21
jun
Seneste opdatering: 23/6-17 kl. 1430
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Paul Weston taler om sin artikel Is European Civil War Inevitable by 2025? i dag ti år efter han skrev den. Det var også i 2007 jeg traf ham første gang – i Bruxelles af alle steder. “Noget for noget-volden,” som Weston omtaler, er allerede igang: Fears of race hate attacks in wake of Manchester concert massacre as arsonists hit mosque just hours after suicide bombing. Se også Adam Holm: Lurer en borgerkrig i Europa mellem muslimer og ikke-muslimer?

Mark Steyn: “One-way multiculturalism”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lawrence

Posted: 21 juni 2017 - 14:20 - Svar

invernes

Posted: 21 juni 2017 - 15:32 - Svar

Is european civil war inevitable by 2025? den kommer den kommer og politikerne vil ikke få noen nåde , de skal flås levende på torg.

Ferd Ed Sa

Posted: 21 juni 2017 - 23:04 - Svar

I øvrigt mener jeg, at det er de europæiske politikeres forbandede pligt, at uddele våben til den europæiske befolkning, så vi kan forsvare os selv imod de muslimske terrorister og migranter, som strømmer ind over grænserne! Hvis de ikke gør det, så køber vi selv våbnene. Terrorangreb er nu blevet hverdag, som i Mellemøsten. Medierne gider dårlig nok nævne det.

    Mjolner

    Posted: 22 juni 2017 - 10:27 - Svar

    Det er mange som forbereder seg i dagens samfunn og de trener aktivt.

Leave a Comment