21
aug
Seneste opdatering: 22/8-17 kl. 1339
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De to vil gerne have deres dokumentar crowdfunded, og jeg vil gerne give dokumentaren et skub.  Sverige er som et garnnøgle, der vikles op for vore øjne, og det er ikke nogen kat, der løber afsted med det. I weekenden blev 9 personer skudt i Sverige (!) Statsministeren holdt sommertale, og lovede 7 mia. ekstra til politiet, – rene pebernødder sammenlignet med, hvad svenskerne har betalt for at få landet ødelagt –  og citerede en popstjerne:

Beyoncé säger, vi måste lära våra pojkar att jämställdhet är viktigt och våra flickor att de kan nå hur långt som helst. Den kampen rör alla.

Karl-Olov Arnstberg om den farliga politiska korrektheten

Arntberg har undersøgt, hvad han taler om. I sig selv lidt af en sjældenhed.  Han har skrevet bogen PK-samhället (2017)

“Stå aldrig til søs, lad de andre stå, du får stribevis af kors og bånd og stjerner på”

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • achantus

  En statsminister som må til popstjerner for å finne “visdomsord”? Ja, da har det intellektuelle nivået blitt lavt.

  • sussebassa

   ..intelektuelle nivået..med en statsminister som inte engong bestod svetsarkurs..
   Ikke inviterte han Åkesson til sin fødelsdag heller..den enda som inte fikk komme, men Kungen derimot inviterte han til sin fest.. disk. på fria tider.

  • Brandmand for Bidermeyer

   Lavt, ikke mindst fordi popteksterne bliver stadig enklere såvel sprogligt som filosofisk, og Beyonce trækker det intellektuelle niveau yderligere ned.

  • Felix Krull

   Det kunne vaere vaerre. Der findes popstjerner der citerer politikere!

 • Margrethe

  Vi er sgu da lige så færdig, som svenskerne. Når jeg ser, hvad der driver rundt af negerros og andet Jelvedslik i gaderne, blandt danskere, der blot vader videre med tomme øjne, der rettelig burde lyne af vrede og kampvilje ved synet af denne katastrofe, ja så får jeg mere og mere svært ved at se, vi overhovedet besidder noget, der er værd af bevare. Noget, der giver os ret til at være på denne jord. Da jeg var inde på tankstationen stod en ældre mand og lavede lidt sjov med den unge mand, der stod bag disken. Den ældre sagde noget i retning af, at “så kan du fordrive tiden med at synge Ole sad på en knold og sang”. Den unge mand stod måbende: “Hvad er det for en sang?..” Han havde aldrig hørt den… Det sublime produkt af Folkeskolens forrådnelse.

  Der er et ynkeligt land. Lad det rådne og dø. Verden vil ikke savne os. Hvorfor sku’ de?

  https://www.youtube.com/watch?v=cPnq2KQqahA

  • Ferd Ed Sa

   Det minder mig om, at jeg har et familiemedlem, som blev student fra et københavnsk gymnasium sidste år. Han vidste intet om alle de terrorangreb, som er blevet begået i Europa af islamister, og havde heller ikke hørt om det seneste angreb i Barcelona. Han havde i gymnasiet lært, at Islam var en stor og fredelig religion og var ligeså god som kristendommen. Han vidste heller ikke, hvem Nelson Mandela var i en historiequizz . Han havde i øvrigt haft samfundsfag på højt niveau.
   Hvad pokker lærer de i gymnasiet i dag????. Det var basal viden i min gymnasietid, samt at holde sig orienteret om hvad der foregår i nutid og samtid, ved at læse aviser.

  • Ferd Ed Sa

   Fuldstændig enig! Jeg har et familiemedlem, som blev student fra et københavnsk gymnasium sidste år, hvor de kun havde lært, at islam var en stor og fredelig religion, ligeså god som kristendommen. Han vidste intet om alle terrorangrebene, som var blevet begået i Europa, heller ikke det seneste i Barcelona.
   Hvad pokker lærer de i gymnasierne i dag?? I min gymnasietid var det basal viden, samt at følge med i nyhedsstrømmen ved at læse aviser.

   • Margrethe

    Det er netop i de situationer, handlingslammelsen breder sig i hele kroppen. Fuck politikere, der bavler og vil sælge ud af alt, absolut alt, for at mele deres eget lille, forkrøblede, egopatiske livsforløb. Hvis bare der var et samlet folk i baggrunden, beredt til at gribe høtyvene, i mangel af bedre, den dag kampen skal stå. Men et folk, kræver en fælles historie. Den historie har egopaterne sparket benene væk under. Så er vi allerede færdige på forhånd.

   • henrik

    Du har jo ikke engang læst bibelen, der er mindst lige så meget voldsforherligelse som i Koranen og dernæst lærer man i gymnasiet at forholde sig til kilder og man lærer også noget at der er forskel på at have krig, terror også religion. Det bliver ikke en religionskrig af at nogen råber “Allah er stor” ligesom det heller ikke var en religionskrig tyskerne førte under 2. verdenskrig trods der stod “Got mit uns” på deres bæltespænder.
    Har svært ved at forstille mig at du nogensinde har gået på et gymnasium og har du endelig har du ihvertfald kun fået dårlige til middelmådige karakterer. Din induktive og deduktive logiske sans er jo totalt sat ud af spil i din fråde og had og racehad.

  • Ni har i alla fall Raket-Madsen.

 • Infowarrior

  Denne artikkelen av Hanne Herland passer bedre på Sverige enn Norge

  Et Norge på vei mot det totalitære?
  http://www.hannenabintuherland.com/otherregions/et-norge-pa-vei-mot-de t-totalitaere-christiansand-protestfestival-foredrag-hanne-herland/
  Parallellene i Sverige er skremmende likt Hitlers nazi tyskland

  • Skåning

   Det finns ingenting som kan sticka hål på er uppblåsta nationalkänsla och ert illa dolda förakt för de enda som hjälpte finnarna, så jag avstår.

   • Infowarrior

    Nasjonalisme er en bra egenskap, Sverige tror derimot at de skal spre sin sinnsyke ideologi globalt akkurat som Hitler. Les artikkelen så forstår du hva jeg mener.

    • Skåning

     Det var inte den “humanitära stormakten” jag försvarade, utan vårt agerande under WWII. Sanningen är att svenskarna (och inte minst finnarna) hade ihjäl fler kommunistsvin än något annat nordiskt land (eller västland för den delen). På den punkten har ni inget att skryta om, men ni är jäkligt glada att brösta er om ert halvhjärtade motstånd mot Hitler.

    • Infowarrior

     Bedre det enn å samarbeide med nazi Tyskland, og leser du artikkelen så ser du at Sverige en totalitær stat i dag.

    • Skåning

     Nej, det är inte bättre och det är där du och så förbannat många är oerhört hjärntvättade. Sovietunionen eller Maos Kina var de mest brutala staterna i modern historia. Men ni dämpar ert samvete genom att förstora upp de jämförelsevisa skitsaker ni gjorde mot tyskarna. Lyssna på vad K-O Arnsberg har att säga. Terrorn i Nazi-Tyskland var inte i närheten av den röda terrorn, speciellt inte i fredstid.

    • Infowarrior

     Leser du artikkelen så ser du at Sverige er en totalitær stat, og at paralllellene til
     nazi Tyskland er skremmende.

    • Skåning

     Alla länder, utom de i gamla öst, är i princip totalitära idag. Så vart vill du komma? Vi kan diskutera detta hur mycket du vill, men kom inte med plattityder om WWII, och sluta slå dig för bröstet. Parrallellen med Sovjetunionen är mer slående.

    • Infowarrior

     Jeg sier at parallellene i Sverige er skremmende likt nazi tyskland

    • Skåning

     Visst, eftersom du, som så många, är skrämmande okunniga om totalitärismen i de kommunistiska samhällena, som är betydligt mer lika dem vi ser idag. Torka dig bakom öreonen och läs lite Orwell.

    • Infowarrior

     Du liker ikke å snakke om Sverige på en artikkel som handler om Sverige, da
     begynner du å relativisere med andre land. Venstretroll.

    • Skåning

     Det argumentet hade kanske hållit, om jag var svensk, men det är jag inte. Ktyp under din sten.

    • Skåning

     Artikeln handler om Sverige i nutid, men pompösa norrmänn och danskar förspiller inte en sekund att dra paralleller till vår påstådda feghet under WWII, vilket är rena tramset, och det kommer jag att motsäga så länge jag lever, ungefär som Arnstads myter. Hitta någon annan att hacka på i din egen storlek.

    • Infowarrior

     Parallellen mellom Sverige 2017 og nazi Tyskland 1940 er skremmende like.
     Har du vansklig for å forstå?
     Troll.

    • Skåning

     Grrrrumpf. Me. Troll. Or you stoopid.

    • Skåning

     Sprang du och gömde dig? Eftersom du kallar dig “Infowarrior” så antar jag att du avdyrkar den småschizofrena konspirationsteoretiske Alex Jones. Verkligen till din fördel.

    • Skåning

     Dagens svenska humanitära storhetsvansinne, föraktar jag däremot av djupet av mitt hjärta. Det är en elitistisk masspsykos.

 • Henning Jensen

  Ingen af de nordiske regeringsledere har noget at byde ind med, de udstråler kun tomhed, og indeholder heller ikke andet.
  Vilhelm Pedersens tegning til “Kejserens nye klæder” kunne være nutidig, og kunne forestille både Danmark og Norges og Sveriges regeringsleder, omgivet af deres underbegavede embedsmænd.
  En enkelt person fra “eliten” står i baggrunden og svinger hatten, medens alle andre ser måbende til.
  https://da.wikipedia.org/wiki/Kejserens_nye_kl%C3%A6der#/media/File:Em peror_Clothes_01.jpg

  Og selv større storhed har stået for fald. Fra Verdis fra “Un Ballo in maschera”:
  Under karnevalet forsøger Anckarström at udfritte pagen Oscar, om hvilket kostume “Gustavo” er klædt i, og trods modvilje, så får Anckarström til sidst svaret.

  You would like to know
  what he’s wearing,
  when it’s the very thing
  that he wants concealed.
  Oscar knows,
  but he won’t tell.
  Tra la la la la
  la la la la.

  https://www.youtube.com/watch?v=1WAkd3xrvm0

 • Dogen
 • Skåning

  Enligt trailern var den nästan för soft för situationens allvar. Det betyder inte att man behöver köra med direkta felaktigheter som att Sverige är “the rape capital of the world”, vilket är lögn och förbannad dikt.

  • Ja, man behøver ikke sige sådan noget sludder

 • olesiggaardandersen

  Karl-Olav Arnstberg er fantastisk. Sjældent har jeg hørt så spiddende kommentarer om det politisk korrekte segment fremført så roligt og nøgternt.

  • snaphanen

   Ja, iskold analyse. Man kan se af den, og meget andet, at den interessante samtale i Sverige, foregår alle andre steder end i MSM. De brugte fire årtier på at tabe slaget om den intelligente opinion

 • invernes

  Sverige er en magnet for terrorister og annet pakk fra araberland og Afrika.
  Finlands asylsökare på väg till Sverige – ska gå över gränsen

  http://www.friatider.se/finlands-asyls-kare-p-v-g-till-sverige-ska-g-v er-gr-nsen