28
jun
Seneste opdatering: 28/6-17 kl. 0122
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En ny tids protestsang. Krisebevidsthed er ved at overgå til krigsbevidsthed. Jeg hører flere og flere velkomme ‘rene linjer’ overfor dele af islams krigserklæring imod os. Jeg kan følge tankegangen, selvom jeg skal være den sidste til at hilse flere krige i Europa velkommen. Med de sidste to års terrordræbte i Europa, er vor tids phoney war ved at blive stadig mindre phoney. Enhver med nogen viden og følsomhed må bæve. Tydeligst blev der argumenteret for synpunktet af valgmenighedspræst Johan Christian Nord i Jægerpris i lørdags i talen ‘Mens vi venter på Virkeligheden – forbemærkninger om overgangen til det konkrete’. Den kommer også på video.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

  • River

    Jeg har bemærket forskellen i at folk ikke længere i samme grad forsøger at bortforklare eller argumentere imod udsagn der blotlægger muslimers morderiske hensigter. Mange kan også se rationalet i at de anvender notorisk løgn over for os.

  • invernes

    Forhåpentlig våkner vi opp her i Norden og før det er forsent.