11
sep
Seneste opdatering: 11/9-17 kl. 1808
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Sixteen Years and one would have thought things would have changed for the better, but they haven’t. In fact, they’ve ratcheted back a couple of notches.

Oh Oh Oh, Pity the Poor Mohammedans

Aung San Suu Kyis fald fra nåde i Vesten over Rohingyaerne (muslimer), har været brat især i Sverige. Aftonbladet mener ligefrem, at hende Nobelpris må trækkes tilbage. Det er svært at finde noget i vestlig presse, der antyder at mønten har to sider. H. Numan, der har skrevet kronikken, bor i området og nuancerer historien.

The darker side of the Rohingya

Yeah really, folks. Because the poor pitiable Rohingya who settled (illegally) in Burma (Myanmar) can’t rape, rob or kill Buddhists as they desire. That’s really sad, don’t you agree? No respect for different cultures. As it happens, I live almost around the corner, in Thailand. I’ve been to Burma a couple of times. That doesn’t make me an expert, of course. Real experts are [white] female professors at left-wing universities who teach Female Gender Mutilation or African Arts. Who have never been to the country at all. What happens in Myanmar is about to happen — or happening already — in the West, too.

What you will see are poor mistreated Rohingya, but you will not see or hear anything the Rohingya do themselves. They rape, rob and murder where they can. Since 2012 Buddhist monks have been their preferred targets, if possible by beheading. You won’t hear a peep about that. It would spoil the picture. What you also will not read in the media is that all those Rohingya are effectively Bangladeshi citizens, and should — since they are no longer wanted or accepted in Burma — go back to that country. But Bangladesh doesn’t want them back. They bring in money, and at the same time work on taking over Rakhine state, something Bangladesh very much wants to add to its territory.

Same story for nearly all other mohammedan countries. Turkey isn’t keen to see its citizens come back, and Morocco even less, for example. In both cases, they make huge amounts of money from their expatriates and politically infiltrate very quietly into those countries. It doesn’t say so in the koran, but we should respect that culture. Once their scum lives in our countries, that is forever.

As always, they want to move to countries where life is a lot better. For example, to Thailand. There are lots of refugee camps in Thailand, where people from Laos, Cambodia and Burma are sheltered. The only group of people Thailand no longer accepts are … you probably guessed it … Rohingya. Their brethren in the faith in Malaysia aren’t willing to receive them either. Why? Every left-wing activist will tell you that’s because of the brutal oppressive regimes there. The darker side of the Rohingya is something you will not read about in the mainstream media. Oh Oh Oh, Pity the Poor Mohammedans

I blandt andet London og Bradford har der været muslimske protester til fordel for Rohingyaerne


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


River

Posted: 11 september 2017 - 17:24 - Svar

Nå, nu skal vi snart til at bombe Myanmar ligesom man bombede Serberne. Burmeserne er de eneste der for alvor sætter foden ned og siger her til og ikke længere. Og det lader sig altså ikke gøre uden vold.

  Brandmand for Bidermeyer

  Posted: 11 september 2017 - 19:49 - Svar

  Dermed pisser de globalisterne af.

  GHjo

  Posted: 11 september 2017 - 22:04 - Svar

  I krig, det første som går tapt, er –sannheten–.
  Islam ligger i krig mot den ikke-musimske verden og sørger for at sannheten går tapt.Og vestens islamofile,nyttige idioter hjelper til så godt de kan.
  “War is –Deceit– (bedrageri) sa ørkenrøveren Muhammed.

  Peter Zichau

  Posted: 12 september 2017 - 20:56 - Svar

  Det kommer ikke til at ske. Det er ved at gå op for flere og flere, at billedet tegner mere og mere entydigt. Alle steder, hvor muslimerne dukker op, bliver der ballade. Med internettet og det moderne informationssamfund in mente, venter der nok et opgør om få år. Venstrefløjen forsvinder lige så stille, selv i Sverige, og højrefløjen bliver mere og mere højtråbende. Og den udvikling vil bare accelererer de kommende år. Det er logik for perlehøns.

   River

   Posted: 12 september 2017 - 22:09 - Svar

   Det tror jeg heller ikke, men det er den logiske følge af at man tog muslimernes parti over for serberne for efterhånden mange år siden. Her afsløres den væsentligste del af problemet.
   Burmeserne har deres sammenhold i deres religion. Det har vi ikke mere. Vi har kun vores demokrati som i sin grundsubstans er ustabilt og for vort vedkommende i sin slutfase.
   Læren, at islam er ond helt ind i sin kerne har været kendt i 1400 år, men alligevel er enorme områder blevet underlagt på grund af menneskers fejhed og kortsynede egoisme.
   Den eneste vej til en tålelig tilstand er en gentagelse af serbernes og nu burmesernes, men det kan ikke ske uden et samtidigt voldeligt opgør med de venstreorienterede.
   Så troen på at problemet nærmest går væk af sig selv, er lidt naiv.

   steen

   Posted: 12 september 2017 - 22:45 - Svar

   Du har nok ret- som sædvanligt 🙂

Lazze

Posted: 11 september 2017 - 19:35 - Svar

Helt off-topic, så smider jeg denne link fra ´SR studio Ett´ ind her, for det er da noget af det mest rystende jeg endnu har hørt fra det svenske velfærdssamfund. Voldtægter og sexmisbrug af svenske piger helt ned til 3-års alderen lægges til side, i mangel af efterforskningressourcer i politiet! Man prioriterer forbandede nedskydninger blandt fucking indvandrerbander, fremfor sexmisbrug og dermed livsdestruktion af pigebørn og unge kvinder! Jeg har det fysisk dårligt og priser mig lykkelig over at vi endnu har en retsstat i Danmark hvor vi jagter mandlige svin, som vælger at overfalde, udnytte og misbruge ofre, som ikke har en chance. Lad idioterne i bandemiljøet skyde hinandens hjerner ud, hvad i helvede rager det mig! Men rør ikke uskyldige og forsvarsløse. Joakim Lamotte deltager i programmet. http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=1637

  KnudMadsen

  Posted: 11 september 2017 - 19:51 - Svar

  MEGET enig Lazze. Man burde give skydetræning til de satans perkere, som deltager i disse skyderier, så de kunne ramme hinanden mere præcist.

  steen

  Posted: 11 september 2017 - 19:54 - Svar

  Enig, jeg havde historien 14 juli og 31 august. Svenskerne må forstå, at de ikke opnår retfærdighed i Sverige, hvis de ikke etablerer den selv.

  http://snaphanen.dk/2017/06/14/goeteborg-gruppevoldtaget-paa-aaben-gad e/

  http://snaphanen.dk/2017/08/31/sharia-is-a-girls-best-friend/

  Jesper

  Posted: 14 september 2017 - 08:43 - Svar

  Lamotte er erklæret feminist og medvirkende faktor til situationen som Sverige står i!
  Jeg stoler ikke på ham over en dørtærskel

   steen

   Posted: 14 september 2017 - 17:41 - Svar

   Han er hæderlig. Sammenlign ham med feministerne i FI: De siger ikke ET ord om dette

Cosmic

Posted: 11 september 2017 - 20:48 - Svar

Det er et viktig poeng at det er slik det vil bli i Europa også. Vi får håpe at svake europeere vil bli like sinte som buddhistene i Myanmar mens vi ennå har mulighet til å vinne en slik konflikt.

Leave a Comment