17
aug
Seneste opdatering: 17/8-17 kl. 2223
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Syreangreb stammer egentlig fra æreskulturen i Pakistan/Bangladesh. Det nye i London er, at småkriminelle nu benytter dette modbydelige våben.

Et terrorangreb i Europa hver syvende dag

I vinter demonstrerede 160 000 catalanere i Barcelona, for flere “flygtninge”

Hvad politikerne skal spørge sig selv er: Hvor længe endnu kan vi præsidere over en katastrofal udvikling og/eller: Hvornår går vores befolkninger fysisk løs på os? Én ting synes sikker: De har ikke evigheder på sig, der er et ansvar, som tigger om at blive fordelt. Måske går det først rigtig galt for dem, når de ikke længere har politiet og militærets loyalitet. Det ser man fremskredent i Sverige. Den dag er det slut for de politiske ulykkesfugle.

The number now stands at every seven days on average on the European continent and in Russia. The latest attacks include the Barcelona van attack, the car attack on French police, a car attack on police in Belgium, a knife attack in Paris, a knife attack in Hamburg, an attempted bombing in Brussels, a car attack in Paris, a knife attack in London, a knife attack attempt in the United Kingdom, an anti-Muslim van attack in London, a knife attack in London, a hammer attack in France, a vehicle attack with knives at London Bridge.

In total, at least 64 people have been killed by mostly Islamic terrorists in 2017, with over 315 injured. A recent incident involving an anti-Muslim terror attack meant that out of 30 attacks in Europe in 2017, just two were not related to Islam or Muslims. UPDATE: 2017 Has Seen a Terror Attack Attempted in Europe Every SEVEN Days


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?