21
jul
Seneste opdatering: 21/7-17 kl. 1858
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Die Welt: “Løgnepressen eksisterede faktisk”

af Henrik M. Jensen

I Tyskland har forskergrupper ved Hamburg Media School og Uni Leipzig afsløret, at de tyske dagblade i 2015 og 2016 forholdt sig fuldstændigt ukritiske til Merkels multikulturelle mangfoldighedscirkus og den “velkommenheds-kultur’, som hun forsøgte at påtvinge det tyske folk.

Die Welt, som heller ikke går ram forbi i undersøgelsen, har selverkendelse nok til at viderebringe konklusionerne af medieforskernes undersøgelse:

“Vigtige tyske aviser har under flygtningekrisen i 2015 og 2016 svigtet den kritiske journalistik. Denne erkendelse er medieforskerne fra Hamburg Media School og Uni Leipzig nået frem til. Ikke blot havde de såkaldte mainstreammedier stået samlet bag Merkels flygtningepolitik, de havde også ukritisk overtaget parolen fra den politiske elite og udbredt en “eufemistisk overtalende diktion” af begrebet “Wilkommenheitskultur”.

Velkommenhedskulturen blev således fremstillet som et slags trylleord ved hjælp af hvilket, man moralsk kunne afkræve borgerne en slags frivillig samaritertjeneste.

Lederen af undersøgelsen, professor Michael Haller tror, at en menings- og strukturkrise har grebet mediebranchen. Store dele af journaliststanden har svigtet deres profession ved at forsømme mediernes ansvar for oplysning.

Forskerne har undersøgt flere tusind artikler i Welt, Bild, Frankfurter Allgemeine Süddeutsche Zeitung så vel som talrige lokalaviser i tidsrummet fra februar 2015 til marts 2016. Die Zeit var ikke en del af undersøgelsen, da forskerne har koncentreret sig om dagblade. Men Haller kritiserer også dette blad for, at flygtningetemaet er blevet behandlet med for meget “Gutmensch”-sentenmentalitet og for få kritiske spørgsmål til de ansvarlige”. Så vidt Die Welt.

Eller på godt dansk: Der har været for meget propaganda og for lidt information om følgerne af folkevandringen. Dan samlede rapport bliver offentliggjort næste mandag af Otto Bremer Stiftung. Studie bemängelt „unkritische“ Berichterstattung in Flüchtlingskrise, German media failed to report refugee crisis honestly, study finds


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Talibananas

Posted: 21 juli 2017 - 14:47 - Svar

Det är de vitas plikt att låta självutplåna sig, i “mångkulturens” namn.

Allan Hansen

Posted: 21 juli 2017 - 14:53 - Svar

Et land forsvandt , ak ja en skandale! https://www.gatestoneinstitute.org/10605/sweden-failed-state

Steinadler

Posted: 21 juli 2017 - 14:55 - Svar

Kan vel også være verdt å føye til at tysk fjernsyn gjennomgående preges av tilsvarende propaganda. Jeg har selv pleid å se krim-serier hos ARD og ZDF, litt for språkets skyld og litt for avveksling fra den angloamerikanske dominansen her i Norge. Men de siste par år har spesielt programmene hos ARD langt oftere blitt skjemmet av et vel tydelig ønske om å påvirke seerne i “flerkulturell” retning. Enkelte helt uttalte eksempler, som feks en episode hvor “flyktninger” ble kvelt fordi de måtte oppholde seg for lenge innelukket ombord i en tilhenger. Hadde de sluppet å bli smuglet inn, hadde de bare kunnet vandre rett inn i Tyskland som med Merkels “Willkommenskultur” ville de selvsagt alle vært i live… Andre episoder har vært hakket mer subtile, men ikke akkurat vanskelig gjennomskuelige. Ett eksempel for ikke så lenge siden gjaldt en voldtektssak hvor detektiv nr.1 nevner at “de fleste voldtekter skjer i nære relasjoner”, hvorpå nr.2 repliserer at det jo ikke gjelder i det offentlige rom. Slik kastes mistanken likevel flyktig på det tyske offerets tyske familie. I neste omfang blir vi så presentert for et forskrudd plot hvor det likevel viser seg å være “vanlige familiefedre” som er de skyldige. Voldtektsdopet GHB påståes være identisk med et middel som brukes ved produksjon av møbler, og som disse sinistre representanter for det tyske borgerskap har tilgang på i sitt eget firma. Innvandrere glimrer kun ved sitt fullstendige fravær. Har forsåvidt hatt inntrykk av begge disse kanalene som relativt venstrelente også tidligere. Men tilsvarende eksempler har det altså vært påfallende flere av hos begge gjennom nettopp denne perioden.

  steen

  Posted: 21 juli 2017 - 15:22 - Svar

  Jeg har bemærket det samme de sidste par år. Heldigvis FUNGERER de frie informationer, men man må spørge sig: Hvilke konsekvenser for det for propagandisterne?

  Brandmand for Bidermeyer

  Posted: 21 juli 2017 - 21:20 - Svar

  Tysk journalistiks niveau er grundlæggende i orden, men løgnmedierne er svært politisk styret. Må jeg anbefale tyske alternative medier

  https://m.youtube.com/watch?v=0KVtJe5976g

Allan Hansen

Posted: 21 juli 2017 - 15:09 - Svar

Niels Henriksen

Posted: 21 juli 2017 - 18:00 - Svar

Dagens gode grin 😂

https://www.b.dk/sport/brian-holm-blander-sig-i-debat-om-podiepiger-ik ke-en-gang-svenskerne-kunne-finde-paa

Brian Holm blander sig i debat om podiepiger:

»Ikke en gang svenskerne kunne finde på sådan noget – og de er idioter«

TORSDAG D. 20. JULI 2017 KL. 10:45

Brandmand for Bidermeyer

Posted: 21 juli 2017 - 18:19 - Svar

Allan Hansen

Posted: 21 juli 2017 - 19:31 - Svar

Allan Hansen

Posted: 21 juli 2017 - 20:08 - Svar

Lazze

Posted: 21 juli 2017 - 21:42 - Svar

Vores rige Europa er skvattet sammen, medierne lyver, politikerne lyver og vi europæiske borgere føres bag lyset og lader os hjernevaske i fortællingen om Utopias snarlige genopstandelse i form af en multikulturel verden hvor vi alle kan danse i ring og række hænderne ud til den uendelige strøm af velstand, som vil regne ned over os. Det er helt ad helvede til og ikke engang vores universiteter og intellektuelle har indset eller forstået, at vores verden nu er gået fuldkommen i dekadence og vi uundgåeligt nærmer os endnu en forårsrengøringskrig!

“Benny er død” stod der på et papskilt i disken på mit lokale værtshus. En buket stod ved siden af skiltet og ved siden af et kort fra personalet fra det lokale psykiatriske plejehjem, hvor Benny boede: “Tak for jeres søde måde at tage jer af Benny på når han var hos jer!”, stod der. Jeg kendte godt Benny en lille smule, han var farbror til min søns kammerat, Benny var et musikalsk menneske i midten af fyrrerne, men han stod ikke distancen. Han begyndte med stoffer i en ung alder og senere skulle der både alkohol og medicin til at få en almindelig hverdag til at fungere for ham.

Benny kom ned på værtshuset 3-4 gange om ugen, han stavrede ind i sin medicinfyldte tilstand og satte sig bag bordet nærmest baren. Så tændte han den første af de næste 10 cigaretter indenfor 20 minutter (vi ryger på vores nikotingule værtshus, har altid gjort det, kommer altid til at gøre det og er fløjtende ligeglade med politikernes politiske idioti og gemene forsøg på adfærdskontrol af medmennesker). Betina, eller hvem der nu var bartender den dag, serverede en stor fadøl for Benny og sagde: “Husk, Benny. Du får kun to øl, ellers kan du ikke styre det!” Benny accepterede reglen, fik sine to store øl, råbte og skreg ad alt og alle i sin nærhed. Alle øvrige gæster accepterede, at sådan var Benny bare. Så da Benny havde drukket det sidste glas blev der ringet efter en taxa. Chaufføren kom ind, hentede Benny, kørte ham hjem til plejehjemmet og der var igen ro i byen og på værtshuset.

I dag drak jeg igen en øl på værtshuset, som jeg ofte gør i weekenden. Jeg spurgte Betina, hvorfor de havde fået kort og blomster fra personalet på Bennys´s plejehjem. Jo, sagde Betina “Det var hans helle, her kunne ham komme forbi og få fred, måske blot en halv eller hel time, men fred fra det hele fik han her.” Og som Betina tillagde: “for plejerne var det nok også en stor lettelse, at han havde os.”

Nu er Benny død. Gæsterne på vores værtshus samler ind til en krans og en buket til Benny. De har ikke mange penge, det havde Benny heller ikke. De møder alligevel op til hans bisættelse, de giver ham den sidste ære og de vil fælde en tåre over ham, selvom han blot sad dér og råbte og skreg med sin fadøl og sin cigaret i hånden!

Æret være de helt almindelige mennesker nede på jorden, som for evigt vil elske deres åndelige brødre og søstre og aldrig nogensinde svigte, men sørge for at anstændighed vedbliver, selv i den tungeste stund.

Jer politikere, I kan rende mig i røven! I svigter såvel de svage som de ældre i vores samfund. I skider på den velfærdsstat der blev overleveret til jer fra vores forrige generationer, I fucker de kommende generationer af unge danskere op, fordi I har besluttet jer for, at jeres irreversible, multikulturelle og vanvittige projekt skal gennemføres, uanset hvor mange ofre og statskroner det måtte koste – I har smidt velfærdsstaten ud med badevandet. Idioter, er I.

Og fred for og til dig, Benny.

Infowarrior

Posted: 21 juli 2017 - 23:34 - Svar

Forræderiet vil aldri bli glemt

invernes

Posted: 21 juli 2017 - 23:41 - Svar

  Ferd Ed Sa

  Posted: 22 juli 2017 - 21:11 - Svar

  Ja, vi må flygte til Øst-Europa, Færøerne, Island eller Portugal. Vest-Europa er fuldstændig kaput. Jeg håber snart Østeuropæerne indser, at de må forlade vanviddet EU (Europas Undergang), for at redde sig selv!!.

Infowarrior

Posted: 22 juli 2017 - 02:42 - Svar

Niels Henriksen

Posted: 22 juli 2017 - 03:20 - Svar

Multikultipropaganda af allerværste skuffe på DR2 fredag aften om
situationen i Tyskland ang. masseindvandringen og flygtningetilstrømningen og deres konsekvenser for det tyske samfund og for tyskernes selvopfattelse.

Tyskland – vores store nabo

https://www.dr.dk/tv/se/tyskland-den-store-nabo/-/tyskland-den-store-n abo-3

Et stk. lallenaiv og uvidende DR-journalist med alle de rigtige meninger interviewer to “eksperter” uden at stille dem et eneste reelt, kritisk spørgsmål – en venstreflippet tysk lektor og en lalleliberal professor emeritus fra CBS, som naturligvis overhovedet ikke kan se nogle som helst problemer med den store og i praksis kravløse indvandring af folk fra meget fremmedartede kulturer med helt andre værdier, normer, mentalitet og en krigerisk og intolerant religion etc. – det er da selvfølgelig bare de indfødte tyskeres opgave at se at tilpasse sig og acceptere den nye multikulturelle virkelighed, som de aldrig er blevet spurgt, om de ønskede i første omgang.

Og læg dertil et interview med en frelst kvindelig tysk forfatter, der for nylig har udgivet en bog om det slemme AFD-parti på studieværtens bedste skoletysk i den samme overfladiske, helt ukritiske og medløbende DR-ånd.

Se programmet, hvis du har lyst til at råbe meget højt af eller kaste tunge ting efter dit TV, PC eller tablet – eller har brug for en god årsag til endelig at få dig taget sammen til at opsige DR-licensen – eller bare har lyst til en tur i tidsmaskinen tilbage til 70’erne til 90’erne.

Sussy Hunt

Posted: 22 juli 2017 - 12:23 - Svar

Allan Hansen

Posted: 22 juli 2017 - 13:52 - Svar

Ny dag gamle løgne! Læs på dansk eller svenska – klik på det danske flag, og så fremdeles https://www.gatestoneinstitute.org/10718/temple-mount-metal-detectors

Allan Hansen

Posted: 22 juli 2017 - 15:35 - Svar

Guds styre – islamisk politisk tænkning i middelalderen, af
professor Patricia Crone (1945-2015).

Jeg er til eksamen: efter 45 år med filosofien
og mere en 30 års islamforskning.
Nuvel, den meste helstøbte, og fornemste, saglige afhandling, om
islams historiske udvikling (de første 600 år), vi har kendskab
til i dag; finder vi hos den danske islamforsker – Professor
Patricia Crone ( Gods Rule: 2005 – nu på dansk 2015).
Crone har styr på såvel arabisk, græsk. fransk og tysk etc.
( her kan man så få genopfrisket sine arabiske verber).
Et lille mesterværk (450 sider), som imponerer, selv en
gammel hårdkogt “islamfob,, professor,,,,
Den er usædvanlig velskrevet og veldokumenteret!
For islamforsker og historiker er, der tale om en
sand perle, som beskriver de første 600 år efter islam
tog magten i hele Mellemøsten. Patricia Crone forsøger, at
kaste lys over en ellers meget dunkel periode af islams historie.
Mange præ-islamiske skrifter er gået tabt og der findes ikke meget
saglig og videnskablig materiale fra denne periode af islams historie
– lige bortset fra professor Bernard Lewis med speciale i Mellemøstens
historie.
( Carsten Niebuhr Biblioteket 2015).
Jeg har aldrig læst noget lignende, ( og det siger ikke så lidt)
efter mere end 30 år ved skrivebordet – så tak til Crone!
Det viser sig, at Crone har været meget produktiv, og
har skrevet mere islamkritik end alle andre danske islamkritiker
jeg har kendskab til (?).

P.S: Crone beretter ikke om Muhammads liv og Koranens
tilblivelse, og det er (efter min mening) et genialt træk!

Den såkaldte “profet,, efterlod sig aldrig nogen menighed – Tværtimod!!
Det eneste han efterlod sig var en lille håndfuld blodtørstige svin og hunde!
De første 200 år var én lang borgerkrig mellem de forskellige stammer
klaner og sekter, der havde hver deres egne “profeter og guder,,
Efter 200 år var der næsten ingen, der kunne huske hvad den såkaldte “profet,,
havde sagt!

I dette klip medvirker Patrica Crone – i hvad ,der måske blev hendes sidste live
optagelse (?) min. 18:30

https://www.youtube.com/watch?v=zzKk0L6H1ms

Mvh. Allan Hansen

Lenn

Posted: 22 juli 2017 - 16:49 - Svar

Europas had mod jøder og milliardbistand til de muhammedanske massemordere på Vestbredden og i Gaza vil slå tilbage mod os selv, og som det er i Israel, sådan bliver det i Europa – sikkert mange gange værre: http://www.timesofisrael.com/three-hurt-one-critically-in-suspected-st abbing-attack-in-west-bank/ Terrorangrebet får ikke megen omtale i de danske nazistoide medier – klart-klart – for det er jo Jøder, der er ofrene! Jødiske og kristne ofre for islam skænkes ikke ‘dyrebar medietid’ hos TV2, for der skal jo være tid til at tale om brystoperationer, klima, kødannelse på motorveje, og Tour’en… Havde det været en amerikaner, der var gået ind i et muhammedansk hjem og havde udført det samme, så ville det være Breaking News over hele kloden i 5 dage.
Israel er klogere end vi andre, for de er veltrænede og bevæbnede, derfor kunne en soldat i nærheden hurtigt reagere på skrigene fra huset.
Forfærdelige billeder her, og bemærk tallene over angreb, nederst i artiklen: http://www.barenakedislam.com/2017/07/21/sabbath-massacre-in-israel-19 -year-old-muslim-terrorist-stabs-three-israelis-to-death-seriously-inj ures-another/

Infowarrior

Posted: 22 juli 2017 - 20:17 - Svar

Nazist på swedish open i dag

https://www.youtube.com/watch?v=ZbDmQJFxLyc

Andre´Kristian

Posted: 22 juli 2017 - 20:42 - Svar

En alldeles utmärkt text av Jensen, vilken omfattar pregnanta uttryck som mångfaldscirkus och välkomstkultur – träffande definitioner av status presens som är omöjliga att missförstå och som på ett rättvisande sätt beskriver de psykologiska mekanismer som resulterat i det samhällskaos som genomsyrar större delen av det europeiska existensutrymmet.
Som parentetisk kuriosa kan tilläggas att Sverige i skrivande stund begåvats med hela sextioen no-go-zoner, vilka inrymmer cirka femtusen våldsbenägna brottslingar och där till och med barn under tio år involveras i den organiserade kriminalitet vårt svenska integrationsfientliga etablissemang befrämjar.
Fenomen som “återvändande” ISIS-soldater av okänd identitet och numerär inkluderade.
Den oavvisliga korrelationen mellan migranttillströmningen och de drastiskt ökade våldsbrotten är givetvis en fan så pikant detalj, vilken mainstream-media aktar sig noga för att publicera, i den psykopolitiska operationens och agendajournalistikens oheliga namn. Enda undantagen representeras av melodramatiska uttalanden av korrupta kriminologer, där den huvudsakliga förklaringen till krigsskådeplatsernas koreografi koncentreras i den nimbusomhöljda och propagandistiska formuleringen “socioekonomiska differenser”.
Andreas.

Leave a Comment