7
jul
Seneste opdatering: 8/7-17 kl. 1645
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

The likely destruction of Europe. Sam Harris og Douglas Murray

En langlytter og helt frisk. Trumps tale i Warszawa i går er med.

“Et Exodus af Bibelske Dimensioner”

For fem eller ti år siden kunne EU have analyseret problemet til bunds. Der kunne tænkes forskellige løsninger, men den første ville uvægerligt have været: Ikke én afrikaner går i land i Europa. Nu er vi i stedet på grund af Juncker, Timmermans og Mogherinis inkompetence tvunget ud i en eksistentiel trussel mod Europa, panikløsninger og NGO’ er der følger deres eget bløde hjerte på Middelhavet.

EU har ingen rationel strategi for de milliarder, de opkræver af europæerne. For hver dag haster en sådan mere og mere. Den eneste trøst er, at EU undergraver sig selv i samme takt som de påfører Europa uløselige problemer. At tro, Europa kan fordele sig ud af millioner af afrikanere, er indsigt på Stine Bosse-niveau. Et kort blik på FN’s befolkningprognoser er nok til at overbevise en om det udsigtsløse i blot at forsøge, som vi nu gør. EU er gået hen og blevet den største trussel mod Europa. Det er voldsomt frustrerende at være vidne til.

Europa forstår ikke omfanget af “flygtningekrisen”

The number of migrants crossing into Europe from Africa will be in the millions within five years unless urgent action is taken, a senior EU official has warned.

 

Antonio Tajani, president of the European Parliament, has said the scale and severity of the migrant crisis is being underestimated and must be tackled urgently. In an interview with Il Messagero newspaper, Mr Tajani said there would be an exodus ‘of biblical proportions that would be impossible to stop if we don’t confront the problem now’.Europe is ‘underestimating’ scale of migrant crisis and could be flooded by millions of Africans in ‘biblical exodus’ unless urgent action is taken says top official, ‘Millions of Africans’ will flood Europe unless it acts now, warns European chief, EU ændrede spillereglerne, og det har gjort livet lettere for menneskesmuglere i Middelhavet


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


PK svada

Posted: 7 juli 2017 - 22:03 - Svar

  InHocSignoVinces

  Posted: 8 juli 2017 - 12:56 - Svar

  Ikke overraskende er et af synonymerne for det engelske ord ‘hypocrite’ faktisk ‘actor’.

PK svada

Posted: 8 juli 2017 - 00:02 - Svar

  MAELANY DARE

  Posted: 8 juli 2017 - 06:24 - Svar

  Hvis du ønsker at se en film i 2017. Med den bedste kvalitet. Du kan starte her SVENSKAFILMER12.BLOGSPOT.NO

  MAELANY DARE

  Posted: 8 juli 2017 - 06:28 - Svar

  (Hvis du ønsker at se en film i 2017. Med den bedste kvalitet) . Du kan starte her
  SVENSKAFILMER12.BLOGSPOT.NO

invernes

Posted: 8 juli 2017 - 10:22 - Svar

Filippinene 2017 – Oslo 2040? – Se hvordan islam terroriserer kristne samfunn.
Is this the End of Europe? “This is not the end, it is not even the beginning of the end, but it is perhaps the end of the beginning.

https://www.frieord.no/kommentar/filippinene-2017-oslo-2040-se-islam-t erroriserer-kristne-samfunn/

PK svada

Posted: 8 juli 2017 - 16:22 - Svar

Det er enden på Europa, jeg kjenner ikke lenger igjen det Europa jeg vokste opp i.
Balkaniseringen av det europeiske kontinent er kommet så langt at borgerkriger kan bryte ut når som helst.

Snowflinga

Posted: 8 juli 2017 - 19:52 - Svar

De europeiska politikerna låter med vett och vilja de europeiska länderna invaderas så att deras historia, kultur och folkslag urvattnas och förstörs. Europa kommer att förvandlas till en afrikansk kontinent om ingenting görs.
https://www.youtube.com/watch?v=uMfk5UeGw4E

Skåning

Posted: 9 juli 2017 - 03:55 - Svar

I can only sat that Diuglas murray is an oppurtunististic pussy.

Snowflinga

Posted: 9 juli 2017 - 09:04 - Svar

Det är oerhört tragiskt att bevittna politikernas oförmåga att skydda Europa. Det värsta är deras djävulska plan att krossa nationalstaterna. Frans Timmerman talar om diversitet och låter kontinenten översvämmas av migrantströmmar. Bara därför för att EU-politikerna vill krossa nationalsterna samtidigt som de sitter i sitt rymdägg avskärmade från verkligheten.
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/12/08/eu-unveils-new-300m-space-e gg-hq-europa-brussels/

Leave a Comment