24
aug
Seneste opdatering: 24/8-17 kl. 0158
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg kender ikke andres associationer ved dem, men jeg kender min: Krig. Jeg tænker på et andet lynopført massebyggeri, som danskere kender så godt, men som turister næsten ikke ser.

I 1944 blev der opført 5.800 bunkere i Danmark mod luftangreb, alene i Københavns kommune 160 bunkerrum, der idag bruges til kunstudstillinger, øvelokaler for musikere osv. Det hjælper at være indfødt, for man skal tit vide hvor de er, for at opdage dem. (Se også Historien om »negerhytterne« på Rådhuspladsen.)

De kan male klodserne grønne og sætte hjerter på, jeg tænker stadig kun på ét ord: Krig. Jeg bilder mig ind, det er en opdragende tanke, der har meldt sig selv. Jeg ved også, jeg ikke må tænke den, og slet ikke skrive den, det gør politikerne nervøse fordi de ved, de sammen med islam er eneskyldige i det blod, der nu for alvor er begyndt at flyde i Europa. De vil gerne pensioneres, inden det bliver meget værre, det kan enhver forstå.

Men jeg beklager: Dette er ikke Facebook, Twitter eller et eller andet andet sted, der er censureret af Merkel/EU. Tingene er, hvad de er: En krig er en krig, er en krig, og jo tidligere man opdager den, desto bedre.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?