30
aug
Seneste opdatering: 30/8-17 kl. 2302
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ett snedvridet marknadstänkande gör att arkeologer tvingas förstöra föremål från vikingatiden. Hur tänker politikerna som ansvarar för Sveriges kulturarv? Fynd från järnåldern går till metallåtervinningen, Socialdemokraterna förintar kulturskatter

Selvfølgelig skal Norge blande sig i svenske forhold

De har 1700 kilometers stort set ubevogtet grænse med Sverige, som bliver et akut problem, hvis det svenske samfundseksperiment kuldsejler, og det er jo den vej det er gået et par tiår. Hele Norden kan komme til at hæfte for, hvad svenske politikere har gjort imod Sverige.

Regnskabets time hedder  9 september 2018, da bliver de efter meningsmålingerne at dømme indhentet af deres egne gerninger. Tyve år for sent, desværre, men det svenske etablissement ved godt, der er bud efter dem. For hver tomme, de giver sig frivilligt nu, kommer de hurtigere på bålet. Deraf deres pindsvineattitude.

Man kan se, at svenske politikere – bortset fra SD – er umulige at komme i kontakt med om det. Der er lukket for dialog, hvad enten det drejer sig om statsministeren eller Carl Bildt, to af de hovedansvarlige. De lever i tiden inden internettet, da deres journalistvenner kontrollerede al information, og sørgede for at ikke et kristisk ord om masseindvandringen kom i deres medier indtil 2010, hvorefter det ville se lidt for mærkeligt ud for et påstået demokrati. Enhver der nogensinde har sendt en kronik eller et læserbrev til dem, ved hvor tæt skodderne var og til dels endnu er lukket.

Nu skal de begge håndtere deres selvskabte virkelighed i åben kamp, og det går ikke rigtig godt med det. Har alle glemt, at Göran Persson tog til Danmark ved valget i 2010, for at hjælpe Mogens Lykketoft til at blive valgt? Migrationspolitik: Norge mot Sverige – inte nonsens. Man må åbenbart ikke blande sig, medmindre man er svensk. Det synspunkt bliver ikke langtidsholdbart.

Se også Nima Gholam Ali Pour: The Fake News Media of Sweden og Sveriges regering borde be Norge om hjälp istället för att gömma sig. Se også Uppdrag Granskning Kartläggning av gängkriminaliteten visar: 20 män lagförda för 350 brott. Den er online nu.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?