20
jun
Seneste opdatering: 20/6-17 kl. 0949
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Nu är hoppet ute

för att Sverige ska kunna hantera migrationssituationen i de ordnade former vi hoppats på

Patrik Engellau skriver om Per Gudmundssons leder i går (log in)

Gudmundson startar med en presskonferens med polishöjdare förmiddagen den 7 april, en dag då polisen plötsligt fick annat att göra i och med eftermiddagens terrorattack på Drottninggatan. Men Gudmundsons skildring av presskonferensen ger en känsla att vad polisen redan då lågmält men definitivt ville säga var att ”vi klarar inte det här”.

”Människor som ligger på sjukhuset med kulor i sig säger att de har blivit hundbitna. Ingen vill berätta.” Mats Löfving, nästan två meter lång och med utstrålning av ren handlingskraft, verkade ha nått en gräns. Vad kunde han egentligen göra?

Löfving, chef för polisens Nationella operativa avdelning, det som förr kallades rikskriminalen, berättade om problemen polisen möter vid grova våldsbrott i vad man kallar särskilt utsatta områden. Unga gärningsmän som har närmare till det grova våldet än någonsin tidigare. Som drar vapen för en skitsumma eller en upplevd oförrätt. Som skjuter mot huvudet för att offren allt oftare bär skyddsväst. Som skrämmer hela stadsdelar till tystnad. KASTAR POLISEN IN HANDDUKEN?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invandrare1957

Posted: 21 juni 2017 - 05:08 - Svar

1991 lämnade vi Södertälje av en anledning. Då hade Södertälje nått gränsen. Jobbar ihop med en turk eller arab har säkert bott i Sverige 20-30 år skitdållig svenska Jaja jag fixar det säger han. Och gör något helt annat jag börjar fundera på att säga upp mig. Vi fick en driftekniker för 15 år sedan som skulle vara jätte duktig en av våra kära invandrare troligen född i Sverige men han hade inte språket o ordförståelse gjorde fel saker. Han blev livsfarlig för språket är väldigt viktigt i mer avancerade yrken. Vi hade klarat det med en normal invandring då hade dom tvingats integreras och inte att svensken ska integreras nu. Sen språket prata svenska med en arab. Det du säger åt han ska han översätta till sitt språk tänka på arabiska på vad jag sa åt han. Sen översätta svaret från arabiska till svenska. Redan där har svaret blivit fel och då blir det JAG FIXAR DET. Så gör han något helt annat. Sen måste man inse att det är inte hans fel utan våra politikers som tillåter det. Så nu blir det ett mejl till chefen antingen så åker han eller så säger jag upp mig. Spännande att se om jag blir kallad rasist. Han är ett omplaceringsfall som inte passar någonstans.

Leave a Comment