23
aug
Seneste opdatering: 24/8-17 kl. 0721
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Nu vi er ved fornuft, hør Roger Scruton i Thinking Things Through with Scruton (51 min.)

Polen: Ingen adgang for muslimske flygtninge

Efter de seneste terrorangreb i Europa har Polen bekræftet sin beslutning om ikke at acceptere muslimske indvandrere. “Vi er overbevise om, at det er en naturlig base for terrorister, der hvor der lever mange dårligt integrerede muslimer,” sagde Pawel Soloch, leder af Polens nationale sikkerhedstjeneste.

Soloch sætter antallet af dårligt integrerede flygtninge i Catalonien, hvor det netop i Barcelona og i kystbyen Cambrils kom til blodige angreb, til omkring en halv million.

Terrorfaren stiger med antallet flygtninge

Så tidligt som i begyndelsen af ​​2016 stoppede den polske premierminister Beata Szydlo  al flygtningemodtagelse  efter angrebene i Bruxelles. Samtidigt advarede han mod flygtningestrømme til Polen.” Denne holdning har ikke ændret sig siden da. Ud over Polen er Ungarn også imod flygtningemodtagelse – ingen af landene har endnu ikke modtaget en eneste  flygtning.

EU-Kommissionen truer med at anlægge sag ved EF-Domstolen

I slutningen af ​​juli lancerede EU-Kommissionen en overtrædelsesprocedure, der udtrykkeligt opfordrede regeringerne i Polen og Ungarn. Hvis regeringerne fortsætter med at mislykkes, kan Europa-Kommissionen indbringe en sag for EF-Domstolen i næste fase. Hvis Bruxelles har ret, vil lande blive udsat for mærkbare bøder. En dom kan falde i september.

Østrig har også længe nægtet at acceptere flygtninge fra EU’s omfordelingsprogram, de har dog tilbudt  Italien at tage 50 uledsagede mindreårige. Kun indvandrere fra øst velkomne, fra Hviderusland og Ukraine.

Politolog: “Multikulturalisme tolkes som et tilbageskridt”

For den bulgarske statsforsker Ivan Krastev har afvisningen af ​​muslimske flygtninge i de østeuropæiske lande primært historiske årsager. “Mange af de lande, der nu etnisk ekstremt homogene, tolker multikulturalisme som et skridt baglæns ind i fortiden, og det var ikke kun gode tider,” sagde Ivan Krastev, der også er formand for Center for Liberale Strategier i Sofia.Polen: Keine Aufnahme muslimischer Flüchtlinge Snaphanens oversættelse


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Infowarrior

Posted: 23 august 2017 - 01:25 - Svar

Nei, islam kan ikke reformeres. Den sosiale kontrollen er for sterk til det, og staffen for å motsi Allahs ord er døden,

  steen

  Posted: 23 august 2017 - 01:56 - Svar

  Det er i al fald ikke lykkedes i 1400 år, men jeg tror, Hirsi Ali har en pointe, når hun siger, at islam får svært ved at overleve internettet. Dens dødskamp bliver lang og voldelig, og vestlige politikere har vedtaget, at den også skal foregå hos os.

Henning Jensen

Posted: 23 august 2017 - 07:35 - Svar

Jeg synes slet ikke at det er et spørgsmål der skal stilles, for hvad kommer Islam os ved?
Skal Budisme og Hinduisme reformeres og moderniseres? De spørgsmål stiller vi da heller ikke, for det kommer heller ikke os ved.
Vi har i hundreder, ja i årtusinder skabt velstand og fremgang og frihed og fred, hvorfor i alverden skal vi dog begynde at indføre, og tage stilling til, en depraveret tro som Islam, som kun medfører tilbagegang og ufrihed?
Muslimer skal hjem hvor de kan dyrke deres tro, på den måde de selv synes det er rigtigst.

Men her sker ingenting med de folkevalgte politikere vi nu har. Jeg ville ønske at der, som en begyndelse, kunne skabes en folkestemning der krævede vore regeringslederes afgang.
I Danmark f.eks., vil Statsministeren absolut intet gøre, og fortsætter stadig med at importere personer fra Afrika og Mellemøsten, og til meget stor skade for landet.
Så længe Lars Løkke er statsminister i Danmark så fortsætter nedturen, så vi må begynde at finde en måde at samles om at kræve hans afgang, her vil intet blive ændret før han er væk.
Lars Løkke er en katastrofal ulykke for Danmark, ligesom regeringslederne i de øvrige nordiske lande er det.

  torstein

  Posted: 23 august 2017 - 08:29 - Svar

  Våre ledere må om nødvendig flyttes med makt!

   steen

   Posted: 23 august 2017 - 11:56 - Svar

   Bechir Rabani siger i denne video (min 30:50) at alle andre folk end svenskerne, ville have afsat deres ledere ved et statskup, hvis de havde udsat dem for det samme, som svenske politikere har

   https://www.youtube.com/watch?v=VWYhck7WEK0

   torstein

   Posted: 23 august 2017 - 14:59 - Svar

   Når diktaturet er et faktum, er revolusjonen en plikt.

   Henning Jensen

   Posted: 23 august 2017 - 17:30 - Svar

   Før vi når dertil, må vi prøve hvad der her og nu er muligt.
   Fra dansk side kunne f.eks. et af de tiltag der kunne gøres, være at starte en underskriftindsamling: “Ud med Lars Løkke”.
   Overskriften, og den ledsagende tekst, skulle selvfølgelig være gennemtænkt og neutral, og det skulle helst være en kendt person der lagde navn til, således at der var lidt vægt bag, og det virkede seriøst.
   Jeg ved godt at det ikke “flytter” noget i sig selv, men det ville dog være med til at gøre flere opmærksomme på, at vi har et reelt problem, som vi ikke længere kan leve med. Og samtidigt ville det demonstrere et begyndende tegn på enig modstand.
   Noget lignende kunne ske i Sverige og Norge.
   Det er almindelige mennesker der færdes på ”skrivundernet”, også mange der f.eks. ikke læser denne blog ”Snaphanen”, og som man dermed når ud til.
   https://www.skrivunder.net/

   Jeg ved det godt – at dette forslag er meget banalt, men noget må der begynde at ske. Vi må kaste offerrollen af os.
   Mange flere og andre tiltag ønskes, så kom med forslag. Politikernes muslim-eventyr må og skal stoppe.
   Der skrives for meget om muslimer, og for lidt om de hovedskyldige og de hovedansvarlige for ulykkerne: politikerne. Så al omtale, og henvisning til de skyldige er positiv.

    selma

    Posted: 24 august 2017 - 17:30 -

    Godt sagt, og tenkt. Det må da finnes de rette personer som kan fronte en bevegelse som dette, både i Norge, Sverige og Danmark ?
    Vi har stortingsvalg i september, og stalls er satt opp i Oslos hovedgate som skikken er. Partiet Demokratene i Norge fikk sin bod rasert av pøbel som ikke ønsker ytringsfrihet, og ikke tåler at partiet er imot innvandring.
    Det forteller noe om en situasjon som fort kan eskalere, og der folket er delt i sitt syn på innvandring. Jeg tar for gitt at det er antirasister som står bak.

  Lawrence

  Posted: 23 august 2017 - 16:52 - Svar

  Rigtigt. “Kan Islam reformeres” er et spørgsmål der hører fortiden til, den fortid hvor der bare var indvandret nogle få tusinde. Det rigtige spørgsmål er “Kan Europæiske demokratier reformeres, så de er til for at tjene de europæiske folk, frem for bare at føre til deres egen logiske konklusion, – udskiftningen af de europæiske befolkninger, og derved også demokratiet?”. Jeg er efterhånden lige så træt af at høre ord som “demokrati” og “vores værdier”, som jeg er af at høre ordet “Islam”. Det lader til at de ord er uløseligt forbundet i Europa nu, da demokrati ikke længere betyder folkets vilje, hvis det da nogensinde har gjort det uden for Schweiz eller de oprindelige græske inkarnationer, men definitivt er ensbetydende med at overholde FN konventioner, uanset om det åbenlyst leder til etniske konflikter, og udskiftning af hele befolkninger.
  Hvad er i det hele taget “vores værdier”? At vende den anden kind til? At lade os udrydde uden at løfte en hånd? At lade som om vi kan lide kulturer og folk vi i virkeligheden ikke vil leve dør om dør med? At sige een ting udadtil, og en anden indadtil? Sikke værdier. Det er løgn og hovmod.
  Mine børn af kød og blod. Det er hvad der er af værdi for mig. Mine landsmænds børn. Og at de har en fremtid i deres eget land. Hvor de kan leve for deres egen og hinandens skyld. Det er hvad en mand af kød og blod giver værdi, og hvad han vil give sit liv for. Det er vores egentlige værdier. Og dem har vi skullet lære at spytte på og fornægte.

  selma

  Posted: 24 august 2017 - 17:19 - Svar

  Ja, de nordiske regjeringslederne er alle en stor ulykke for sine etniske borgere og for sine land.
  Jeg har lenge etterlyst en samlet motstand som fremsetter klager mot sin politiske ledelse, og ber om deres avgang.
  Problemet er at folket som sådan ikke er like godt informert om de linjene som ligger bak den førte politikken og derfor med stor sannsynlighet ville være uenig i tiltaket.

Allan Hansen

Posted: 23 august 2017 - 14:25 - Svar

Political correctness (PC) has been bolstering radical Islamism. This influence was most recently shown again in an extensive exposé by the Clarion Project in July 2017, which demonstrates the practice of telling “deliberate lies while genuinely believing in them in order to forget any fact that has become inconvenient” — or, as George Orwell called it in his novel, 1984, “Doublespeak.”

Allan Hansen

Posted: 23 august 2017 - 14:30 - Svar

“Islam er blodets religion – jeg vil spytte på enhver, der kalder
islam for fredens religion,,,
– Ayatollah Khomeini Tehran 1979

“Islam voksede frem i blod. Profeten havde Koranen i den ene hånd og sværdet i den anden.
For de vantro er islam en blodig religion. De, som intet kender til islam, foregiver, at islam er imod krig, men islam siger:
Dræb alle vantro. Man får ikke folk til at adlyde uden ved sværdet. Jeg spytter på dem, der tror, at islam er imod krig.«

Psykologisk er der tale om en kognitiv dissonans, hvor ens eget verdensbillede af islam, ikke stemmer
overens med virkelighedens islam.

Allan Hansen

Posted: 23 august 2017 - 14:59 - Svar

Allan Hansen

Posted: 23 august 2017 - 15:20 - Svar

Douglas Murray her:

https://youtu.be/dTSEtSB1vTQ

Holger Madsen

Posted: 23 august 2017 - 16:06 - Svar

Man kommer ikke just i noget humør af at lytte til Lones kloge betragtninger.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 23 august 2017 - 22:00 - Svar

Nej vi ska inte reformera islam. Det får dom själva göra. Däremot ska vi repatriera islam tillbaka till hemländerna.

PHN

Posted: 27 august 2017 - 20:01 - Svar

Nej Islam kan inte reformeras vidare saknar det också betydelse ifall det kan reformeras.
Ifall där funnits en önskan att reformera Islam kan de bara kopiera hur Kristendomen reformerades i flera nationer – det är bara att kopiera, finns ingen anledning att uppfinna hjulet mer än en gång.
Med detta i tanke kan jag med säkerhet säga idag att Islam har ingen önskan att göra någon reformation och en sådan kommer ej heller ske.

Leave a Comment