23
aug
Seneste opdatering: 24/8-17 kl. 0721
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nu vi er ved fornuft, hør Roger Scruton i Thinking Things Through with Scruton (51 min.)

Polen: Ingen adgang for muslimske flygtninge

Efter de seneste terrorangreb i Europa har Polen bekræftet sin beslutning om ikke at acceptere muslimske indvandrere. “Vi er overbevise om, at det er en naturlig base for terrorister, der hvor der lever mange dårligt integrerede muslimer,” sagde Pawel Soloch, leder af Polens nationale sikkerhedstjeneste.

Soloch sætter antallet af dårligt integrerede flygtninge i Catalonien, hvor det netop i Barcelona og i kystbyen Cambrils kom til blodige angreb, til omkring en halv million.

Terrorfaren stiger med antallet flygtninge

Så tidligt som i begyndelsen af ​​2016 stoppede den polske premierminister Beata Szydlo  al flygtningemodtagelse  efter angrebene i Bruxelles. Samtidigt advarede han mod flygtningestrømme til Polen.” Denne holdning har ikke ændret sig siden da. Ud over Polen er Ungarn også imod flygtningemodtagelse – ingen af landene har endnu ikke modtaget en eneste  flygtning.

EU-Kommissionen truer med at anlægge sag ved EF-Domstolen

I slutningen af ​​juli lancerede EU-Kommissionen en overtrædelsesprocedure, der udtrykkeligt opfordrede regeringerne i Polen og Ungarn. Hvis regeringerne fortsætter med at mislykkes, kan Europa-Kommissionen indbringe en sag for EF-Domstolen i næste fase. Hvis Bruxelles har ret, vil lande blive udsat for mærkbare bøder. En dom kan falde i september.

Østrig har også længe nægtet at acceptere flygtninge fra EU’s omfordelingsprogram, de har dog tilbudt  Italien at tage 50 uledsagede mindreårige. Kun indvandrere fra øst velkomne, fra Hviderusland og Ukraine.

Politolog: “Multikulturalisme tolkes som et tilbageskridt”

For den bulgarske statsforsker Ivan Krastev har afvisningen af ​​muslimske flygtninge i de østeuropæiske lande primært historiske årsager. “Mange af de lande, der nu etnisk ekstremt homogene, tolker multikulturalisme som et skridt baglæns ind i fortiden, og det var ikke kun gode tider,” sagde Ivan Krastev, der også er formand for Center for Liberale Strategier i Sofia.Polen: Keine Aufnahme muslimischer Flüchtlinge Snaphanens oversættelse


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?