8
jun
Seneste opdatering: 8/6-17 kl. 0122
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

I denne video stiller lektor Lone Nørgaard, hovedstyrelsesmedlem i Dansk Samling, skarpt på myten om det såkaldte ’andalusiske paradis’. Myten har i multikulturalismens navn domineret i historieskrivningen og historieundervisningen de seneste årtier:

I en folkevandringstid er myten den politisk opportune fortælling om, at muslimer, jøder og kristne levede sammen i fred og fordragelighed. At den muslimske tolerance skabte fredelig sameksistens i Andalusien. Men går man til kilderne, så viser den udbredte myte sig at være en andalusisk and!

Et væld af kilder og arkæologiske udgravninger giver nemlig et andet billede af tiden fra islamisk erobring i 711 til undergangen i 1492. Kilderne fortæller en ganske anden historie end glansbilledet: Kulturel, økonomisk, religiøs og politisk undertrykkelse af alle minoriteter fra de muslimske magthaveres side. Altså det modsatte af et ’paradis’, medmindre man var en del af den muslimske elite.

Latham’s Outsiders: Extended interview with Tommy Robinson


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Anders Peter Johnsen

Posted: 8 juni 2017 - 00:55 - Svar

Rigtigt fin video, men det kan undre mig at det er det gamle Dansk Samling-logo, som er anvendt?

Niels Henriksen

Posted: 8 juni 2017 - 01:36 - Svar

Video fra et overvågningskamera af det øjeblik, hvor det britiske politi når frem til de tre muslimske terrorister i London
og skyder dem, netop som de er ved at slagte endnu et uskyldigt forbipasserende offer …

https://youtu.be/_nnRvQuJkUE

Niels Henriksen

Posted: 8 juni 2017 - 01:56 - Svar

Der er desværre nogle fejl i Lone Nørgaards video, Steen – den holder op med at afspille flere steder.
Er det mon noget, der kan rettes?

  Niels Henriksen

  Posted: 8 juni 2017 - 02:37 - Svar

  Nå, den virkede i en anden browser – meget mystisk ?

  snaphanen

  Posted: 8 juni 2017 - 16:46 - Svar

  Der var mange netbrud i går. Det var nok det

   Niels Henriksen

   Posted: 8 juni 2017 - 18:31 - Svar

   OK, tak ?

River

Posted: 8 juni 2017 - 08:45 - Svar

De seneste årtier har lært mig en væsentlig ting om historien, eller snarere historieskrivningen. Den er fyldt med BS.

invernes

Posted: 8 juni 2017 - 11:47 - Svar

Folk i Sør Europa jublet da kors farerne jaget muslim svina ut av Europa, endelig var deres helvete på jord over, nå er muslim demonene tilbake takket være sinnssyke politikere og EU.

Livet i London om få år.

http://www.frontpagemag.com/sites/default/files/uploads/2014/01/ghost- burka-women.jpg

Richard lll

Posted: 8 juni 2017 - 13:08 - Svar

Tack Lone!
Inte minst för din glimrande danska.

KnudMadsen

Posted: 8 juni 2017 - 13:15 - Svar

Det er en video, der burde afspilles jævnligt i skoler og på TV.

Niels Henriksen

Posted: 8 juni 2017 - 15:12 - Svar

Mere “kulturberigelse” ?

http://www.bt.dk/krimi/student-fra-gl.-hellerup-doemt-i-terrorsag-i-lo ndon

Student fra Gl. Hellerup dømt i terrorsag i London

BIRGER A. ANDERSEN

Blandt sine gymnasiekammerater på Gammel Hellerup Gymnasium blev den nu terrordømte Noamaan Ejaz kaldt »Bæst« på grund af sin store fysiske styrke. Bloddryppende videoer af blandt andet halshugninger i Syrien har kostet ham næsten tre måneder bag tremmer i London.

Blandt sine gymnasiekammerater på Gammel Hellerup Gymnasium blev den nu terrordømte Noamaan Ejaz kaldt »Bæst« på grund af sin store fysiske styrke. Bloddryppende videoer af blandt andet halshugninger i Syrien har kostet ham næsten tre måneder bag tremmer i London.
Han blev student fra Gammel Hellerup Gymnasium for et par år siden, men for nylig blev 21-årige Noamaan Ejaz idømt næsten tre års fængsel i London for at udsprede og forherlige terror-materiale, hvor IS blandt andet halshugger fanger..

Den unge dansk-brite erklærede sig skyldig i de alvorlige anklager, da han 30. marts stod foran en dommer i Woolwich Crown Court i den østlige udkant af den engelske hovedstad. Her blev han idømt fængsel i to år og 10 måneder fængsel for i 10 tilfælde at have udspredt terroristisk materiale, der var i strid med de engelske antiterrorlove fra 2006. Mere konkret drejede det sig om en halv snes bloddryppende videoer af brutale IS-henrettelser af hjælpeløse fanger.

  Anna Svensson

  Posted: 8 juni 2017 - 20:46 - Svar

  Med andra ord, en individ Danmark kan vara mäkta stolt över, precis som vi är över lla “svenskar” som fängslas jorden runt.

Skåning

Posted: 9 juni 2017 - 16:41 - Svar

Angående Lone Nörgaards recension så är denna intervju med Fernandez-Morera av Gad Saad en väl investerad timme. Faktum är att allt av Gad Saad är sevärt. En amerikansk-judisk professor i evolutionär psykologi med rötterna i Libanon som älskar bacon. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=kllPCXm-bFM

  snaphanen

  Posted: 9 juni 2017 - 16:44 - Svar

  Perfekt – jeg har sendt det til Lone

Observant55

Posted: 10 juni 2017 - 19:18 - Svar

Det muslimska delen av Spanien under medeltiden var naturligtvis inget paradis. Men jämfört med det kristna Spaniens systematiska förföljelse av och till sist folkmord på judar och muslimer efter att den sista självständiga muslimska staten erövrats år 1492 så framstår det muslimska Andalusien som ett under av tolerans. .

  Kungssten

  Posted: 29 juli 2017 - 17:16 - Svar

  Men så hemskt av spanjorerna att lösa problemet med inkräktarna genom att bekämpa dem. Var det också hemskt av de allierade att driva ut nassarna ur Frankrike?

Leave a Comment