2
aug
Seneste opdatering: 3/8-17 kl. 1504
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Tysk, utekstet!) Die Kultur der Duldung zermürbt unser Land skriver Die Welt. ‘Culture of Tolerance’ Is Destroying Germany. Men “det har ikke noget med islam at gøre,” selvom “gerningsmanden var kendt af myndighederne som islamist.”

På Middelhavet er Italien begyndt at fylde det magttomrum, EU har efterladt. Danske politikere har ikke ytret et kvæk om Kommisionens andel i “flygtningekrisen.” Italy seizes German-operated migrant rescue boat claiming it is being used to help ‘clandestine immigration.’

Kvindelandet

At kritisere den svenske statsfeminisme er værre end at være ‘klimabenægter.’ Gunnar Sandelin gør det alligevel. De stakkels svenskere ved slet ikke – fordi medierne ikke rapporterer det – at Sverige er temmelig alene om statsfeminismen. Allerede i Danmark og Norge spiller den ikke nogen mærkbar rolle. Svenske medier giver indtryk af, at det er en international bevægelse. Det er det ikke. Det er lokalt og provinsielt. Måske er der nogle, der husker Fellinis “Kvindebyen” (1980), hvis ironi faldt på feministisk stengrund. Jeg har ingenting imod kvinder, kun når de er statens politiske værktøj, som tilfældet er i Sverige.

Svenska feminister/kulturradikaler har visat en oerhörd flathet gentemot patriarkat från tredje världen, samtidigt som många svenska män, likt arbetsbin, kastrerar sig själva för att vara dessa drottningar (av båda könen) till lags. Att så mycket som ens andas om att den statliga feminismen kan ha skadeverkningar är fullständigt omöjligt, såväl i det offentliga samtalet, som i politik och forskning.

En konsekvens av att de kvinnliga aspekterna dominerar är att vi på samhällsnivå får en terapeutisk stat. Samhället ska visa kvinnlig omsorg, även då det är ett självskadebeteende. Vi ska amma hela världen med lösbröst!

I går hade Studio Ett (P1) en lång diskussion om de marockanska rånarbarnen. Ingen av deltagarna var förbannade på dem. Ingen brydde sig ett dugg om brottsoffren. Det var synd om dem som behövde bo på gatan och hur skulle man hjälpa dem?

Konsekvenserna av denna hållning ser vi också i ett större perspektiv. Enligt Migrationsverkets senaste prognos väntas mellan drygt en halv miljon till över 800.000 människor söka uppehållstillstånd fram till 2021 i världens mest feministiska, tillåtande och välvilligt inställda land mot främlingar. Under tiden har vårt grannland Norge planerat att kunna överge Genèvekonventionen och stänga sina gränser mot oss om vi inte skärper oss. Feminismen är en draksådd

“Terapeutisk stat” – prøv at læse dette epistel fra Kristiansstadsbladet.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?