7
sep
Seneste opdatering: 8/9-17 kl. 0249
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Korteste sejlrute fra Libyen til Sicilien er på 130 kilometer. Disse ser ud til at være selvtransporterende. Uden tvivl et udtryk for, at løkken snører sig om taxifarten på Middelhavet. Fremtiden tegner sig klart, med Afrikas befolkningseksplosion in mente: Europa vil leve under belejring ved hver eneste kilometer grænse de næste 50 til 100 år, og selv mange af dets ledere, har ikke begrebet det endnu, til trods for, at de får en pæn løn for at være informerede og træffe rationelle beslutninger. Og så taler vi slet ikke om det store flertal af vælgere, der er politiske søvngængere. Deres værdi som korrektiv til etablissementet, har været yderst beskeden.

DKA fortæller idag, at Et gigantisk opgør om indvandring og national grænsekontrol er i gang inden for EU. Det må man dæleme håbe.Migrants rush across Sicilian beach after dramatic boat landing

Paul Weston: Is the British Government Complicit in the Murder of Kevin Crehan?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Fred Land

Posted: 8 september 2017 - 15:36 - Svar

Run Forrest, run and keep on running (back).

mjolly

Posted: 8 september 2017 - 17:14 - Svar

Allan Hansen

Posted: 8 september 2017 - 21:55 - Svar
Leave a Comment