20
jun
Seneste opdatering: 20/6-17 kl. 1333
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Piers Morgan meddelte igår at han forlader jobbet, fordi “det æder ham op.” Tak for det. Dette er et beskæmmende interview for BBC. I England og Sverige er svindelordet ‘islamofobi’ stadig gangbart. I Danmark hører man det aldrig, hvis man undgår Politiken og DR. Robinson siger helt i overensstemmelse med sandheden, at Finsbury er en terrormoské. Talrige sager beviser det.  Piers Morgan’s debate with Tommy Robinson turns to chaos: ‘You bigoted lunatic’.

DF ønsker grænsekontrol til Sverige

DF er for tidligt ude, men vi vil have grænsekontrol mod Sverige om ti år. Norge ligeså.

Ifølge Sveriges efterretningstjeneste, Säpo, er der “tusindvis af potentielle terrorister i Sverige.“ Samtidig er der en livlig trafik af kriminelle indvandrere over sundet, hvor de frit kan rejse med alt fra våben, stoffer og eftersøgte forbrydere. Det er lidt af et mysterium, hvorfor Løkke-regeringen har ønsket en form for grænsekontrol ved grænsen mod Tyskland, men ikke mod det langt farligere Sverige.

NewSpeek har talt med Dansk Folkepartis retsordfører Peter Kofoed Poulsen, som understreger, at den forværrede sikkerhedssituation i og omkring Sverige skyldes landets egen udlændingepolitik. Og så mener Peter Kofoed Poulsen, at det nu bør være tydeligt, at der er behov for en egentlig grænsekontrol, også mod Sverige:

“Dansk Folkparti har helt klart et ønske om grænsekontrol ved Øresundsbroen og ved færgerne ved Helsingør. Både når det gælder grænserne imod Tyskland og Sverige skal vi have grundigere grænsekontrol, og så skal den være permanent.” Newspeek


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Margrethe

Posted: 20 juni 2017 - 11:53 - Svar

Kære Tommy
Hvordan klarer du det, uden at ende med at begå halalslagtning af den arrogante, ignorante, storskrydende kraftidiot for åben skærm?
Hvis der findes uskyldige muslimer, var de fleste nazister også uskyldige. Hvor mange medlemmer af det parti deltog rent faktisk i myrderier og forfølgelser af alle de “forkerte”? Jeg gætter på en minoritet. Var den fredelige majoritet så uskyldige? Eller havde hver eneste ene et personligt medansvar for at holde liv i en forkvaklet tankegang og politisk system? Uden opbakning, ingen nazisme. Uden opbakning ingen islam.

  snaphanen

  Posted: 20 juni 2017 - 12:27 - Svar

  Hans temeperament er tit forfriskende, men lige her synes jeg, det løber af med ham

   Margrethe

   Posted: 20 juni 2017 - 21:12 - Svar

   Jeg forstår til fulde Tommy. Tænk på, hvad han er blevet udsat for i årenes løb, og så skal han finde sig i den værste mennesketype, der nogensinde er opfundet: Den type, der ved absolut intet om sagen. Ikke bare “Next to nothing – nej virkelig “nothing”. Alligevel er de udstyret med en ufattelig, skråsikker selvtillid, der bygger på at være fuldstændig blank. Er man bare lidt varmblodet, er den slags ubærlig. At have skam i livet og eje tvivlens nådesgave er en dyd. Men også her er de mennesker belagt med teflon.
   Jeg har anderledes nemmere ved at bære over med ucharmerende “professortyper”,hvis de vitterligt har et tårnhøj vidensniveau, som kan bære deres arrogance. De må gerne tale til mig, som om jeg er dum. For det er jeg uden tvivl inden for deres kompetencefelt.
   Men ham her…

   Skåning

   Posted: 20 juni 2017 - 21:42 - Svar

   Håller med dig. Tror dessvärre inte att han övertygade några medelklassliberaler. Men hans frustration är fullt mänskligt begriplig.

    Margrethe

    Posted: 21 juni 2017 - 09:55 -

    Tommy kan tale og te sig som han vil. Hvis de galoperende realiteter ikke kan fange den undermådige middelklasse, kan intet. Ellers er ræsonnementet som følger: “Ja det kan godt være mine børnebørn bliver overfaldet, voldtaget og slået ihjel som andenrangsborgere i deres eget land af den invaderende muslimmasse. Men Tommy taler grimt, så jeg vil fortsat støtte den udvikling…” Ved du hvad? Sådan et folk fortjener at gå til grunde.

    Skåning

    Posted: 21 juni 2017 - 15:55 -

    Det har du förstås rätt i, men frågan är vad som fungerar bäst i praktiken. Jag är intresserad av hur vi bäst går vidare. Inte lägga mig ner och dö för att alla i the “ostrich brigade” är självmordsbenägna. Se min video ovan om du inte känner till begreppet.

Henning Jensen

Posted: 20 juni 2017 - 13:43 - Svar

Dansk Folkepartis retsordfører Peter Kofoed Poulsen mener, citat: “Grænsekontrol mod Sverige og Norge om ti år.”
Åh… Herregud. . . . . til den tid er det for sent!
Hvad er det dog for svagtbegavede tumper vi har valgt ind på tinge? Politikerne, selv en af “de gode” som her, er mere end 10 år bagud!
Er der slet ingen fra det politiske segment der færdes ude i virkeligheden? Med den nuværende udvikling, og i det tempo alt sker nu, så er det hele slut før de næste 10 år er gået.

  snaphanen

  Posted: 20 juni 2017 - 13:50 - Svar

  Det meste politik udføres forsinket i tid. Tænk på SF, der kronisk har ligget parallelforskudt for virkeligheden med 25 år. De var Nato modstandere, da NATO havde en klar mission, nu er de ikke mere. De var EU modstandere, da man endnu kunne tro på EU, nu er de ikke mere. Politik er en måde at administrere fortiden på.

   Henning Jensen

   Posted: 20 juni 2017 - 14:55 - Svar

   Godt svar.
   Hvordan mon man kan tvinge politikerne til at fokusere mere på nutiden? Fremtidsplaner svælger de i, højhastighedstog og 2025 planer luftes regelmæssigt, men det altoverskyggende problem, som gør alle andre problemer fuldstændig ligegyldige, nemlig den uholdbare import af nyttesløse og skadelige fremmede, det er der slet ingen der taler om, endsige har planer om.

Storm Anker Hansen

Posted: 20 juni 2017 - 13:54 - Svar

  Charles Nielsen

  Posted: 20 juni 2017 - 22:10 - Svar

  George Soros med Makronen. hahahaha

bitten

Posted: 20 juni 2017 - 15:42 - Svar

JA jeg har kraftig islamforbi , er en stor rasist , nazist ,høyreekstrem , etter den venstreekstreme siden ,
og jeg er så til det grader stolt av dette begrepet , siden jeg er en norsk patriot av dimisjoner .

  Harold_the_Barrel

  Posted: 20 juni 2017 - 17:21 - Svar

  Jag är också rasist , nazist ,høyreekstrem. Skiter fullkomligt i vad folk kallar mig.

  latmask

  Posted: 20 juni 2017 - 21:48 - Svar

  Jag lider av islamonausea. Már illa varje gáng jag hőr talas om islam.

  Andre´Kristian

  Posted: 23 juni 2017 - 16:55 - Svar

  Bästa granne!
  Detta kungörande är en befrielse att notera och utgör en förträfflig motvikt till den massiva islamistpropaganda vi dagligen påtvingas via MSM-mediala globalistaktörer. Det har nämligen gått så pass långt att endast en rejäl dos av sund nationalism, patriotism och etnocentrism är det enda verkligt effektiva botemedlet mot den giftiga smörja etablissemanget kontinuerligt injicerar i de godtrogna nyhetskonsumenternas och TV-tittarnas sönderstuckna blodådror.
  De ordinära invandrare som kommit till våra breddgrader i akt och mening att arbeta och göra rätt för sig, är i lika stor utsträckning drabbade av den aggressiva migrantinvasionen som den etniska befolkningen, nota bene.
  Rasist? Javisst, med stolthet och rätta!
  Andreas i ett Sverige som inte längre känns som hemma.

   bitten

   Posted: 23 juni 2017 - 17:38 - Svar

   JA vi er i den kategorien , som kalles rasister , har islamfobi i fra hele venstresiden ,
   ja dette begrepet, burde alle vi ,som er her på bloggen , være svært stolte av .

Bjart_S

Posted: 20 juni 2017 - 15:55 - Svar

Sverige hilser terrorister velkommen, men de blir lei seg hvis de dreper noen!!!

Robban

Posted: 20 juni 2017 - 16:15 - Svar

Det var det värsta jag sett. Han hinner ju precis bara börja försöka förklara när de avbryter honom. Han har ju inte en chans att försvara sig. Det är inge riktiga journalister som beter sig på det viset det är propagandister.

sussebassa

Posted: 20 juni 2017 - 19:46 - Svar

Det Morgen igjentar och igjentar er at Tommy skal ha respekt for islam og koranen som religion…han virker ganske så korkad faktisk..har vel innsett det selv siden han forsvinner ifra BBC..eller er det BBC som også ser det..och lar han forsvinna.
Hvilket normalt intelligent oppegående menneske har respekt for islam…som kan se och tenke sjelv..
Islam er en hatisk, krigersk og dødbringande ideologi ..bl a med alla terrorangrep, men som også fremdeles undertrykker och kjønnslemlester jenter/kvinner i dag..2018…och med PK i makt..får de fortsette med det..deras stemmekveg…deras feghet och maktbegjær.
Tommy gje inte opp..Europa och verden trenger deg.

  Niels Henriksen

  Posted: 21 juni 2017 - 13:52 - Svar

  Det er fra BBC’s kommercielle konkurrent ITV –
  man skulle jo næsten tro, at de er ude på at skræmme
  eller irritere seerne / titterna væk med sådanne parodier på interviews,
  hvor det slet ikke er meningen at ofret skal komme til orde med
  sine holdninger / åsikter, men derimod afhøres og belæres om
  sine ukorrekte meninger og dårlige menneskelige egenskaber og
  mangel på tolerance og åbenhed over for “spændende” fremmede
  kulturer og fascinerende eksotiske religioner med hang til fanatisme,
  undertrykkelse af kvinder og homoseksuelle og et anstrengt forhold
  til ytringsfrihed og andre vestlige grundværdier 😀

   sussebassa

   Posted: 21 juni 2017 - 14:14 - Svar

   Ja..ser likheter nær det er diskusj mellom de forskjellige politikere i Sverige..Ingen hører hva den andra sejer..och den som kan skrika høgst og dermed avbryta mest..er “vinnaren”…for et elendig skuespill.. med tilsvarande elendige skuespillere…(Åkesson unnantaget)..
   Håper du fikk med deg at policchef Eliassen nå går ut i Ex for å be publikum om hjelp til å bekjempe brottsligheten…satte kaffen i halsen…Han som hadde alt under kontroll..sosserna tapar terreng varje dag…ventar bare på va nesta blir..kommer nog..och enda flere mndr til valet.

    Niels Henriksen

    Posted: 21 juni 2017 - 14:35 -

    Ja, netop – vi så det også i stor stil på (D)DR tidligere, men de fleste danske TV- og radio-journalister synker i det mindste ikke længere ned til PMs og medværtens lave niveau – selv om de sikkert mægtigt gerne ville 😀 – det er trods alt efterhånden blevet for pinligt, besværligt og “farligt” for dem. De ved, at denne forhørsleder og opdrager-teknik ( uppfostring- ) giver bagslag, fordi den for længst er gennemskuet og får seerne til at grine eller ryste / skaka på hovedet 😁

    sussebassa

    Posted: 21 juni 2017 - 14:54 -

    Svenske journalister har enda ikke fattad det, men tror fortfarande at om dom kan drite ut Åkesson ..deras intervjuteknikk, så taper SD i oppslutning…noe som har vist seg fel, gong etter gong…han får bare mera sympati och dermed økar SD.
    Så både Pk journalister och politikere..hur korkade er dom egentlig.

Rune Hansen

Posted: 20 juni 2017 - 23:07 - Svar

Videoen duer ikke.
“This video contains content from ITV_plc, who has blocked it on copyright grounds.”

  PK svada

  Posted: 21 juni 2017 - 00:52 - Svar

  Du finner den i lenken under

   Rune Hansen

   Posted: 21 juni 2017 - 09:08 - Svar

   Der er mange korte udgaver på Nettet på lidt over 1 minut, hvor Piers skælder ud, Men undtagelsesvis ville jeg godt have brugt 18 minutter på at se hele interviewet.

invernes

Posted: 20 juni 2017 - 23:24 - Svar

Tidligere israelsk forsvarsminister: Erdogan forsøker å islamisere Europa…..

https://www.frieord.no/utenriks/tidligere-israelsk-forsvarsminister-er dogan-forsoker-a-islamisere-europa/

Niels Henriksen

Posted: 21 juni 2017 - 00:47 - Svar

Mageløst: Svenske journalister har bijob som Stasi-agenter, der forhindrer kunstnere med de forkerte meninger / åsikter i at arbejde ved at presse spillesteder til at aflyse og undlade at informere – og radiokanaler “glemmer” vigtige oplysninger, som de normalt ville give.

Man må da næsten håbe for dem, at flere og flere hely almindelige / vanliga læsere, lyttere / lyssnare og seere / tittare vil begynde at boykotte disse parodier på journalister og deres skriverier og programmer, så det en skønne dag bliver dem selv, der kommer til at ryge helt ud i kulden – det ville i den grad være velfortjent!
Jeg tror ikke, det bliver særligt rart at være journalist & medskyldig folkeforræder i fremtidens Sverige – deres periode med magtvælde og undertrykkelse af det svenske folk er nemlig ved at rinde ud med hastige skridt, men en stor del af dem har stadig ikke fattet, at der langt om længe blæser nye vinde af forandring over Sverige, hvor de nu selv stille og forhåbentligt roligt / lugnt bliver kørt ud på historiens store sidespor.

https://nyheteridag.se/peter-jezewski-talar-ut-om-hatet-fran-journalis terna-har-forsokt-paverka-for-att-stalla-in-shower/

Peter Jezewski talar ut om hatet från journalisterna: ”Har försökt påverka för att ställa in shower”

STOCKHOLM Journalister driver närmast en hatkampanj mot Peter Jezewski sedan han spelade för Sverigedemokraterna förra året. Nu berättar han i en lång intervju hur medier aktivt försöker stoppa hans bokningar. – Så fort vi anlänt till vissa teatrar så är det några som har sagt att ”de ringde från tidningen och frågade om vi inte skulle ställa in”, berättar han.

  sussebassa

  Posted: 21 juni 2017 - 14:23 - Svar

  Dette gjelder alla som gir SD sin støtte, uansett kunstnere eller folk i embeder…de blir frosset ut..mister jobben og blir mobbet offentlig av pkjournalistene..Dette vet vi ifra tidligare..och bara tiltar..som klart henger saman med SD`s fremskritt..nå Sveriges nest største parti..snart det største, også i regjering i 2018..som de er villige til å gjøra Alt for å hindre.

PK svada

Posted: 21 juni 2017 - 00:48 - Svar

Piers Morgan har realityphobia

niklasr

Posted: 21 juni 2017 - 09:25 - Svar

It’s not phobia if the threat is real.

Sedan kan jag bara hålla med DF att vi ska ha stränga gränskontroller in till Sverige.

Mainstream Media is Fake News

Posted: 21 juni 2017 - 14:38 - Svar

Islamofobi redder liv !

Mainstream Media is Fake News

Posted: 21 juni 2017 - 14:40 - Svar

Landsforrædere skal være opmærksom på at der vil komme et retsopgør med dem – lige som der var et retsopgør med landsforræderne efter den forrige krig.

Niels Henriksen

Posted: 21 juni 2017 - 15:03 - Svar

Skal man le eller græde?

Nu begynder PK-tosserne ude i det ellers så liljehvide Gentofte også så småt at mærke de negative konsekvenser af masseindvandringen på egne kroppe – eller på deres egne præmiepoder rettere 😀

Nå, i det mindste kommer det da til at blive rigtigt god underholdning for alle os andre “svagt begavede”, “lavt uddannede” og “intolerante, fremmedfjendske Morten Korch-læsende landsbytosser”, der har forsøgt at advare disse gloriepudsende naivister om netop dette scenarie gennem flere årtier 😂

Så lidt kosmisk retfærdighed findes der da trods alt 😉

http://www.bt.dk/danmark/foraeldre-paa-dansk-skole-raser-hvad-skal-vi- goere-med-alle-de-indvandrere

Forældre på dansk skole raser: Hvad skal vi gøre med alle de indvandrere?

SIMON BOAS

Når lærerne i 0. klasserne på Tjørnegårdsskolen slår dørene op for klassernes nye børn inden længe, så vil 24 procent af de nye elever være tosprogede, og det vækker bekymring blandt forældrene på skolen.

På et informationsmøde for de kommende 0. klasses-elever på Tjørnegårdsskolen i Gentofte, blev forældrene ifølge lokalavisen Villabyerne nemlig præsenteret for klasselisten. Af den fremgik det, at 24 procent af de elever, der skal starte i en af skolens tre 0. klasser efter sommerferien, er tosprogede.

Og det er der ikke udbredt tilfredshed med hos flere af forældrene, der anonymt over for Villabyerne udtrykker bekymring for undervisningens kvalitet, når en stor del af klassens elever er tosprogede, ligesom man frygter, at det i sidste ende kan medføre en regulær elevflugt fra skolen.

Hos skolens bestyrelse er man bekendt med problematikken og deler forældrenes bekymring.

….

Skåning

Posted: 21 juni 2017 - 15:51 - Svar

Ett utmärkt svar till Morgan Piers.

https://www.youtube.com/watch?v=2ND2ViRijs8

Marhabba2

Posted: 23 juni 2017 - 00:18 - Svar

Ingenting som tyder på at Pierce Morgans arbeidsgiver er veldig stolte av intervjuvet med Tommy Robinson all den tid de har blokkert det på youtube. At journalister verden rundt lar slikt vrakgods som Pierce defienere yrket sitt sier sitt om journaliststanden.

Andre´Kristian

Posted: 23 juni 2017 - 16:37 - Svar

Alla politiskt initierade som kontinuerligt söker information via de alternativa nyhetskanalerna känner väl till det massiva motståndet mot de som ifrågasätter och kritiserar migrantinflödet och dess biverkningar. De politiskt korrekta och ideologiskt förblindade värdegrundsryttarna formligen älskar att generalisera och missar inte ett tillfälle att dra rasistkortet och anklaga samtliga kombattanter för xenofobi.
Emellertid står det ställt utom allt rimligt tvivel att mot massimporten av kriminella aktörer av den kaliber som dagligen florerar inom fjärde statsmaktens granskande nyhetskanaler och ger upphov till den alarmerande brottsstatistiken, finns det tvärtom all anledning att inta en mycket kritisk hållning och vaksamhet – oavsett vilka propagandistiska lögner det nationsföraktande etablissemangets medlöpare oavbrutet distribuerar, i syfte att dölja den globalistiska agendans demografiska strategier.
Hade vi lite till mans anammat den i realiteten högst befogade “islamofobin” och tillägnat oss erforderliga kunskaper om den människofientliga dödskult som nu tillåts sträcka ut sina tentakler över Europa och infiltrera de politiska systemen, hade denna fördärvelsebringande invasion aldrig kunnat anta de makabra proportioner vi nu bevittnar.
Andreas.

Leave a Comment