3
aug
Seneste opdatering: 4/8-17 kl. 0723
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Del 1 er her: Katie Hopkins on Trump, Identity Politics, and Islam.

“Vi får borgerkrig, når velfærdsstaten forsvinder”

Men Malmö har sina egna ”framtidsstäder” som börjar synas någonstans vid horisonten: Mexikos och Brasiliens kåkstäder, för att vara mer exakt. Att det kommer bli så är inte heller beroende av taskiga attityder, främlingsfientlighet eller en bristande respekt för mångfald.

Denna framtid kommer inte att avvärjas genom att det svenska folket uppfostras i mer tolerans och broderkärlek. Kalla, objektiva faktorer pushar idag våra system av omfördelning mot kollaps; objektiva faktorer gör idag många av människorna i våra utsatta områden ointressanta för kapitalistisk ackumulation, och rent mänskliga faktorer tvingar redan idag människor runt om i världen som inte kan överleva på annat vis att ägna sig åt allt mer desperata former av våld, lumphandel, barnprostitution och grov kriminalitet. De har inget annat val. Den dagen bidragen upphör att betalas ut i Sverige kommer många av våra tidigare bidragsmottagare att placeras i en liknande position, och de kommer att agera så som alla människor i samma situation någonsin har agerat.Det är faktiskt inte svårare än så. Escape from Rosengård, Vi får borgerkrig når velferds­staten opphører


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lazze

Posted: 3 august 2017 - 22:10 - Svar

Katie er en klar, parat og knivskarp “No Bullshit” kvinde.

mjolly

Posted: 3 august 2017 - 23:50 - Svar

Når inflasjonen begynner å stige i Sverige er borgerkrigen ca noen måneder unna, for da har pengetrykkingen sluttet å virke.

cello

Posted: 4 august 2017 - 02:06 - Svar

Hmm… Steen lenker til document.no. Nettstedet han omtalte slik for et par uker siden: “De kan være nok så store i Norge, men de vedkommer ikke mig længere.”

  Infowarrior

  Posted: 4 august 2017 - 02:14 - Svar

  Javel, og hva så. Å bruke nyhetskilder er vel normalt.

   kenneth hovestøl

   Posted: 4 august 2017 - 11:42 - Svar

   Helt sant. Og det viser bare at Steen ikke er langsint. Eller at det er lov å være uenige og/eller samtidig dele den nesten samme nyhetsplattform på nett, ved å dele sannheten med oss.

    cello

    Posted: 5 august 2017 - 00:23 -

    Vel, den bitterheten og det innette hat med hvilket han omtaler document taler for seg. Dessverre.

    Infowarrior

    Posted: 5 august 2017 - 01:16 -

    Jeg har ikke sett noe til noe hat, men at han kutter ut samarbeidet med document og HRS for “deres svik” mot Fjordman.
    Steen har nok sine personlige grunner til det som du ikke har kunnskap om.

   cello

   Posted: 5 august 2017 - 00:20 - Svar

   Normalt? Å bruke en nyhetskilde som “ikke vedkommer mig længere”..?

    Infowarrior

    Posted: 5 august 2017 - 01:09 -

    Hva er det du sutrer for? Kjerring.

Henning Jensen

Posted: 4 august 2017 - 06:50 - Svar

Det er jo helt korrekt hvad Katie Hopkins herover skriver. Det bliver de simple mekanismer der starter det endelige sammenbrud.

Når pengene er brugt op, og vi ikke længere har råd til at betale for alle de “nyankommende”, så har de kun en udvej: at gribe til endnu mere vold, eller rejse. Men hvorhen skal de mange rejse?
Det er jo det vi oplever med de mange voldtægter. De “nyankommende” har ikke selv kvinder med, så de har kun to muligheder: batikhekse eller voldtægter.

Vi er måske tættere på sammenbruddet end mange forestiller sig, og det er måske derfor at politikerne har så travlt med at sløre virkeligheden, og udsætte det uungåelige, for når sammenbruddet kommer, så bliver det sidste hold politikere der bliver gjort hovedansvarlige for der skete.
Men jeg håber at vi til den tid vil huske dem alle.

Margrethe

Posted: 4 august 2017 - 10:41 - Svar

De sidder begge og pludrer om den “rigtige” og “forkerte” version af multikultur. Ligesom de hedengangne sad, og stadig sidder og diskuterer den rigtige, versus den forkerte version af kommunismen. Nordkorea er den forkerte, Cuba den rigtige. Men den eneste forskel er, hvilken utopi, de diskuterer. Ligheden er, at multikultur er en utopi på lige fod med kommunismen. USA er ikke lig multikultur. Én kultur, den angelsaksisk, protestantiske, har været den dominerende ind til nu, og den der har bagt den kulturelle og lovgivningsmæssige lagkagebund, alle andre kulturer går rundt på og derfor må indordne sig.

Ghettodannelsen er lige så indædt i USA som i Europa. Men de har ikke et velfærdssamfund, der fungerer som kanariefuglen i kulminen ved at afsløre, at nassere og ydere er så skævt fordelt, kulturerne imellem, at det bare aldrig kommer til at hænge sammen.

Amerikanerne kan gå og lege “live and let live” lidt endnu. Men husk at købe popcorn og cola i god tid, inden illusionen braser sammen: Den dag Kina og ikke USA bliver verdensmagten. Den dag vil amerikanernes fælles stolthed over at være verdensmagtens centrum bryde sammen. Når den lim, der skal holde deres “fælles” kultur sammen, også forsvinder, når krybben bliver tom, når muslimer og sydamerikanske katolikker får stadig mere indflydelse, så begynder de samme festligheder, som alle andre steder på denne klode, hvor forskellige kulturer blandes. Den præcise årsag til, at forskellige kulturer IKKE skal blandes. Hvor svært kan noget så banalt være at forstå?
Bevares. Man kan selvfølgelig kalde Danmark “multikulturel”, når vi er blevet et kludetæppe af arabiske og somaliske klanterritorier. Bygget oven på knoglerne af den oprindelige befolkning. Præcis som USA…

kenneth hovestøl

Posted: 4 august 2017 - 11:49 - Svar

Han sier at multikulturen i USA fungerer fint….. Javel?
– Største delen av befolkningen er vel opprinnelig i fra Europa. Der kulturen ikke er så forskjellige i fra hverandre. Men ser vi på de andre ikke-Europeiske kulturene, ikke nativkulturen, så er der store problemer der. Og verre blir det om den islamistiske kulturen øker enda mere, som i Europa.

  steen

  Posted: 4 august 2017 - 13:11 - Svar

  Det kan diskuteres. Der er kun 2-3 mio muslimer, så det problem findes næsten ikke. Og selv om der efterhånden er kommet en vis sort middelklasse, er “raceproblemet” stadig føleligt. Det forsvinder nok aldrig, det ændrer lidt karakter

Leave a Comment