16
maj
Seneste opdatering: 17/5-17 kl. 0005
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Eastlondon: Hver 5. barnedød ‘konsangvin’ *

Indavl blandt pakistanere i England er udbredt. Det koster formuer i menneskelig lidelse og hospitalsudgifter. Det blev blandt andet beskrevet i Dispatches – When Cousins Marry dokumentaren. Det er også et problem i Danmark, men der tales ikke  meget om det: Indvandreres indavl koster millioner (*kosangvin = samme blod)

One in five child deaths in an east London borough are occurring because the baby’s parents are related, a report has found. A meeting of Redbridge Council’s health and wellbeing board heard 19 per cent of the 200-plus infant deaths between 2008 and 2016 were ‘attributable to consanguineous relationships’ – couples who are at least second cousins or more closely related. The causes of death have been identified as ‘genetic and congenital abnormalities’, the board was told. One in five child deaths in east London borough are because the baby’s parents are RELATED


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


KnudMadsen

Posted: 16 maj 2017 - 23:38 - Svar

DET taler vi sandelig ikke om. Det kunne jo krænke muhamedanerne. Vi betaler bare for deres perversiteter og abnormiteter.

PK svada

Posted: 16 maj 2017 - 23:47 - Svar

Kusineekteskap viser vel at muslimer ikke har til hensikt å integrere seg overhodet, innavl innenfor klanen er hva de praktiserer.

  snaphanen

  Posted: 16 maj 2017 - 23:49 - Svar

  Om det er hensigt eller evne eller begge dele, skal jeg ikke kunne sige. Problemet er, at de overhovedet befinder sig her, og grunden til dette hedder : politikerne og de vælgere, der er så tåbelige at stemme på dem.

   PK svada

   Posted: 16 maj 2017 - 23:56 - Svar

   Kusineekteskap handler om penger, hvis storfamilien i Pakistan sender en en brud til Europa så sender bruden penger tilbake til Pakistan.
   Dette er moderne menneskehandel, kamuflert som ekteskap.

Britta Due Andersen

Posted: 17 maj 2017 - 08:31 - Svar

Det har altid fra Rifbjerg mv. været frit slag for at kalde os indavlede i debatten om indvandringen. Det har altid virket grotesk på mig, at de kunne slippe af sted med det netop pga. fætter/kusineægteskaberne.

Chingachgook Jensen

Posted: 17 maj 2017 - 18:29 - Svar

Enhedslisten vil lovliggøre sex imellem søskende i Danmark.
Jeg er ikke overrasket.
http://jyllands-posten.dk/indland/article4897615.ece

Skåning

Posted: 20 maj 2017 - 00:20 - Svar

Ni kan tycka vad ni vill om musikstilen, men den passar i detta inlägget.

https://www.youtube.com/watch?v=2yUZJZC2V40

Leave a Comment