7
aug
Seneste opdatering: 7/8-17 kl. 2011
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

BBC accused of ‘normalizing’ Islamic burqa in ‘propaganda’ video

Blir Trollhättan det næste Malmø?

“Hvad nu, hvis Malmø er modellen for resten af Sverige,” skrev Lars Åberg. Problemet er, at den er. Et dusin nye Malmøer står parat i dette årti. Regeringen står och faller med Malmö, kan være en precis beskrivelse. Der er naturligvis ingen MSM, der vil analysere det. De er købt og betalt, men de er ikke så dumme, at de ikke ved, det ramler meget snart.

Blir Trollhättan nästa stora utanförskapsområde? Kommunledningens centrala politiska mål är att kraftigt öka invånarantalet. Något som kostar enorma summor i investeringar och ska lånas upp. Skuldökningen är del i en plan och nu gasar den invandrartäta kommunen.

S-styret gör det medvetet, de kör rakt in i kaklet, säger Lasse Henriksen, SD-ordförande i Trollhättan till Samtiden.

Malmö har passerat 50 procent med invandrarbakgrund, Trollhättan har passerat 26 procent. Malmö är praktiskt taget bankrutt, då man är beroende av kommunala utjämningsbidrag på fem miljarder kronor årligen för att få ihop ekonomin (länk). Trollhättan ligger redan på 640 miljoner kronor i utjämningsbidrag (länk). Systemet fungerar så att rikare kommuner betalar för de som hamnar på minus. Men vad händer när allt fler kommuner hamnar i samma sits? TROLLHÄTTAN SKULDSÄTTS I REKORDFART – BLIR DET NYA MALMÖ?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?