24
aug
Seneste opdatering: 25/8-17 kl. 1058
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Max Richter – Mercy (2010) (Hillary Hahn, Cory Smythe)

Why western women are the Islamists’ target of choice

Tidligere gav muslimske terrorister tørklæde på, og skød kun mændene. Ikke mere. Lidt forbrugervejledning til det politisk set noget for romantiske køn.

There has been an unprecedented development this year in the Islamists’ war on the West. For the first time their foot soldiers are singling out women to kill. Women have been the victims of terrorism before, murdered by paramilitary organisations such as ETA, the Ulster Volunteer Force and the IRA, because of their uniform or their beliefs, or simply because they were in the wrong place at the wrong time, but never solely because of their sex.

But this year Islamists are specifically targeting women. When Salman Abedi detonated his suicide bomb at the Ariana Grande concert in May, killing seventeen females (and five males), he did so knowing it would be full of teenage girls and young women. In July, two German women were fatally stabbed by an Egyptian man at the Red Sea resort of Hurghada. This attack bore similarities to Saturday’s outrage in the Finnish city of Turku, where an 18-year-old Moroccan allegedly stabbed eight women, two of whom died. Two days earlier, the only fatality in an Islamist attack at Cambrils was a 61-year-old woman.

The Islamists are deliberately targeting women because in their minds they represent empowerment and enlightenment, and also immodesty. Three young women were among the eight people stabbed to death during the London Bridge attack in June, and many more were wounded, including an Australian, who recalled her attacker screamed “Stop living this life” as he slashed at her throat. Why western women are now the Islamists’ target of choice


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Steinadler

Posted: 24 august 2017 - 18:45 - Svar

The Islamists are deliberately targeting women because in their minds they represent empowerment and enlightenment, and also immodesty.

Immodesty, yes, but I very much doubt these women represent “empowerment and enlightenment” to islamists. Sounds much like the claim from George W. Bush that “they hate us because of our values” etc. Much more likely islamists would perceive these women as the very opposite of “enlightened”, rather as perversely benightened and, if empowered, then with a chaotic, destructive force rather more resembling the Classical Greek view of the the “female forces” than anything like the postmodern delusions of “womens’ empowerment”. Borderlessness, mass immigration, socalled “multiculture”, the islamist terrorists themselves are, of course, in this classical sense the very result of the unleashing of these chaotic forces.

  achantus

  Posted: 25 august 2017 - 13:10 - Svar

  Når det gjelder kvinners Eros, kommer jeg til å tenke på Euripides’ Bakkantinnene. Kvinners utemmede Eros er en mektig naturkraft, og menn i tidligere tider visste å ta sine forhåndsregler. Jeg tror nok de gamle grekere ville sagt at muslimene har et poeng.

olesiggaardandersen

Posted: 24 august 2017 - 19:00 - Svar

Kære Snaphane, Det er præcis den stemning, jeg kommer I, når jeg læser om den 3. verdenskrig og den unævnelige fjendes sejre godt hjulpet af venstrefløjen og dele af erhvervslivet.

  steen

  Posted: 24 august 2017 - 19:30 - Svar

  Det betyder “pause.” Det er minimalisme. Det er mit svar også 🙂

Henning Jensen

Posted: 25 august 2017 - 07:07 - Svar

Dette skal “råbes højt” igen og igen, så batikhekse og deres hjælpere forstår at de er i farezonen.

niklasr

Posted: 25 august 2017 - 09:07 - Svar

Lite moment 22 för kvinnorna. De röstar gärna rött för att släppa in dessa typer i landet, de förespråkar gärna öppna gränser och att vi måste ge uppehållstillstånd till de män som tagit sig hit olagligt. Sedan gnäller de när samma män våldtar, mördar och misshandlar dem. Men de skulle hellre dö än att erkänna att de har fel i sitt resonemang att dessa utlänningar ska få stanna i landet/ Europa.

Charles Nielsen

Posted: 25 august 2017 - 10:31 - Svar

O T: Info.

Men en rigtig lummer kartoffel, det lugter:
Det er nappet herfra.
Link https://hodja.wordpress.com/2017/08/25/bombshell-new-evidence-suggests -charlottesville-was-a-complete-set-up/#comments

For dem som kan engelsk, tag linket, os danskere må nøjes.!
——————————————–
BOMBSHELL: Nye bevis tyder på, at Charlottesville var en komplet opsætning

Dybden af ​​denne sammensværgelse løber dybere:
“[Borgmester] Michael Signer er en Virginia demokratisk aktivist med tætte bånd til Barack Obama og John Podesta. Før han landede Charlottesville-borgmesterskabet, arbejdede han tidligere tæt sammen med Podesta på Center of American Progress og arbejdede igen med ham på Barack Obamas overgangsstat.
… Manden beskyldt for at være en nynazist og myrde en kvinde ved bevidst at køre ind i hende under protester i Charlottesville er i virkeligheden en tilhænger af Hillary Clinton og medlem af Antifa, der modtager finansiering fra George Soros.
White supremacist og ‘Unite the Right’ lederen, Jason Kessler, er blevet udsat som en tilhænger af tidligere præsident Obama og et hårdt medlem af langt venstre besat bevægelse.
Hvornår ændrede han sin politiske skæbne? Ifølge Southern Poverty Law Center (en organisation, der bestemt ikke er en ven til konservative), afslørede Kessler sin politiske omstilling omkring november 2016, samme måned, Donald Trump vandt præsidentvalget.
“Hvis du mener, at det er mistænksomt, vent indtil du lærer om de andre aktører i denne enorme opstartshændelse.
Brennan Gilmore var den første mand “på scenen” og var forfatteren af ​​den første virale tweet om Charlottesville. Han blev senere interviewet af MSNBC. Han blev præsenteret som et uheldigt vidne. Men hvem er han virkelig?
Gilmore arbejdede i Afrika som en udenrigsminister under staten Hillary Clinton. New York Times nævnte dette “tilfældighed” – og fjernede det senere. Brennan Gilmore var også involveret i Kony Hoax i 2012, og han er for øjeblikket stabschef for Tom Perrielo, som kører for guvernør i Virginia og modtog $ 380k fra George Soros.
Så den første mand på scenen, hvis tweet blev viral, og som senere blev interviewet på mainstream-nyheder som vidne, var lige tilfældet en insider for statsministeriet med en lang historie med involvering i psy-ops? Hvis du mener, at dette ikke er fisket, hvad med det her – siden Charlottesville-protesterne og hans udseende i medierne blev hans information pludselig fjernet fra statsafdelingenes hjemmesider. ”
Vi skal præcisere, at disse er tidlige konti og endnu ikke bekræftet, men hvis det er sandt, er det meget, meget alvorlige ting. Det peger direkte på virkeligheden af ​​den “dybe stat” og vigtigere af de længder, som Soros / Clinton / Obama en-verdens regeringskabal vil gå for at realisere deres ønsker for “grundlæggende transformation.”
Folk her er meget, meget mere alvorlige end hvide supremacists versus Antifa kæmper på gaden.
———————————-

Det vil vi ikke høre noget om i MSM og Dhimmi-støjsenderen.

Allan Hansen

Posted: 25 august 2017 - 14:15 - Svar

Jøde had i Europa ( læs på svenska – klik på det svenske flag
og så fremdeles )
https://www.gatestoneinstitute.org/10896/antisemitism-europe#continued

Jens Hansen

Posted: 26 august 2017 - 03:39 - Svar
Leave a Comment