5
jun
Seneste opdatering: 5/6-17 kl. 2315
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg er ikke selv medlem, men inviteret da en del af mine venner, der for få år siden var medlemmer af Venstre, nu er Ny Borgerlige. Jeg tror dog ret sikkert, jeg kommer til at stemme på dem ved næste valg. Talerne var blandt andre i rækkefølge: Formand Pernille Vermund, præsten Marie Høgh og lektor i Statskundskab Søren Hviid Pedersen. Vermunds tale blev afbrudt af strømsvigt, derfor er den i to You Tuber.

Fotos & video © Snaphanen.dk


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Frau Makrel

Posted: 6 juni 2017 - 00:33 - Svar

Hey! Hvordan har du des ?

Wow , it’s good to see some pure and kind people on these pictures.

This is what I see in my country, Ladies and Gentlemen, this is Paris (and that’s a not a joke, it’s a real pic):

http://senef.fr/wp-content/uploads/2016/02/Chateau-rouge.jpg

  Ferd Ed Sa

  Posted: 6 juni 2017 - 11:33 - Svar

  Frankrig er blevet til kolonien New Afrika!

   Frau Makrel

   Posted: 6 juni 2017 - 15:16 - Svar

   Indeed. We are colonized by our ancient colonies. But we’ve built everything in their countries, they just ruin and detsroy our country.

    Ferd Ed Sa

    Posted: 6 juni 2017 - 20:54 -

    I´m more and more satisfied, that I never got children. It will be a hell to grow up in this multikulti/muslim-society of today and much much worse in the future.

  Lenn

  Posted: 6 juni 2017 - 22:17 - Svar

  Det billede bestyrker mig blot i min beslutning fra 1991 om aldrig nogensinde at sætte fod i Paris igen! Byen er jo blevet endda mere mørk og skummel, og jeg troede næsten ikke, det kunne blive værre end det 17. arrondissement fra dengang…. Man kan vel ikke tage på ferie nogen steder efterhånden. Måske nord for polarcirklen…

Sebastian

Posted: 6 juni 2017 - 00:57 - Svar

Pernille Vermund evner både at argumentere sagligt og at være befriende klar i spyttet. Jeg har endnu ikke taget hende i at blamere sig for åben skærm.
Det samme kan jeg ikke sige om Marie Høgh.
Da hun den 29. maj i Deadline (sekunderet af Niels Krause Kjær) kivedes med Katrine Winkel Holm, var hun ikke blot usaglig, men perfid og hyklerisk at høre på.

Henning Jensen

Posted: 6 juni 2017 - 07:06 - Svar

Jeg deltog sidste år, men blev hjemme i år.
Jeg har stor sympati for Pernille Vermund, hun er charmerende og ligefrem – og helt nede på jorden, der er fornuft i meget af det hun udtaler. Og efter min mening er der brug for et parti som Nye Borgerlige.

Men efter min mening, har partiet desværre ikke forstået at udnytte det momentum partiet havde i begyndelsen. De pressemeddelelser, der af og til udsendes af Pernille Vermund, er ikke nok til at blive husket.
Det partiet kører forekommer som et onewomanshow, og det tiltrækker ikke flere stemmer end hvad der allerede er opnået. Ved den seneste Voxmeter-måling er partiet nede på 0,9 procent.

Set udefra virkeligheden, det vil sige daglig gennemklikning af de avis-websider som AdBlock tillader mig at se, samt gennemlæsning af de røde fysiske MSM-aviser på biblioteket, eller pubbens to højrøde formiddagsaviser, så er der yderst sjældent noget om et parti med navnet Nye Borgerlige. Det eksisterer så at sige ikke.

Partiet burde begynde at skabe opmærksomhed omkring sig selv, og med flere personer i front, og vise befolkningen at det er et parti, og ikke en enkeltperson. Partiet burde langt mere begynde at blande sig i debatten, og også provokere lidt. Da hellere risikere at dumme sig engang imellem, end slet ikke blive hørt. Det hele behøver slet ikke at være så pænt, og så frelst og korrekt. Der er ikke brug for flere politisk korrekte hensigtserklæringer, eller almindelige standard-fordømmelser hver gang der er sket noget, der er brug for konkrete forslag om hvad man vil fremover.
De fleste jeg kender har ikke sit politiske ståsted ud fra hvad de har studeret i partiernes utopiske uopnåelige partiprogrammer, men ud fra hvad de føler og hører og ser.

  Peter Buch

  Posted: 6 juni 2017 - 07:35 - Svar

  Kør eventuelt en anden browser samtidig uden adblock så lidt mere indhold kan ses.

  Lenn

  Posted: 6 juni 2017 - 22:20 - Svar

  Hun skulle tage at nuppe Morten Messerschmidt, for han er for go’ og skarp til DF-vatnisserne. Tulle har jeg ingen respekt for, for han råber slet ikke nok op.

Peter Buch

Posted: 6 juni 2017 - 07:26 - Svar

Personerne på linket ser, herfra anskuet, ikke så godt borgerlige ud som andre, men ytringsfrihedens pris er vel stadig passende og ikke så ringe:
https://www.youtube.com/watch?v=nyKJ3jcRINc

Lenn

Posted: 6 juni 2017 - 22:30 - Svar

Denne brite er jo en sand Helt! Da de muhammedanske køtere gik til angreb på ubevæbnede civile og råbte “allan snackbar” (eller noget i den retning), da råbte denne man: “Fuck you! I am Millwall!!” Han er blevet skåret godt og grundigt op (8 knivstik fik han af de feje muhammedaner-hunde!), som man kan se på billedet. http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/f-you-im-millwall-how-10568626

Man får ondt helt ned i benene, når man ser hans sår… så nu er I advaret! Godt, at han overlevede, og må den britiske regering få lov til at punge ud til ham, som tak! Jeg hørte på BBC igår, at en kvinde, som blev stukket vist 10-15 gange af de feje kujoner, kommer til at tilbringe ca. 12 mdr. på hospitalet!! SÅ ødelagt er hun. Prøv lige at tænk, at vi finder os i det her!?? Deres klamme moskéer skulle nedlægges pr. omgående!

Leave a Comment