21
jun
Seneste opdatering: 23/6-17 kl. 1525
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Dansk Samling på Folkemødet 2017

Livlig debat med masser af boller på suppen. Sikkert den bedste debat på Bornholm overhovedet, men de er jo heller ikke politikere, kan man vist godt sige uden at fornærme Uhrskov. Hvis man vil høre hele Q&A, er der en længere version på halvanden time her. Svenskere skal høre ordvekslingen i den om Sverige fra min. 1:03:31 til 1:06:24.

TFS’s arrangement på Folkemødet 2017

Tre mere eller mindre konservative partiledere på Bornholm: Thulesen-Dahl (DF), Søren Pape Poulsen, justitsminister (K) og Pernille Vermund (Nye Borgerlige). At dømme efter omtalen, var det ved denne lejlighed, Pernille Vermund for alvor brød igennem: ANALYSE: Jeg har aldrig set Thulesen Dahl i defensiven på den måde før. Folkemødet: Da det blev ukontroversielt at kalde sig nationalkonservativ. Se også Kim Møllers fotoreportage Personlig beretning fra Folkemødet 2017: Tre dage blandt gode mennesker. Og journalister.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Felix Krull

Posted: 21 juni 2017 - 20:54 - Svar

nigger, fuck, cunt.

Brandmand for Bidermeyer

Posted: 21 juni 2017 - 21:12 - Svar

Thulle virker viljeløs og Pape er “ked af” kriminaliteten og “forarvet over vi politikere, som ikke kan noget som helst”

River

Posted: 21 juni 2017 - 23:14 - Svar

Det er her man skal se hvad folk består af. Der er grænser for hvad man bør kunne være med til, uanset 90 mandater eller ej. Man bør kunne sige at ødelægge Danmark vil man ikke være med til uanset det samlede kompromis. Det er der 99 pct af politikerne er principløse undermålere. Desværre er danskere endt som enten umoralske eller amoralske.
Og DF er endt i noget der ikke er kønt at se på. Ud over Tulle, så tag og se på hvordan Pia K er endt.

  Peter Zichau

  Posted: 22 juni 2017 - 12:48 - Svar

  Til gengæld har Tulle jo helt ret. Hvis DF satte hårdt mod hårdt, stod vi med rødt flertal de næste fire år. Og så betyder stramninger ikke længere noget for Soc.dem.
  Men både V, S og K er i høj grad skyld i, at de ikke har kæmpet mod dette vanvid nede i Bruxelles. Der burde efterhånden være nogen andre de kunne samarbejde med. Men det er de ikke interesserede i.

   Britta Due Andersen

   Posted: 22 juni 2017 - 13:36 - Svar

   Bare lige nu, læst at somaliske familier nu kan få lov til at blive, hvis deres familie/ klan i Somalia måske via gruppepres vil omskære familiens pige. Hold da kæft hvor vi da bare graver og graver den grav.

Niels Henriksen

Posted: 22 juni 2017 - 01:00 - Svar

http://www.bt.dk/udland/fbi-efterforsker-knivangreb-i-lufthavn-i-michi gan-som-terror

FBI efterforsker knivangreb i lufthavn i Michigan som terror

PK svada

Posted: 22 juni 2017 - 01:41 - Svar

Det er på tide med en Europeisk vår, eller The European Spring

Svend

Posted: 22 juni 2017 - 11:43 - Svar

Ud over, at jeg af de tre debattørers påklædning – og det der er i den – langt foretrækker Vermunds, så foretrækker jeg også hendes klare forstand og sprog. Pinligt åndssvag var Pape med tomt ævl om en demokratisk verden, og en Tulle, der ikke var meget bedre med sine taburetklæbeøvelser, så talte Vermund klart om, hvad det drejer sig om. Det er skræmmende at opleve “borgerlige” politikere som Tulle og Pape. Hvor er snakken om økonomien, parallelsamfund, terror, udviklingen i retning af et nyt Libanon? og alt det andet væsentlige.

På tinge har vi helt oplagt et bundt landsforrædere, der med næb og kløer klamrer sig til taburetten. Skide ligeglade med den virkelighed de har tvunget danskerne ud i – i kursen mod Danmarks udslettelse.

KnudMadsen

Posted: 22 juni 2017 - 12:45 - Svar

Hvis ikke Pernille havde været med i den debat, ville jeg ikke have haft brugt en halv time på at bivåne debatten. Der er heldigvis ikke megen tøven og snakken udenom, når Pernille giver de 2 andre tørt på. Hun er en rigtig skrapsidse, der ikke lader sig føre rundt i manegen af skvadderhoveder.
Vi er mange, der aktivt arbejder for at få Pernille på Tinge, hvor jeg håber på, at hun kan sætte lus i pelsen på de slappe skiderikker. Det er bare fortvivlende så få, der vil støtte op bag NB, indtil videre. Utroligt, at folk stadig vil have mere af det samme lort, som vi ved ikke fungerer.

Britta Due Andersen

Posted: 22 juni 2017 - 13:52 - Svar

Et af de bedste debatmøder var hos Rødding Højskole i et stort telt med Henrik Jensen, som oplægsholder (fremragende), Asgar Aamund, Anna Libak, (Bjarke Møller EU-glad). De tre første var enige om, at eneste mulighed var at sejle bådimmigranterne tilbage til lejre i Nordafrika. Hvorfor konventionerne måtte brydes.
Jo flere der taler om at konventionerne skal brydes jo bedre.

  snaphanen

  Posted: 22 juni 2017 - 21:01 - Svar

  Du var jo derovre, så jeg på TV 🙂

Charles Nielsen

Posted: 22 juni 2017 - 22:12 - Svar

Det væsentlig mangler hos politikerne. Og denne mangel gør dem alle til 5 kolonne medløbere til muslimsk indvandring.
DF, De nye borgelige, og Dansk samlimg, har jeg skrevet til.
Men der er alle så høje i hatten at de end ikke geder at svare på om de vil overholde Grundloven.

Uder folkemødet på øen, havde Thulesen Dahl og Pernille Vermund en god chance til at fremføre at grundloven skal overholdes.
De havde chancen for at få Justitsministeren Søren Pape Poulsen op af stolen.

De kunne snilt fremføre til Søren Pape Poulsen:
Hvornår er Islam optaget ved lov?

§69 efter grundloven er ikke opfyldt, og dermed ikke implementeret i den danske lovgivning, Derfor kan man gøre med koranerne som man vil, uden at blasfemi kan komme på tale.

Det er en nødvendighed at udføre §69 efter grundloven, og den skal fremføres som lovforslag i §67 regi:
—————————————————
§69 siger: De fra folkekirken afvigende trossamfunds forhold ordnes nærmere ved lov. Og det er som sagt ikke sket. Hr Justitsminister.

Dette SKAL gøres:
Den afvigende religion end den Danske, Nemlig “ISLAM”. Lovforslaget skal fremsættes således:

(( Justitsministeren Skal fremlægge lovforslag om ordning af Islamiske trossamfunds forhold, og dette lovforslag SKAL indeholde forbud mod at, de dele af Koranen, der strider mod sædeligheden og den offentlige orden, læres i moskéerne i Danmark. ))

** Altså § 67 Betingelser Skal forme Lovforslaget. **
** Koranen SKAL dermed analyseres og rettes ind efter dansk lovgivning. **

Det kræver dog et arbejde for Justitsministeren at skulle tæske Koranen efter i sømmene, så den er forenelig med grundloven og de danske værdier .
– Længe leve dovenskaben.
————————————————-
Så gør nu noget ved det, Thulesen Dahl, Pernille Vermund og Morten Uhrskov.
I er mine sidste holdepunkter.
Jeg har endda skrevet om dette emne før til jer, og de alle er blevet ignoreret.

Derfor tonefaldet:

Knud Madsen: det er muligt at Pernille er rapkæftet og dermed er egnet på tinge. Men een ting er helt sikkert. Jeg vil have vished for at hun vil overholde grundloven.
Til dato tyder det ikke på det, for så havde hun svaret mig. Og desuden, som ovenfor beskrevet, nemt fremføre det under debatten med Tulle og Justitsministeren. Det skete Ikke. Jeg stoler ikke på nogen af dem da de ikke er til at RÅBE op.
Vi tager borgerkrigen når den kommer. !
Fadbunsen kan da bare forsætte med at hælde bajere i sig, for det er jo snart slut med det.!

Charles Nielsen

Posted: 22 juni 2017 - 22:26 - Svar

Meget meget vigtig.
Skal ses:
Historien gentager sig.
https://youtu.be/-awkYhtey50
WWII Survivor Warns of SOCIALISM and GUN CONTROL! (MUST WATCH)

barfbag

Posted: 23 juni 2017 - 11:26 - Svar

I denne Political Correctness Reign of Terror (PCROT) (Den politisk korrekte rædselsregime-tid) som vi lever i, hvor vores egne politisk korrekte politikere og offentligt ansatte, især dommere og politi, fører islamisk/politisk korrekt/marxistisk jihad mod de indfødte i den vestlige verden, med det folkemord – befolkningsudskiftning – der begås på alle hvide, er det en jammer at konstatere, at politikere i Liberal Alliance (=Det Radikale Venstre for mænd) og i Det Konservative Folkeparti ikke har fattet bare ÉEN brik af, hvad folk er IMOD:BEFOLKNINGSUDSKIFTNINGEN. Danmark har éen af de befolkninger i verden, der er mest FOR FRIHANDEL. Jeg insisterer på at kunne spise ris a la mande, og det kan jeg selvfølgelig kun gøre, hvis risen importeres til Danmark. Danmark HAR åbne grænser, hvor det er sund fornuft, men Danmark – og alle andre lande – har en ret – og en pligt – til at beskytte sin befolkning, og derfor bør alle og enhver PERSON jo ikke lukkes ind . De lande i FN, som er imod de vestlige landes forsøg på at begrænse den ukontrollerede masseindvandring, er ofte muslimske, og de har selv forbud mod indrejse af jøder! De har ikke diplomatiske forbindelser med Israel, fordi det er en stat grundlagt af jøder! Mht salg af varer og tjenester over landegrænserne findes Verdenshandelsorganisationen World Trade Organisation. Den organisation vil sørge for, at vi stadig kan sælge til og købe fra andre lande, hvis/når Danmark forlader diktatur-sammenslutningen EUSSR. Det går vist udmærket for Schweiz og Norge, og Storbritannien har været fornuftig og valgt demokratiet og ytringsfriheden frem for de gyldne lænker i diktaturimperiet EUSSR. Hvis Dansk Samling stiller op, vil jeg stemme på partiet, ellers stemmer jeg som sædvanlig på Dansk Folkeparti, selvom jeg krummer tæer over de rædselsfulde kompromiser, partiet indgår i.

Skåning

Posted: 28 juni 2017 - 01:51 - Svar

All min respekt för DF och Thulesen-Dahl är fullständigt förlorad. Vad han säger är egentligen att vi ska inte kaxa med EU i den här frågan (och allierade sig dessutom med Cameron i EU-parlamentet). Bara vi stramar åt politiken så mycket som möjligt, utan att införa gränskontroller, så är det inte lika många som stannar i Danmark, utan de vill hellre fortsätta till Sverige! Ja, jag vet att vi har dårfinkar till politiker (i Stockholm), men för oss 25-30% som förtvivlat kämpar för vår överlevnad, inte minst i Skåne, så är det bara som ett hugg i ryggen. Kall cynism och kalkylerat. Det står nu klart att Ungern är en bättre vän till oss än det vi trodde vara vårt nordiska broderfolk (eller till och med moderfolk), enligt Thulesen-Dahl.

Och när allt går åt helvete så ska ni stänga bron för ert grannkalifat. Men det er jo svenskernes eget fejl! Pernille Vermund är en ljusglimt i mörkret. Asylstopp och hårda gränskontroller.

Leave a Comment