14
aug
Seneste opdatering: 15/8-17 kl. 1629
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det er måske især sandt om svenske politikere: De skaber langt flere og værre problemer, end de løser.” Hvem skal rydde op, når festen slutter? Se Fredrik Antonsson: Sverige har blivit ett land som inte längre byggs med lag.

600.000 syrere vendt hjem – men ikke fra Europa

In the first half of 2017, more than 600,000 Syrian refugees returned home from neighbouring countries, according to the International Organization for Migration (IOM). The news, which the IOM said was due by an improved economic and security situation in Syria, comes as Western nations continue to welcome large numbers of asylum seekers from the region — with Britain’s ‘Syrian vulnerable person resettlement programme’ aiming to resettle 20,000 people by 2020. 603,000 Syrians Have Returned Home From Neighbouring Countries This Year — But Not From Europe, Displaced Syrians heading home in larger numbers

Danmark: “Omfavn en jihadi”

Revolutionerende nytænkning ligesom på bandeområdet. Der er kun en ting, der virker på disse typer: Repatriering.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Infowarrior

Posted: 14 august 2017 - 22:10 - Svar

Ja hvem skal rydde opp, sharia eller svensker ?

  Steinadler

  Posted: 14 august 2017 - 22:23 - Svar

  Noen burde ha grepet inn utenfra. Her har vi faktisk virkelig – i motsetning til i land som Libya og Syria – med politikere å gjøre som går inn for å utrydde “sitt eget folk”. Sverige er jo heller ikke, ihvertfall ikke formellt, medlem av NATO. Det er selvsagt ikke “realistisk”, men hvis det noensinne fantes noe land hvor det hadde vært på sin plass å “ta ut” det rådende regime så er det i Sverige. Noe mer politisk perverst regime er det jo knapt mulig å tenke seg.

  Ferd Ed Sa

  Posted: 14 august 2017 - 22:48 - Svar

  Jeg tror desværre vanviddet fortsætter. Befolkningen bliver ved med at stemme på de samme idiotiske politikere og partier til muslimerne bliver majoriteten. De bliver ved med at gå i fakkeltog og synge Imagine, og vores uduelige politikere bliver ved med at kalde Islam for fredens religion. Hvis du observerer de mennesker, som frekventerer storcentrene er deres eneste primitive tankegang, at få stillet deres sult med den næste hotdog, det næste stykke wienerbrød. De er fuldstændig uvidende om migranter og masseindvandring, og har sandsynligvis aldrig læst en avis.

   Infowarrior

   Posted: 14 august 2017 - 22:54 - Svar

   Mørket har dessverre senket seg over Sverige, og lyset er det ikke sikkert de noen gang kommer til å få se igjen.

  Henning Jensen

  Posted: 15 august 2017 - 01:49 - Svar

  Hvordan skal man rydde op? Der er slet ingen løsning på “problemet”.
  Alle disse personer er jo helt overflødige, og de kan heller ikke selv finde en mening med deres tilværelse. Ingen kan bruge dem til noget, og de sidder der kun fordi samfundet giver dem penge, så de har tid og råd til at blive ved med at sidde der. Og når de bliver trætte af at sidde, hvad skal de så finde på? De vil stadig være lige værdiløse.
  Det hele giver slet ingen mening! – “Festen” slutter ikke, den er først begyndt.

Charles Nielsen

Posted: 15 august 2017 - 00:49 - Svar

Hvem skal rydde op, når festen slutter?
Intet er nemmere at svare på en dette spørgsmål: Det kommer deres Børn og børnebørn til:

  Infowarrior

  Posted: 15 august 2017 - 00:51 - Svar

  Det er ikke sikkert, det kan komme en ny og brutal fest hvis ikke galskapen snart ta slutt.

Britta Due Andersen

Posted: 15 august 2017 - 14:08 - Svar

Også i Danmark accepterer / ignorerer politiet illegale, de kører lige forbi udenlandske prostituerede – sorte illegale fra Nigeria – uden at stoppe dem. For som en politimand sagde i P1, så var de jo ude efter bagmanden.

Breidablikk

Posted: 21 august 2017 - 04:22 - Svar

“Omfavn en dhihadi”. “”høyreekstreme” skandinaver våger vel forsiktig nå å snakke om repatriering for de verste av djihadistene og islamistene. Men: “repatriering” ingen løsning. Hva pokker skal få oss til å kaste bort tid og penger på denne måten? Man bør gjøre som man i tidligere århundre gjorde med eksempelvis pirater: kort prosess, der og da, med djihadister. Ingen menneskerettigheter for slike som har vist seg å være “fiender av menneskeheten”.

– nå lyder dette selvfølgelig “radikalt” i skandinaviske ører. Og jeg må innrømme at forslaget og eksempelet ikke er mine, men hentet fra debatt på russisk TV i kveld, hvor man sier sakene rett ut, rått og hardt. For de fleste skandinaver er jo “omfavn en djihadi” eneste utvei. For hardt prøvede russere derimot, med to ganger “statssammenbrudd” i løpet av et århundre og uhyre krigslidelser, ser den europeiske “immigrasjonskrisen” helt annen ut, og “kort prosess” via hærmakt og spesialstyrker er eneste mulighet.

Sorry “fintfølende sjeler” – det vi har havnet oppi kan ikke løses med “nestekjærlighet” andre andre kristne eller humanistiske prinsipper. Så er da Europa også da noe helt annet enn “verdier”: det er konkrete folkeslag som må ty til et “mindre onde” for overhodet å overleve.

https://www.youtube.com/watch?v=e_L6II9dBug

Leave a Comment