24
aug
Seneste opdatering: 24/8-17 kl. 0624
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Der er ikke megen kærlighed i muslimsk kultur. Derfor bliver seksualiteten oftere perverteret”

Det foregår desværre på engelsk, en falliterklæring. Hvordan kan man være ‘nationalist’, som det desværre hedder i Sverige, uden at slå et slag for sine små sprog og deres truede overlevelse? Positive ord for fædrelandskærlighed er skammet ud af sproget for så længe siden, at de må anvende ‘fjendens sprog,’ ofte uden at vide det.

Det skal nu ikke afholde nogen fra at høre det. Det er otte år siden, Sennels’ bog Blandt Kriminelle Muslimer udkom på dansk, og nu hvor den kommer på svensk og engelsk, er den om muligt endnu mere aktuel end i 2009.  Helig vrede: Bland kriminella muslimer (Swedish Edition)

Venice, mayor: Shout ‘Allahu akbar’ and you will be shot

Luigi Brugnaro, mayor of the tourist hot spot of Venice, revealed the order at a summer think tank and was applauded by delegates. He said: “Anyone who shouts Allahu Akbar in St Mark’s Square can expect to be gunned down by snipers within four paces.

 

‘’We need to increase our security when it comes to terrorism. We had four would be terrorists arrested in Venice a few months ago who wanted to blow up the Rialto bridge.

‘’They said they wanted to go and meet Allah so we will send them straight to Allah without having to throw them off the bridge, we will just shoot them.’’

Last night he added:’’I have never been politically correct, in fact I am politically correct and that’s why we also need a naval blockade against people coming into Italy from north Africa.’’ Mayor promises anyone who shouts ‘Allahu Akbar’ in Venice will be gunned down


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?