14
aug
Seneste opdatering: 15/8-17 kl. 1629
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er måske især sandt om svenske politikere: De skaber langt flere og værre problemer, end de løser.” Hvem skal rydde op, når festen slutter? Se Fredrik Antonsson: Sverige har blivit ett land som inte längre byggs med lag.

600.000 syrere vendt hjem – men ikke fra Europa

In the first half of 2017, more than 600,000 Syrian refugees returned home from neighbouring countries, according to the International Organization for Migration (IOM). The news, which the IOM said was due by an improved economic and security situation in Syria, comes as Western nations continue to welcome large numbers of asylum seekers from the region — with Britain’s ‘Syrian vulnerable person resettlement programme’ aiming to resettle 20,000 people by 2020. 603,000 Syrians Have Returned Home From Neighbouring Countries This Year — But Not From Europe, Displaced Syrians heading home in larger numbers

Danmark: “Omfavn en jihadi”

Revolutionerende nytænkning ligesom på bandeområdet. Der er kun en ting, der virker på disse typer: Repatriering.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?