30
aug
Seneste opdatering: 30/8-17 kl. 2302
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ett snedvridet marknadstänkande gör att arkeologer tvingas förstöra föremål från vikingatiden. Hur tänker politikerna som ansvarar för Sveriges kulturarv? Fynd från järnåldern går till metallåtervinningen, Socialdemokraterna förintar kulturskatter

Selvfølgelig skal Norge blande sig i svenske forhold

De har 1700 kilometers stort set ubevogtet grænse med Sverige, som bliver et akut problem, hvis det svenske samfundseksperiment kuldsejler, og det er jo den vej det er gået et par tiår. Hele Norden kan komme til at hæfte for, hvad svenske politikere har gjort imod Sverige.

Regnskabets time hedder  9 september 2018, da bliver de efter meningsmålingerne at dømme indhentet af deres egne gerninger. Tyve år for sent, desværre, men det svenske etablissement ved godt, der er bud efter dem. For hver tomme, de giver sig frivilligt nu, kommer de hurtigere på bålet. Deraf deres pindsvineattitude.

Man kan se, at svenske politikere – bortset fra SD – er umulige at komme i kontakt med om det. Der er lukket for dialog, hvad enten det drejer sig om statsministeren eller Carl Bildt, to af de hovedansvarlige. De lever i tiden inden internettet, da deres journalistvenner kontrollerede al information, og sørgede for at ikke et kristisk ord om masseindvandringen kom i deres medier indtil 2010, hvorefter det ville se lidt for mærkeligt ud for et påstået demokrati. Enhver der nogensinde har sendt en kronik eller et læserbrev til dem, ved hvor tæt skodderne var og til dels endnu er lukket.

Nu skal de begge håndtere deres selvskabte virkelighed i åben kamp, og det går ikke rigtig godt med det. Har alle glemt, at Göran Persson tog til Danmark ved valget i 2010, for at hjælpe Mogens Lykketoft til at blive valgt? Migrationspolitik: Norge mot Sverige – inte nonsens. Man må åbenbart ikke blande sig, medmindre man er svensk. Det synspunkt bliver ikke langtidsholdbart.

Se også Nima Gholam Ali Pour: The Fake News Media of Sweden og Sveriges regering borde be Norge om hjälp istället för att gömma sig. Se også Uppdrag Granskning Kartläggning av gängkriminaliteten visar: 20 män lagförda för 350 brott. Den er online nu.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


River

Posted: 30 august 2017 - 16:39 - Svar

At sammenligne det med ødelæggelsen af oltidsbyer er uhyrligt, men også sandt.
Lidt ligesom at sammenligne den katolske kirkes praksis med at flytte pædofile præster, med flytning af muslimske pædofile og voldtægtsforbrydere rundt i forskellige landsdele De skal jo være her (sic).

Allan Hansen

Posted: 30 august 2017 - 17:39 - Svar

Talibananas

Posted: 30 august 2017 - 20:31 - Svar

Kulturmarxisterna säger att vi svenskar inte har någon kultur. Åtminstone inte efter att de tillåtits härja i årtionden… De är Sveriges egna talibaner och IS-marodörer.

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 30 august 2017 - 21:20 - Svar

  Dom raderar vår hela historia inför öppen ridå. Mitt framför våra ögon och vi kan ingenting göra mer än att se på. Att det handlar om en konspiration är helt tveklöst. Men det är ej längre någon teori, utan enbart fakta.

   Olav Ødegaard

   Posted: 30 august 2017 - 22:28 - Svar

   Ytre venstre (marxister) fungerer vel som den beste konspirasjon, uten å ha snakket sammen, uansett. I likhet med ivrige troende under en viss nyankommen religion.

    ɱØяñιηg$ʇðя ©™

    Posted: 31 august 2017 - 04:53 -

    Det kan mycket väl pågå i andra länder också. Bara att ingen har visselblåst ännu. En skrämmande tanke kanske.

invernes

Posted: 30 august 2017 - 23:10 - Svar

Selvsagt bør vi blande oss inn i svensk politikk så lenge sinnssyke styrer landet, det samme burde dansker og finner, vi er alle truet av Sverige.

  steen

  Posted: 30 august 2017 - 23:43 - Svar

  Norge og Danmark har jo sat spørgsmålstegn ved pasunionen. Jeg tror, løbet er kørt for den. Den dag, og den kommer, hvor der udgår større blodsudgydelser fra Sverige, er det slut med det kapitel

  Niels Henriksen

  Posted: 31 august 2017 - 00:06 - Svar

  Just præcis – vi kommer til at få det næste Libanon, Bosnien eller Syrien lige uden for vores gadedør i København – lige ovre på den anden side af Øresund med bare en bro imellem os.

  Vi kommer til at skrige på at få en klap i den bro – gerne af faldlem-typen ?

  sussebassa

  Posted: 31 august 2017 - 10:01 - Svar

  Det er i så fall ikke første gangen.
  Under WW2 måtte også andre.. DVs frigjøringshæren gå inn och sette klare grenser til svenske Sosse regjeringen..Velg side eller bli bombet..Altså då også med tvang..(får en verkeligen seje).
  Mønsteret igjentar seg, och dessverre blir konklusjonen at slik er det også i dag..sosseregjeringen bryr seg kun om seg selv og tenker inte als på konsekvens for nabolandene…deras innvandringsgalskap bare fortsetter.
  Så uttaler den selvoppnevnte historikeren Arnstad, LØfvens personlige klovn at den norske regjeringen er rasister..diskutert i går på alt.nett..hvor de fleste som deltok var forundret over at han ikke var innlåst på psyket. Han mener også at statsråd Listhaug, Fremskrittspartiet.. som besøkte Sverige och flere no gone zone..bla Rinkeby nok tilhørte Breivik partiet…video her.

Snowflinga

Posted: 31 august 2017 - 20:33 - Svar

EU har förstört Europa. Glöm aldrig vem som förstörde vår kontinent.
https://www.youtube.com/watch?v=GAjyeiXrYWU

  steen

  Posted: 31 august 2017 - 21:00 - Svar

  Rigtig fornuftig mand. Er det et uddrag af et længere interview og hvilket?
  Hvem interviewer og hvornår ?

Cosmic

Posted: 31 august 2017 - 21:08 - Svar

Først kommer det et par millioner svensker til Norge fordi det blir uutholdelig å bo der, så kommer et par millioner MENA-“svensker” fordi velferdskassen er tom. HØYT gjerde mot Sverige, NÅ! Stefan kan utføre sveisingen, det er vel det eneste HAN duger til.

  sussebassa

  Posted: 1 september 2017 - 09:59 - Svar

  ..sveising..Nei, han klarte ikke fullføra det kurset heller..

Snowflinga

Posted: 31 august 2017 - 22:08 - Svar

Svar till Steen: Intervjun gjordes med professor Paul Gottfried år 2010 “How the left won the cold war” och här är länken till den kompletta videon.
https://www.youtube.com/watch?v=6uK392cH9mE

  steen

  Posted: 31 august 2017 - 23:35 - Svar

  Tak! Jeg vil glæde mig til at høre det.

Leave a Comment