9
jul
Seneste opdatering: 9/7-17 kl. 0816
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

55 procent af britiske pakistanere gifter sig med fætre/kusiner. De er 13 gange så tilbøjelige til at få børn med genetiske defekter. 1 af 10 spædbørn dør af det. De står for 3 procent af alle fødsler i Storbrittanien, men 30 procent af alle, der fødes med genetiske defekter. Hvert misdannede barn repræsenterer store lidelser og uhyre sygehus- og senere plejeudgifter. (I Pakistan er 70 procent af alle ægteskaber “kosangvine.“)

4 juli 2017: The young British Pakistani women prepared to marry their COUSINS in order to keep their families happy – but risk giving birth to disabled children

Tre skudt i Gøteborg – fire i Oslo

Skyderier er forlængst ikke blogstof, men når syv bliver skudt på én nat i Skandinavien, skal det alligevel markeres:

De fire unge mennene som er skutt, er fraktet til Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang. Fire personer skutt ved utested i Oslo – mann pågrepet. Fire personer skutt ved utested i Oslo – mann pågrepet

Tre män har blivit skjutna i Göteborg och är förda med ambulans till sjukhus. Polisen bekräftar att det är polispatrullen som skjutit en av de tre personerna. – Under en pågående händelse på Komettorget skjuter polisen en man som är förd till sjukhus, säger Sanna Lagerqvist på polisen. Tre män skjutna i Göteborg


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


KnudMadsen

Posted: 9 juli 2017 - 07:04 - Svar

Wild North!

PK svada

Posted: 9 juli 2017 - 15:51 - Svar

Det er ikke rart at det er noe feil i hodet på disse når de er innavlet gjennom 1400 år

InHocSignoVinces

Posted: 9 juli 2017 - 18:33 - Svar

Spørgsmålet er om de stadig tilhører arten Homo sapiens sapiens efter 1400 års indavl?
DNA-forskellene må være så radikale og gennemgribende, at der vel egentligt er tale om en helt ny underart, som jo så passende kunne kaldes Homo Islam.

Niels Henriksen

Posted: 9 juli 2017 - 21:11 - Svar

Det er endda næsten 14 gange:

( 30 / 3 ) / ( 70 / 97 ) = 30 * 97 / ( 3 * 70 ) = ca. 13.86

Ufatteligt, at de naive, uvidende og groft uansvarlige vatnissepolitikere
både i Storbritannien, her og i resten af Europa ikke for længe siden er vågnet op til den barske virkelighed og så simpelthen bare har forbudt disse fætter-kusine-ægteskaber blandt invandrere, der i forvejen er nært beslægtet i flere lag.

Forbyd dog denne type familiesammenføringer, hvor børnene endda
ofte bliver tvunget ind i eller ligefrem solgt til uønskede ægteskaber med næsten ukendte fætre og kusiner med penge under bordet som betaling for opholdstilladelser, velfærd og sundhedsvæsen på de danske skatteyderes bekostning og investeringer i senere statsborgerskaber og nærmest endeløs kædeindvandring af alt for ofte uintergrerbare, krævende og vrangvillige “kulturberigere” med dyb foragt over for al dansk / vestlig kultur, normer, værdier, love og demokrati, uhæmmet medbringning af hjemlige konflikter, krige og intolerant balladereligion samt et fra barnsben indoktrineret had imod de “urene, vantro” værtsbefolkninger, som man desværre lige glemte at spørge om tilladelse til dette groft uansvarlige og fuldstændigt uigennemtænkte sociale vanvidseksperiment fuld skala.

Snowflinga

Posted: 10 juli 2017 - 09:55 - Svar

Det är ofattbart att kusinäktenskap är tillåtet när det finns stora risker att barn kan få genetiska skador. Men det är lika galet som mycket annat som nu sker i väst när kulturelativisterna och kulturmarxisterna vill förinta det västerländska samhället. Man vill slå sönder den traditionella västerländska familjen och dess värderingar och framhäver istället obskyra perversioner. Det behövs faktiskt en motrevolution för att vända om den destruktiva riktningen som Europa har tagit. Det är faktiskt mycket som måste ändras i väst och det börjar bli brådskande. Varenda gång posmodernisterna gör “framsteg” flyttar de fram sina positioner och nu försöker de göra pedofili rumsren:
https://www.youtube.com/watch?v=5Q6pDGNQw3I

Skåning

Posted: 10 juli 2017 - 14:42 - Svar

Gift dig med en blond engelsman för fan. Problem solved, i evighet, om du inte regreiderar. Söt tjej, till och med medelhavsvit till utseendet.

Træt

Posted: 12 juli 2017 - 23:35 - Svar

Gift dig med en grisefarvet englænder, han konverterer gerne til i-slam for at få eksotisk fisse, som Hr Rushy Rashid gjorde det. Han fik ogs sine sagesløse sønner forhudsamputeret foir at tække svigerfamilien.

Leave a Comment