media. Ska man rädda världen ska man stoppa globalismen. För den frukt vi kan få från andra sidan världen. Den behöver dom själva där utan att storskaliga bolag utarmar jordarna i fattiga länder.

niklasr

Posted: 12 maj 2017 - 22:21 - Svar

Ha samma nivå på fängelserna som USA. Ta bort alla dubbla medborgarskap och de som är kriminella får inte behålla det svenska. Utvisa alla utländska medborgare som blivit dömda för brott.

  GustaWasa

  Posted: 13 maj 2017 - 00:39 - Svar

  En mycket bra idé.

Anna Svensson

Posted: 13 maj 2017 - 00:31 - Svar

Det går verkligen lysande för Sverige!

invernes

Posted: 13 maj 2017 - 01:15 - Svar

Våldtogs av flyktingbarn – sköterskan: “Vad kul att du fått pojkvän”

GustaWasa

Posted: 13 maj 2017 - 01:22 - Svar

“Törs vi”

Finns bara folkviljan så går det att ordna med “problemen”. Men då behövs det så att folk inte ser allt för mycket då problemet skall rättas till på effektivaste sätt med helt sönderslagna kriminella gäng och nätverk.

Om man lär från Sri Lanka och hur landet tillslut fullständigt krossade den Tamilska gerillans alla nästen även fast de sade sig vara oövervinnliga.

Det är dags att förklara framtiden för de rättmätiga ägarna, att det ibland är bättre att titta bort och vakna upp dagen därpå med att kriminalitet och ideologi har försvunnit och samhället är åter tryggt.

På vem skall vi lägga skulden, och är det tvunget att samhället skall gråta över ligister, “pirater”, banditer, kriminellas förluster.

Filipinernas president Duterte har en god tanke med att han önskar att samhället skall stärka sig och inte gå ned sig i ett träsk som är kriminellt av, stöld, våld, droger mm.

Det är dags för kontinents medborgare att visa vem som är herre på täppan, och därmed så bör det snart bli politiskt mandat för att stärka alla samhällsplatser som stulits av folken, av kriminella och pirater. Ja, de kallades förr av Europas södra kustnärafolk, för pirater, dessa Ottomaner, eller Osmaner, eller islam -ism. Kunde de förr kalla dem för pirater så kan vi också väva ihop historien och själva säga det rätta namnet, pirater, gällande islam.

Rätt person(er) vid makten i Sverige. Norden och Europa så skall vi se att det går faktiskt för medborgarna att lösa och åtgärda “problematiken” som tynger det goda samhället.

Genom att förklara att islam är förbjudet och att islam skall återgå till sina religiösa kaserner i mellanöstern och Asien. Annars så måste islam fördrivas genom lagar som stiftades av tidigare generationers människor på denna vår kontinent. Där islam var en inkräktare och angreps som det bör av européerna. Det är nu dags för “det tredje stora nederlaget för islam”.

Låt dom skrika, låt dem gasta, det gör det bara lättare för våra soldater. Reta upp islam på denna vår kontinent, så skall de komma avslöja sig själva.

latmask

Posted: 13 maj 2017 - 08:29 - Svar

Det här kan inte stämma. Varje invandrare ska ju berika Sverige, det har jag läst många gånger i DN. Inte kan väl folkuppfostrare Wolodarski ha ljugit för oss? Det måste vara rasism att bara tänka tanken.

Leave a Comment