2
aug
Seneste opdatering: 3/8-17 kl. 1504
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

(Tysk, utekstet!) Die Kultur der Duldung zermürbt unser Land skriver Die Welt. ‘Culture of Tolerance’ Is Destroying Germany. Men “det har ikke noget med islam at gøre,” selvom “gerningsmanden var kendt af myndighederne som islamist.”

På Middelhavet er Italien begyndt at fylde det magttomrum, EU har efterladt. Danske politikere har ikke ytret et kvæk om Kommisionens andel i “flygtningekrisen.” Italy seizes German-operated migrant rescue boat claiming it is being used to help ‘clandestine immigration.’

Kvindelandet

At kritisere den svenske statsfeminisme er værre end at være ‘klimabenægter.’ Gunnar Sandelin gør det alligevel. De stakkels svenskere ved slet ikke – fordi medierne ikke rapporterer det – at Sverige er temmelig alene om statsfeminismen. Allerede i Danmark og Norge spiller den ikke nogen mærkbar rolle. Svenske medier giver indtryk af, at det er en international bevægelse. Det er det ikke. Det er lokalt og provinsielt. Måske er der nogle, der husker Fellinis “Kvindebyen” (1980), hvis ironi faldt på feministisk stengrund. Jeg har ingenting imod kvinder, kun når de er statens politiske værktøj, som tilfældet er i Sverige.

Svenska feminister/kulturradikaler har visat en oerhörd flathet gentemot patriarkat från tredje världen, samtidigt som många svenska män, likt arbetsbin, kastrerar sig själva för att vara dessa drottningar (av båda könen) till lags. Att så mycket som ens andas om att den statliga feminismen kan ha skadeverkningar är fullständigt omöjligt, såväl i det offentliga samtalet, som i politik och forskning.

En konsekvens av att de kvinnliga aspekterna dominerar är att vi på samhällsnivå får en terapeutisk stat. Samhället ska visa kvinnlig omsorg, även då det är ett självskadebeteende. Vi ska amma hela världen med lösbröst!

I går hade Studio Ett (P1) en lång diskussion om de marockanska rånarbarnen. Ingen av deltagarna var förbannade på dem. Ingen brydde sig ett dugg om brottsoffren. Det var synd om dem som behövde bo på gatan och hur skulle man hjälpa dem?

Konsekvenserna av denna hållning ser vi också i ett större perspektiv. Enligt Migrationsverkets senaste prognos väntas mellan drygt en halv miljon till över 800.000 människor söka uppehållstillstånd fram till 2021 i världens mest feministiska, tillåtande och välvilligt inställda land mot främlingar. Under tiden har vårt grannland Norge planerat att kunna överge Genèvekonventionen och stänga sina gränser mot oss om vi inte skärper oss. Feminismen är en draksådd

“Terapeutisk stat” – prøv at læse dette epistel fra Kristiansstadsbladet.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 2 august 2017 - 13:34 - Svar

Tilbake til denne video som advarer mot kvinner og makt.

https://youtu.be/UxpVwBzFAkw

Sussy Hunt

Posted: 2 august 2017 - 16:36 - Svar

I intergalaktiske tidende så jeg, at svenskerne blev nævnt som årets mest åndssvage gruppe af selvbevidste organismer. Så, ingen nyhed der.

  henrik

  Posted: 13 august 2017 - 10:35 - Svar

  Øøøh den sprøjte er jo bare sakrastisk. Det er en spøg… Tror du også på alt der står i Anders And bladet? Du er godt nok en af de mest naive mennesker jeg længe har læst udgyde sig på de her medier.

Henning Jensen

Posted: 2 august 2017 - 18:29 - Svar

Med indførelsen af kvindekvoter blev problemet “kvinder” værre. Kvinder bliver ikke længere valgt ud fra hvad de evner, eller ud fra hvad de er gode til – men kun valgt fordi kvinder skal udgøre 50%.
Ergo: kvindelige eksistenser behøver ikke længere at udvikle sig, eller at lære noget. Det er en egenskab i sig selv bare det at være kvinde. Den kvindelige udvikling er herved sat i stå.
På evolution.dk står der bl.a.:

“Man arver egenskaber fra sine forældre. De individer med de bedst tilpassede egenskaber har en bedre chance for at leve længe nok til at sætte afkom i verden.”

Men hvad er det for “bedst tilpassede egenskaber” den nuværende europæiske kvinde videregiver? Er det evnen til blot at sætte sig ned og vente på at det bliver ens egen tur?
Og besværet med at søge mage har den europæiske kvinde også opgivet, man importerer blot en flok afrikanere, og så summer de omkring een som bier.

Det groteske i denne problemstilling er, at de selvsamme kvinder er i færd med at udradere kønnene! Så hvordan i alverden vil kvinderne så klare sig i et fremtidigt samfund hvor alle er blevet ensartede ’henner’, og hvor man så igen bliver nød at vælge personer ud fra evner?

  Reidar S

  Posted: 2 august 2017 - 21:53 - Svar

  Glem det å velge ut fra evner – det har adelen aldri gjort

Lawrence

Posted: 2 august 2017 - 19:54 - Svar

Tidligere har fortællingen været at problemet med at leve i harmoni med ikkeeuropæerne der strømmede ind i europa at vi ikke var inkluderende nok. Så blev den at vi ikke gavmilde nok. Nu er sløret efterhånden faldet bort, og det bliver direkte sagt at problemet er at vi er hvide, og at vi har vores kultur og historie. Det skal være slut nu. Den brune mand er ankommet. De skelner nu ikke længere mellem Zimbabwe, Sydafrika eller Europa; den hvide mand er undertrykkeren, og den brune mand har retten og demografien på sin side når han nu som hævner kommer for at sætte den hvide mand fra magten. Betalt af den skotske stat, produceret for det skotske nationalmuseum:
https://youtu.be/lt1umirFdY4

  Infowarrior

  Posted: 3 august 2017 - 00:58 - Svar

  Feminismen produserer ingenting annet enn hat, motsetninger og rasisme.

invernes

Posted: 3 august 2017 - 01:12 - Svar

Infowarrior

Posted: 3 august 2017 - 02:01 - Svar

Kvinnelandet har blitt feministenes horehus, med 25% overtall av menn så kan Sverige bli Europas Thailand for kvinner på jakt etter sex.

Niels Henriksen

Posted: 3 august 2017 - 03:28 - Svar

Glimrende kronik af Mikkel Andersson i Berlingske ?

http://andersson.blogs.berlingske.dk/2017/07/28/derfor-fylder-humanist erne-stadig-mindre-i-indvandringsdebatten/?_ga=2.247854084.247699271.1 501621192-54212662.1500555200

Derfor fylder “humanisterne” stadig mindre i indvandringsdebatten

AF MIKKEL ANDERSSON 28. JULI 2017 15:03 0

inDel

Den 22. juli skrev forfatter Merete Pryds Helle et indlæg i Politiken. Her argumenterer hun for, at “humanisterne” har forsømt at tage til genmæle mod den indvandringskritiske højrefløj, som hun slet ikke mener, at hendes meningsfæller har taget alvorligt.

Berlingske
Derfor fylder “humanisterne” stadig mindre i indvandringsdebatten

AF MIKKEL ANDERSSON 28. JULI 2017 15:03 0

inDel

Den 22. juli skrev forfatter Merete Pryds Helle et indlæg i Politiken. Her argumenterer hun for, at “humanisterne” har forsømt at tage til genmæle mod den indvandringskritiske højrefløj, som hun slet ikke mener, at hendes meningsfæller har taget alvorligt.
Pryds Helles anvendelse af begrebet humanister vil jeg i det følgende holde ud i anførselstegnenes strakte arm, da jeg ikke anerkender hendes forsøg på monopolisering af begrebet (der vil intet “anti-humanistisk” være i fx at lukke for al asylmodtagelse i DK og i stedet bruge flere penge på at hjælpe langt flere og langt svagere i de nærområder, hvor hovedparten er – tværtimod).
Men da humanisme optræder i forskellige varianter hele 13 gange i hendes tekst, tænker jeg det oplagt at bruge begrebet til at betegne den position i debatten, hun gør sig til fortaler for.
Og selvom jeg i absolut vil anerkende, at den “humanistiske” position, som udlagt af hende, er både i defensiven og langt mere marginal end tidligere, så er ideen om, at ”humanisterne” og deres synspunkter er eller har manglet repræsentation eller er ukendte i den offentlige debat, grundlæggende useriøs.
Helt basalt var den “humanistiske” position altdominerende i indvandringsdebatten indtil 2001. De få stemmer, som var modstandere heraf – Søren Krarup, Glistrup, Pia Kjærsgaard + hendes parti og enkelte andre – var indtil da marginaliserede stemmer, der var foragtet og lagt for had i store dele af den offentlige debat.
At lade som om, ”humanisterne” ikke har taget disse positioner alvorligt er parodisk. Tværtimod har “humanisterne” konsekvent imødegået synspunkter fra indvandringskritikere på højrefløjen og ofte på ekstremt alarmistisk vis fremhævet dem som eksponent for noget nær den mest diabolske politiske tendens overhovedet.

Problemet for “humanisterne” er altså ikke, at de ikke tager til genmæle, eller at deres argumenter er ukendte. Tværtimod.
Deres problem er, at de ikke længere bliver taget særlig alvorligt, og at de i stadig højere grad fremstår som maginale stemmer i debatten.
Det skyldes primært, at de ikke har nogen svar på de udfordringer, som indvandringen præsenterer. Det er efterhånden blevet tydeligt for stadig større dele af befolkningen, at den nuværende politik i forhold til asylmigration har været et fejlslagent eksperiment.
Danmark har små 40 års erfaring med asylmigration og integration af dem, der kommer på den måde, og alle erfaringer er på overordnet plan – solstålehistorier uagtet – forstemmende. I forhold til kriminalitet, parallelsamfund, uddannelse, beskæftigelse, overførselsindkomster osv. Det samme er de tilsvarende erfaringer overalt i Vesteuropa.
Ideen om, at tonen er altafgørende for integrationens begrædelige tilstand, som så mange ”humanister” har klamret sig til, er efterhånden også i gang med en langsom men sikker dødskamp som argument. Ikke mindst efter, at svenskerne så pædagogisk har eksemplificeret, at selv ikke en næsten parodisk imødekommende tone hverken har gjort fra eller til.

  steen

  Posted: 3 august 2017 - 07:25 - Svar

  ja, han er ikke blandt de første, men af og til er han blandt de bedste

Snowflinga

Posted: 3 august 2017 - 08:26 - Svar

Feminismen är idag en draksådd, en del av kulturmarxismen. Radikala feminister och andra feminister är hjärntvättade och nyttiga idioter och används för att attackera den västerländska mannen och den västerländska civilisationen. Man förvirrar också barnen med påhittade genderteorier och könsidentiteter. Det är sant att kvinnor och män är olika redan från födslen men de kompenserar varandra för att kunna överleva.
Kulturmarxisterna och feministerna har kommit långt i förstörelsen av Sverige och många andra länder i Europa. Det tragiska är att det finns så många västerländska kvinnor och män som inte förstår vad som händer och att det är euopeisk genocide som är igång och de kommer att förlora sina länder och allting som de har som deras förfäder kämpade för.

Snowflinga

Posted: 3 august 2017 - 22:03 - Svar

Det är svårt att förstå hur vikingarnas ättlingar kunde bli feminiserade kulturmarxister. Har de faktiskt glömt bort vilken ärorik och unik kultur de utvecklades ifrån? Man behöver bara se dokumentären där Neil Oliver berättar om Skandinavien och vikingarna, deras enastående kultur och deras drakskepp och hur de har påverkat hela Europa.
https://www.youtube.com/watch?v=4tJ5ipltAzw

Vikingarna skulle säkert vända sig i graven om de skulle se dagens könsneutrala feminister.

Leave a Comment