30
aug
Seneste opdatering: 31/8-17 kl. 2105
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“Why, politician, did you fuck up our society?”   “I am a connaisseur of studidity”

Alle interviews med Douglas Murray er værd at høre, men dette er endda ekstra godt. Han gennemgår bullshit-argumenterne for indvandring, og de er alle faldet til jorden som vrøvl, drømmerier og bedrag. Intervieweren GeenStijl er en hollandsk blog startet i 2003. Fra 2006 er den delvist ejet af Telegraaf Media Group


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Zichau

Posted: 31 august 2017 - 17:46 - Svar

Douglas Murray kommer frem til den samme konklusion jeg selv er kommet til. Der var ikke nogen konspirationer forbundet den muslimske indvandring. Det handllede ene og alene om stupide politikere og et vælgerkorps, som åd det hele råt, fordi de syntes det lød så rigtigt.
Nu står vi så her og er godt og grundigt til grin. Og vi har ingen fremtid, hvis ikke vi sadler radikalt om og foretager nogle meget drastiske ændringer. Dem der ikke er indforstået med eller parate til det, trækker bare pinen ud. Længere er den ikke.

  steen

  Posted: 31 august 2017 - 18:47 - Svar

  Det er også mit indtryk, når jeg ser på de personer, der for 34 år siden gennemførte dette i Danmark. Det var meget få personer i Folketinget, der havde så stort overblik, at de kunne vurdere, om det nu var klogt eller ej. Mogens Camre var en af de få

  Det samme i Sverige. Thomas Gür fik i Weekendavisen for 12 år siden spørgsmålet: Hvad tror du, dine politikere tænkte, da de gennemførte dette? “Ingenting” siger han. Weekendavisen 2005

  “Hvad tror du svenske politikere har tænkt sig med multikulturalismen?” Han svarede: “Jeg tror ikke, de har tænkt sig nogen ting.”

  Man kan nok hævde, at det at gøre sig tanker, kræver viden, og den var fraværende

  http://dansk-svensk.blogspot.dk/2005/10/sverige-r-krt.html

Leave a Comment