9
sep
Seneste opdatering: 9/9-17 kl. 0450
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Tatjana Festerling is a former leader of PEGIDA in Germany and one of the co-founders of Fortress Europe. The following speech by Ms. Festerling was recorded in Paris on September 2 for the tenth anniversary of Riposte Laïque, the largest anti-Islam movement in France. Tatjana Festerling via GoV

Svenske pensionister har ikke råd til mad

328 000 “fattigpensionärer” i Sverige lever under EU’s fattigdomsgrænse (= 8.400 DKK)

Andelen fattiga pensionärer i Stockholm blir allt fler. För många har det blivit så illa ställt att de inte ens har råd att köpa mat. Räddningen för många har blivit ideella hjälporganisationer.EU:s fattigdomsgräns är 60 procent av landets genomsnittliga (median) disponibla inkomst. I Sverige motsvarar det strax under 11.000 kronor i månaden.

Många pensionärer har bara några hundralappar kvar när räkningar och hyran betalats in. Nu upplever de ideella verksamheterna i Stockholm att läget blivit så allvarligt att många äldre inte ens har råd att äta.

På Stadsmissionens äldrecenter i Stockholm har antalet årliga besökare ökat från drygt 3.000 till över 11.000 pensionärer på bara tre år. Maten som vi bjuder på kan vara den enda tillagade måltiden som äldre får under dagen, säger Marika Hjelm Siegwald på Stockholms Stadsmission.Pensionärer har inte råd att köpa mat


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


samuelafugglas

Posted: 9 september 2017 - 08:28 - Svar

Börja med att reducera antal parasiter “Riksdagen” till 149 stycken. Många skulle få möjligheten till ett bättre liv! Riksdagsmännen är det mest pinsamma vi har i Sverige.

Thomas Nydahl

Posted: 9 september 2017 - 11:26 - Svar

Intressant uppgift om fattigdomsgränsen på under 11.000 i månaden. Själv har jag 9.900:- att leva på. Hade varit runt 6.000:- om jag inte haft en tilläggspension på resten.
Arma land, arma barnbarn

  Fred Land

  Posted: 9 september 2017 - 17:00 - Svar

  Vi spelar i samma liga, det trots jag har jobbat sen 1966 till pensionen.
  Tacka goda Gud att jag har cirka 50% av pensionen från DK.

  USA_Svensk

  Posted: 9 september 2017 - 21:18 - Svar

  Jag har arbetat här i USA sedan 1966 som en vanlig arbetare. Pesionerade mig vid 63 års ålder. Får 1900 dollar i månaden statlig pension. Omkring 15200 kronor. Klarar mig hur bra som helst. Mitt hus är helt betalt för och inga skulder. Stort tack till USA för att jag fick komma hit.

Gunnar Biering

Posted: 9 september 2017 - 15:47 - Svar

Det her interesserer ikke nabolandet Danmarks medier. Hvorfor mon ikke?

  Peter Zichau

  Posted: 9 september 2017 - 19:08 - Svar

  Fordi røde medier ikke vil skrive dårligt om Sverige – og blå medier vil ikke skrive om velfærd.

  Marit

  Posted: 11 september 2017 - 03:21 - Svar

  Sveriges kollaps interesserer ikke norske medier heller. Hvis nordmenn visste om innvandringens kostnader, ville de begynt å tenke.

   sussebassa

   Posted: 11 september 2017 - 14:09 - Svar

   ..hvorfor skulle det det.. All media er jo PK..og styrs av pk journalister..derfor er dom tysta..dessuten er det mange norske som er med å diskuterer på alt media/blogger..så dom vet nok..tyder det iallaf på..spes ved at Listhaug Frp var på besøk til no gone zoner og fikk stor oppmerksomhet i både svensk og norsk media.
   Ellers spennende med valget..tipper på fortfarende H og Frp, men at Frp får økt oppslutning.

   achantus

   Posted: 11 september 2017 - 20:19 - Svar

   Tenke? Det forutsetter at man har noe å tenke med. Jeg må innrømme at jeg har begynt å bli noe av en misantrop etter det jeg har erfart de siste årene når det gjelder menneskers evne til refleksjon. Mesteparten av menneskekroppen består av vann. Det samme kan man si om samfunnet.

Snowflinga

Posted: 9 september 2017 - 17:54 - Svar

Det är svårt att förstå att människor röstar på politiker som gör dem fattigare och förstör deras städer och nation. EU kommer att förstöra hela Europa till oigenkännlighet om ingen protesterar. Det känns inte bra att se hur Norden och västeuropa har förändrats på 40 år. Hur kan man som europee tolerera att kontinenten skall islamiseras. Skall man verkligen förlora sitt land för att galna poltiker lever i någon slags illusion att Europa skall vara en kontinent för hela världens folk. Storbritannien valde Brexit fast det också kan vara försent att rädda öns identitet. Det var intressant att lyssna till en engelsk kvinnas desperata rop att invandringen måste sluta när hon inte längre kände igen sin stad som förändrats inom en kort tidsperiod på grund av invandringen. Detsamma gäller London där man får snart söka med förstoringsglas för att hitta en engelsman:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2265592/The-mother-told-truth- immigration-BBC-Rachel-Bull-explains-HAD-speak-Question-Time.html
https://www.youtube.com/watch?v=CyuDRlbfVdU

invernes

Posted: 10 september 2017 - 00:11 - Svar

Svenske pensionister har ikke råd til mad
Tydelig at “Islam Already Has Sweden Under Control”

ulf Dahl

Posted: 10 september 2017 - 10:58 - Svar

Betyder att dom flesta arbetslösa i Sverige och så lever under fattigdoms gränsen då max a-kassa efter 100 dagar är under 11000 kr i månaden.

Margrethe

Posted: 10 september 2017 - 12:29 - Svar

Man kan næsten, men også kun næsten få ondt af Stalin. Når man tænker på, hvor mange spildte ressourcer han brugte på at slå folk ihjel og efterfølgende lide af en velbegrundet paranoia i døgndrift på grund af en frygt for, at blot én fra hans sultende slavehær kunne tænke sig at ville hævne hans gerninger. Ak lille Stålmand. Det havde du slet ikke behøvet. Sverige og resten af Europa har nu bevist, at du bare skulle sige ” BØH din onde racist!” op i hovedet på folk. Så retter de sgu ind. Du havde ikke engang behøvet at afskaffe demokratiet. Gulag og hele svineriet var spild, spild, spild. Du havde opnået det samme for langt færre penge og langt færre menneskeliv, har vi erfaret i dag…

  achantus

  Posted: 11 september 2017 - 20:24 - Svar

  Eller han kunne anvendt seg av miljøtrusselen. Mer effektivt enn Gulag og KGB, og til mye mindre kostnader. Forøvrig var det visstnok Trotskij som myntet rasistbegrepet. Det hadde kanskje Stalin glemt.

Talibananas

Posted: 10 september 2017 - 13:55 - Svar

De får väl äta bakelser…

Förmodligen röstade de på den politiken, som “inte ställer grupp mot grupp” på grund av “allas lika värde”.

  Fred Land

  Posted: 10 september 2017 - 20:17 - Svar

  Præcis hvad jeg har peget på mange gange; det er den enkelte vælger der har skylden til dagens kaos!

Niels Henriksen

Posted: 11 september 2017 - 12:55 - Svar

Østeuropæerne nægter at deltage i EUs flygtningepolitiske farce

https://andersson.blogs.berlingske.dk/2017/09/10/oesteuropaeerne-naegt er-at-deltage-i-eus-flygtningepolitiske-farce/

AF MIKKEL ANDERSSON 10. SEPTEMBER 2017 16:57

En række østeuropæiske lande, der samlet går under betegnelsen Visegrad-gruppen (Ungarn, Polen, Tjekkiet og Slovakiet), er i fuld gang med at fjerne sig fra EUs vesteuropæiske kerne i forhold til flere værdispørgsmål, ikke mindst asylmigration.
Derfor har flere af landene afvist at deltage i EUs fordeling af 120.000 af de omtrent to millioner asylmigranter, der er kommet til Europa siden 2015.
Men da det for flere vesteuropæiske lande er utrolig vigtigt, at hele EU skal deltage i det store flygtningepolitiske eksperiment, der godt nok har været en dundrende og ekstremt dyr fiasko i alle lande, det har været afprøvet i, er der naturligvis blevet anlagt sag mod de opsætsige østeuropæiske lande.

Selvfølgelig blev udfaldet af EU-domstolens nylige kendelse, at Ungarn, Slovakiet og Polen, der har støttet de to førstnævnte lande i retten til at afvise kvoter, skal modtage kvoteflygtninge.
Ellers må EU blive rigtig bister, må man forstå. Og så kan landene risikere forskellige sanktioner, heriblandt bøder og på sigt måske også politiske tiltag som beskæring af EU-støtte til landene.
Skulle det lykkes EU at indføre sanktioner mod landene, er der ingen udsigt til, at hovedparten af landene vil acceptere kvotefordelte flygtninge.
Selvom både Polen og Ungarn er blandt de største modtagere af EU-støtte, og Polen er plastret til med broer, motorveje og byfornyelser, der er prydet af små EU-flag (en betingelse for støtten, antager jeg), er de absolut parate til at opgive den, hvis alternativet er at føre en flygtningepolitik som Vesteuropas.
I en polsk meningsmåling er der flertal for at afvise flygtninge, selvom det vil betyde bortfald af alle EU-midler eller sågar udmelding af EU, mens et næsten parodisk massivt flertal af de ungarere, der deltog i en afstemning om modtagelse af kvoteflygtninge, afviste dette. Tjekkiet har også meldt ud, at dommen ikke vil gøre nogen forskel i forhold til landets modstand mod kvoter og præsident Miloš Zeman har erklæret, at ”Hvis det værste skulle ske, ville det være bedre at undvære EU-subsidier end at åbne døren for migranter.”
EU kan påtvinge østeuropæerne nok så mange bøder og fratage enhver euro fra diverse strukturfonde, men flygtninge kommer landene næppe til at tage med de nuværende regeringer, som generelt står ganske stærkt.

Der er en grund til, at der er koranklodser i København, men ikke i Krakow. [!!!!!]

Konsekvensen kan i sin absolut yderste konsekvens blive – og det ved Visegrad-landene – at kvotenægterne bliver smidt ud eller selv melder sig ud af EU. For selvom begejstringen for EU og særlig de mange penge herfra er betragtelig, er modstanden mod asylmigration det absolut også.
I et sådant scenario vil EU have mistet Storbritannien og de centrale lande i Østeuropa og vil igen være tilbage på Tyskland og Frankrig plus det løse, som tilfældet var før 1972.

Selvfølgelig vil kommissariatetvældet i Bruxelles vedblive med at hævde, at der kommer en god trylleløsning på asylmigrationen i morgen. Men det gør der næppe. For i forhold til asylmigrationen har EU vist sig noget bedre til at skabe problemer end til at løse dem.
EU har fejlet eklatant, hvad angår den manglende evne til at beskytte sine ydre grænser, og kransekagefiguren over dem alle, når det kommer til EUs asylpolitiske uduelighed, Angela Merkel, gjorde endda med fuldt overlæg situationen værre ved at udstede åbne invitationer om at komme til Europa.

I praksis vil EU sandsynligvis fortsætte med ineffektive og selvdestruktive projekter som kvotefordelingen kombineret med forsøg på at bestikke diverse klepto- og autokratiske despoter i Mellemøsten og Nordafrika til ikke at sende flygtninge og økonomiske migranter til EU.

Store dele af EU lider stadig af den tvangstanke, at hvis folk formår at sætte foden på europæisk jord, skal de have helt særlige rettigheder, midler og privilegier, som ikke udstrækkes til andre, der kan være langt mere nødlidende, fattige og forfulgte. Man skal bruge store ressourcer på et mindretal af verdens flygtninge, de relativt stærkeste, der har penge og kræfter til at rejse gennem seks-syv sikre lande. Det er bl.a. den incitamentstruktur, der har forvandlet Middelhavet til en grav for tusinder.
For indeværende er asylstrømmene over Middelhavet blevet reduceret markant på grund af Erdogan-aftalen og er af samme grund flyttet fra Tyrkiet-Grækenland til Libyen-Italien, og holder tallene for i år vil der komme under 200.000 i modsætning til mere end en million i 2015.
Måske holder det lave niveau, men i forhold til befolkningsudviklingen udvikling i Afrika (hvorfra flertallet af asylmigranter, der drager over middelhavet nu kommer), som også demograf og professor Poul Christian Matthiessen har peget på her i Berlingske, er det næppe noget, man skal regne med.
Hvis man igen ser en markant stigning som den i 2015, vil det kun være et spørgsmål om tid, før det nuværende system kollapser. Og mon ikke både befolkninger og regeringer i Tjekkiet, Ungarn og Polen vil prise sig lykkelige over at have holdt sig fra at deltage i det stadig mere surrealistiske eksperiment, som vesteuropæerne i nogle årtier og med stadig mindre succes har kastet sig ud i.

Her kan man så håbe, at danske politikere også får modet til at sætte sig op mod meningsløse overstatslige forordninger og konventioner, der for længst har udspillet deres rolle. [!!!!!]

  Fred Land

  Posted: 11 september 2017 - 15:19 - Svar

  Det går jo ikke at efter at have stemt på en samling halvhjerner der vil bytte Europas befolkning ud med muslimer og bagefter surmulende klage højlydt over hvordan Europa udvikler sig!
  Det er som at pisse i bukserne når det er koldt, først er det varmet og godt, bagefter er det surt og koldt.
  Slaget står i stemmeboksen og tror man noget andet, bør man kræve sine skolepenge tilbage.

Asger Nord

Posted: 11 september 2017 - 14:08 - Svar

Der er talt tilstrækkeligt nu. Tid for handling. F.eks. generalstrejke… siger Tatjana. Og hvor har hun ret !

Leave a Comment