7
jul
Seneste opdatering: 8/7-17 kl. 1645
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The likely destruction of Europe. Sam Harris og Douglas Murray

En langlytter og helt frisk. Trumps tale i Warszawa i går er med.

“Et Exodus af Bibelske Dimensioner”

For fem eller ti år siden kunne EU have analyseret problemet til bunds. Der kunne tænkes forskellige løsninger, men den første ville uvægerligt have været: Ikke én afrikaner går i land i Europa. Nu er vi i stedet på grund af Juncker, Timmermans og Mogherinis inkompetence tvunget ud i en eksistentiel trussel mod Europa, panikløsninger og NGO’ er der følger deres eget bløde hjerte på Middelhavet.

EU har ingen rationel strategi for de milliarder, de opkræver af europæerne. For hver dag haster en sådan mere og mere. Den eneste trøst er, at EU undergraver sig selv i samme takt som de påfører Europa uløselige problemer. At tro, Europa kan fordele sig ud af millioner af afrikanere, er indsigt på Stine Bosse-niveau. Et kort blik på FN’s befolkningprognoser er nok til at overbevise en om det udsigtsløse i blot at forsøge, som vi nu gør. EU er gået hen og blevet den største trussel mod Europa. Det er voldsomt frustrerende at være vidne til.

Europa forstår ikke omfanget af “flygtningekrisen”

The number of migrants crossing into Europe from Africa will be in the millions within five years unless urgent action is taken, a senior EU official has warned.

 

Antonio Tajani, president of the European Parliament, has said the scale and severity of the migrant crisis is being underestimated and must be tackled urgently. In an interview with Il Messagero newspaper, Mr Tajani said there would be an exodus ‘of biblical proportions that would be impossible to stop if we don’t confront the problem now’.Europe is ‘underestimating’ scale of migrant crisis and could be flooded by millions of Africans in ‘biblical exodus’ unless urgent action is taken says top official, ‘Millions of Africans’ will flood Europe unless it acts now, warns European chief, EU ændrede spillereglerne, og det har gjort livet lettere for menneskesmuglere i Middelhavet


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?