26
maj
Seneste opdatering: 27/5-17 kl. 1403
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mark Steyn og Nigel Farage: Manchester

Der er ingen politikere, der har vilje til at fjerne farlige terrorister fra gaden. Da de intet vil foretage sig for at forhindre massemord, er der ingen grund til at beskrive problemet nærmere: At det er åbenlyst, at de hverken kan eller vil beskytte deres befolkninger. Danske politikere er nået til at sætte “Syrienkrigere på integrationsydelse.” Der er nu terror/forsøg i Europa cirka en gang om ugen.

Politikerne synes fast besluttet på at lade os løbe linen ud med islam, de er ikke i nærheden af at internere kendte, farlige muslimer, endsige stoppe indtaget af flere. Fremtiden er mord. Med en frekvens på et terrorangreb/forsøg om ugen, hvor længe vil der gå inden Europas befolkninger er tvunget til at gå fysisk løs på islam og sine politikerne? At forhindre muslimsk terror, er et spørgsmål om vilje, og de vil ikke. Den kunne drastisk formindskes i morgen, men de vil ikke, de vil ikke engang indrømme, at de ikke vil.

Slag på tasken, to-fem år. I mellemtiden dør de og deres børn lydigt, men politikerne skal ikke tvivle på, at status quo hvad angår muslimsk terror er uholdbar.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


River

Posted: 26 maj 2017 - 08:41 - Svar

Det virker jo som en sandsynlig forklaring, traitorclass fears islam, og dog, det er Ingen forklaring på at man oprindelig åbnede for importen for 30-40 år siden.
Importen af islam er et enkelt stykke værktøj i superelitens værktøjskasse for at bringe vesten i knæ.
Hitler, Stalin, Mao etc er eksempler på mennesker med et sygeligt magtbegær. Der findes mennesker med samme ambitioner i dag, men i modsætning til førnævnte er de superrige. Perverst, men let at se når man ser efter.

spirild2

Posted: 26 maj 2017 - 10:13 - Svar

Paul Weston er en modig mann. Han starter et nytt parti i England, Liberty GB. Bravo! Hør talen hans, disse ordene bør høres, leses over hele Europa, i alle land. Jeg vil ha et slikt parti i Norge og. Det bør være mulig å gjøre det samme i hele Vest-Europa.

Ole Siggaard-Andersen

Posted: 26 maj 2017 - 10:38 - Svar

Betegnelsen “traitorclass” er særdeles rammende. Paul Weston siger tingene uden omsvøb.

  Eva på Södermalm

  Posted: 27 maj 2017 - 11:47 - Svar

  Här om hur vidrigt den f.d. kommunisten, numera lyxsocialdemokraten och arbetsmarknadsministern Ylva Johanssons exman, Sveriges f.d. finansminister och numera Goldman Sachs marionett Erik Åsbrink, berikar sig:

  “S-pampen Erik, 70, blir rik på dyra lån till fattiga pensionärer”:
  http://www.friatider.se/s-pampen-erik-70-blir-rik-p-dyra-l-n-till-fatt iga-pension-rer

   sussebassa

   Posted: 27 maj 2017 - 14:01 - Svar

   ..mange av den sorten sossar i Sverige..i disk på friatider ble det lagt frem en link på dømte sossars brott ..och den var ganske lang..ifrån 1913 til 2015..inter. lesing.
   Dessuten kommer jag ihåg Perssons “kjøp” av en herregård, men antike møbler til loppispris..hur han lurade til seg det, mens han selv fremdeles går i tog for sosialisme och likhet..med mange andra millionærsossar..vi har de same i Norge også..en total motbydelig gjeng.

    Eva på Södermalm

    Posted: 27 maj 2017 - 15:19 -

    Maffia i litet format som lyder stormaffian.

    sussebassa

    Posted: 28 maj 2017 - 09:37 -

    ..ja, alle begynner et sted, men som sitt tydelige mål å klatre oppover.

    Eva på Södermalm

    Posted: 27 maj 2017 - 16:02 -

    Stormaffian:

    “Retired HEAD OF FBI Tells ALL “Illuminati, Satanism, Pedophile Rings”
    IdahoPickerReloaded”:
    https://m.youtube.com/watch?v=BplUD6kQYuU

invernes

Posted: 26 maj 2017 - 10:41 - Svar

Den vestlige verdens værste fjender.
Den vestlige verdens værste fjender er ikke som antaget vore gæster fra den 3. verden, selv om de er alvorlige nok. Det skal ikke forties, at de medfører kriminalitet, vold og mord i uhørte mængder. Sådanne handlinger er fast forankret i deres medbragte kultur og såkaldte religion.
Nej, de værste er vore egne politikere, spændende fra den yderste venstrefløj til langt ind over midten. Langt ind i de borgerlige partier tør man ikke fortælle, hvad der sker…….

https://siaddk.wordpress.com/2017/05/24/den-vestlige-verdens-vaerste-f jender/

mjolly

Posted: 26 maj 2017 - 13:23 - Svar

Trump sin samtale med Kongen av Danmark
https://twitter.com/yashar/status/867844340210475008

mjolly

Posted: 26 maj 2017 - 13:24 - Svar

Endelig en som kaller dem noe annet enn “eliten”.

  Henning Jensen

  Posted: 26 maj 2017 - 18:56 - Svar

  Jeg er enig med dig angående ordet “elite”, men jeg synes at vi mangler et beskrivende skandinavisk ord, for den klasses overstuderede dumme, og helst et ord der ikke tangerer en fornærmelse. Jeg har set, og har selv brugt sammenskrivningen: “uni-byrden”.
  Har du selv noget forslag?

GustaWasa

Posted: 26 maj 2017 - 13:49 - Svar

Stående applåder för Paul Weston, en modig och stark man. En folkets man.

Det är dags som sagt på videon att både höja rösterna och att gå i närkamp mot islamismens fundamentala terrorideologi.

Det är dags att omringa alla enklaverna och jaga ned alla dessa, så får vi se om de är så modiga som det säga. Och genom att angripa islamistiska enklaver och deras koranen fästningar, så kommer folken att se att dessa muslimer är ena riktiga fegisar. De må skrika och ropa högt, men låt då deras rop tystas fort, och genom denna tystnad som blir så vet folket att just detta islam är krossat.

Nu har islam låst stora delar av deras styrkor i Europa och Norden. Det är dags att använda alla historiska kamper som förfäder före oss gjort med att krossa islam om så de kallas för Ottomaner eller Osmaner. Det är dags som videon påtalar att ta till kamp mot denna kontinents eviga fiende. Ett islam som inte har skrivit på en enda fredsfördrag i FN, det demokratiska FN.

De fega och förrädiska politikerna, och media ägare skall kastas in i de mörkaste fängelsehålorna för att sedan dömas enligt strängaste straff. Har politiker och media personerna ordförråd med att kalla folket för fascister och även nazister så har de verkligen tagit ställning och det för islam och islamismen.

Hestehandleren

Posted: 26 maj 2017 - 15:59 - Svar

Kæden er totalt hoppet af for vores politikere… Jeg melder mig ind i Steens/Snaphanen klubben og gider ikke stemme fremover…

O.T.
Hørte i radion idag at Johanne Smidt-Nielsen, vil have en “undersøgelse/anklage” af Inger Støjberg. På baggrund af “barnebrude”… Enhedslisten… STØTTER nu…. At mellemøstlige mænd i alderen 20-100år skal have lov at skamkneppe piger på 12-14 år… VERDEN ER GAL… Og venstrefløjen er så langt ude, at det er uden for min fatteevne… Jeg brækker mig over JSN og alle tosserne…

  snaphanen

  Posted: 26 maj 2017 - 17:15 - Svar

  Det de skal gøre for at beskytte os, er så ubehageligt for dem, at de ikke vil og i stedet satser på deres held. Det vil holde i en kortere tid, men ikke længe.

  Verden_er_gal.

  Posted: 28 maj 2017 - 16:52 - Svar

  Visst er verden gal.

  Morten - - -

  Posted: 28 maj 2017 - 18:29 - Svar

  I et demokrati stemmer alle. En blank stemme er således en stemme på “de blanke”. Zenia Stampe behøver ikke andet, end at vi andre lader stå til, for at se sin drøm om et multikulti samfund virkeliggjort.

  Det kan ikke nægtes, at den omstændighed, at mange stemmer har flyttet sig, nu begynder at afspejle sig i diskursen og den førte politik.

  Når Zenia Stampe i aften går i seng, er det i bevidstheden om, at når hun står op i morgen, er hun lidt tættere på fantasiens udmøntning i en realitet.

  Stem ikke på “partiet de blanke”. Stem ikke Zenias og Mariannes og Uffes drømme til magten.

  – – –

PK svada

Posted: 27 maj 2017 - 00:25 - Svar

Løpet er dessverre kjørt, det blir borgerkriger i Europa.
Spørsmålet er bare når, det kan starte i dag eller om femti år.
Noen vil sikkert ikke tro det, men jeg tror det er nært forestående nå.

  sinnamor

  Posted: 27 maj 2017 - 09:51 - Svar

  Jeg er ganske så sikker på at det er derfor EU vil opprette eget hær. Det er praktisk å ha egne soldater til å slå ned på opprør rundt om i de europeiske nasjoner. Den dagen Merkels hær blir opprettet, da er løpet kjørt.

PK svada

Posted: 27 maj 2017 - 00:39 - Svar

Det store spørsmålet er:

Hvis det bryter ut borgerkrig i Frankrike, Sverige eller Storbritannia. Skal da NATO eller EU steppe inn for å slakte muslimer? Da vil borgerkrigen spre seg til hele EU, og muslimer fra hele verden vil strømme til for å delta i krigen mot de vantro.

Man kan lure på hvor dette skal ende.

snaphanen

Posted: 27 maj 2017 - 01:05 - Svar

Lars Hedegaard skriver et par sandheder på Facebook:

Terrorens politiske konsekvenser
Som nogen måske ved, er jeg historiker med speciale i tysk nazisme, og der er noget, der slår mig: Hvorfor støttede de fleste tyskere – hvoraf mange absolut ikke var nazister – Hitler-regimet, længe efter at krigen var tabt?Frygt! Frygt for, at russerne ville gengælde de grusomheder, som Tyskland havde begået i Sovjetunionen, og som de fleste kendte til.
Jeg ser en parallel til vore dage.
Flere og flere spørger: Hvorfor vil medierne og politikerne ikke ændre kurs, når det dog for længst står klart, at den muhammedanske tilstrømning har været en ulykke?
Fordi de tror, at ulykken er uoprettelig! Og at nogen en dag vil stille dem til ansvar.
Som man plejer at sige: Har man grebet fat i tigerens hale, er det med at holde fast.
Og jo mere blodsudgydelse og samfundsopløsning vi oplever, des mere vil de herskende forsvare deres kurs.
Alternativet er, at de indrømmer at have taget grueligt fejl de seneste 40 år.
Sådan spiller klaveret ikke.

  PK svada

  Posted: 27 maj 2017 - 01:27 - Svar

  Det har du helt rett i, politikerne og media samhandler med å framstille innvandringskritiske som nazister og fascister for å redde seg selv.

  mjolly

  Posted: 27 maj 2017 - 16:53 - Svar

  Ja, merkelig at folk lar dette fortsette, i samtlige vesteuropeiske land, vi snakker vel nærmere 20 land. Vest-europeere har det fortsatt for bedagelig til å kreve endringer på en mer håndfast måte.

Talibananas

Posted: 27 maj 2017 - 02:28 - Svar

“Islamofob!”
“Hets mot folkgrupp!”
“Rasist!”

sinnamor

Posted: 27 maj 2017 - 09:46 - Svar

Det er en religionskrig. Noe politikere nekter å ta inn over seg. Enn så lenge er det kun den islamske siden som er angripere.

Svend

Posted: 27 maj 2017 - 11:33 - Svar

Han er meget kontant og klar i sin tale Paul Weston, men det er faktisk langt værre end han beskriver det, for det er ikke kun vor frihed og vort gode liv, der løber ud 2050, det er selve livet. For når muslimerne sammen med vore egne ringest begavede (socialister og liberale) tager magten, så vil det være slut med ordentlig fødevare produktion, hospitalerne vil dykke til ulandsstandard, fabrikkerne lukker, og krigen med vore egne få, der ikke finder sig i forholdene, bliver permanent, til de sidste er døde.

Vor dumhed, dovenskab og altødelæggende misundelse, som vi har gjort til højeste godhed, vil udrydde den vestlige civilisation. Hvordan fanden i helvede tror danskerne, der bekender sig til hygge, at deres iq på 90 tyndet ud til 80 med indvandrernes på 75, at alt det nødvendige kan fremstilles? Hvor skal strøm, energi i øvrigt, vand osv. komme fra? Hvornår spørger nogen om det?

Nogle få dygtige mennesker løftede os alle til et fantastisk niveau, hvorfra vi vil falde på ganske få år. Med et klask fra vore fede velfærdskroppe.

Andre´Kristian

Posted: 27 maj 2017 - 21:30 - Svar

Det råder inte längre någon som helst tvekan om att regeringen saknar den genuina viljan att med alla till buds stående medel beskydda sin befolkning. Snarare har vi fått en uppsjö av bevis som gör den absoluta motsatsen gällande, och det nationssvek som nu utspelas utgör kulmen i ett politiskt drama vars synopsis tillskapades av den stryktäcke Palme redan under 1970-talet och vars multikulturalistiska peripeti vi nu tvingas hantera de yttersta konsekvenserna av.
Att den nuvarande globalistoffensiven är en angreppshandling mot folket och nationen kan endast förnekas av de mest härdade och faktaresistenta demagogerna och deras politiskt prostituerade islamistpromotorer.
Det har blivit högsta mode och en innesport bland makthavare, så kallade kändisar samt kultureliten att söka överträffa varandra ifråga om nationsfientliga åthävor och därmed bevisa sin lojalitet mot den åsiktsfascistiska regimen, samt fästa ytterligare en globalistfjäder i toppen på den folieinklädda dumstruten.
Andreas, värdekonservativ kristen.

Exilenskalman

Posted: 28 maj 2017 - 08:37 - Svar

Hvis politikerne ikke er interesseret i at beskytte sit folk kommer folk selve at beskytte sig.
De har simpelthen ikke noget andet valg. Endnu er det et lille stykke tid hvor vi kan rette situationen op nogenlunde uden de værste excesser men hvis det ventes et årti så bliver det sandsynligvis meget grimt og grusomt. Valget er politikernes, ikke folkets. Dommen over politikerne derimod bliver folkets hvis politikerne kan lide det eller ej.

Verden_er_gal.

Posted: 28 maj 2017 - 16:48 - Svar

Som en så klokt sa det: det er bedre å internere de farlige muslimene i dag enn at alle muslimer blir angrepet av mobben i morgen (fritt etter hukommelsen).

Leave a Comment