11
sep
Seneste opdatering: 11/9-17 kl. 2108
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Norske socialdemokraters valgbod på Karl Johan i Oslo.I et meget tæt valgopløb, har socialdemokraterne samlet stemmer ved moskeerne. Etnificeringen af demokratiet vil i sidste ende udhule og afskaffe det.

Det var et spørgsmål om tid, inden man i Sverige kunne stemme efter etnisk-religiøse linjer. Med en lille million muslimer kan det blive et af de større partier. Samtidigt vil den rød-grønne venstrefløj implodere af vælgertab. Med en etnificeret Riksdag begynder slutningen på demokrati i Sverige, som man har kendt det i princippet siden 1435.

Kan man have en nation – Sverige – bestående af 200 nationaliteter? Islam har svaret “nej.” Sverige vil forsvinde før eller siden, med svenskere i minoritet i Sverige fra omkring 2050, kan nationen være opløst om et par generationer eller tre, endda med fuldt overlæg og åbne øjne – se Birgitta Ohlsson, Avskaffa Sverige. Socialismen er en antinational ideologi, ligesom islam.

Det nationale er det største onde i deres forestillingsverden, det er det, masseindvandringen til Sverige er udtryk for, godhed, barmhjertighed og flygtningehjælp, er kun etiketter klistret på opløsningen til ære for husarerne.

Hvis man gik Sveriges migranter igennem for asylgrund med en tættekam,  kunne man sende 90 procent hjem, uden de ville opleve andet end en nedgang i levestandard ved det. Hele asyleriet er ét stort teater, de fleste der er “flygtet fra krig og undertrykkelse,” har ikke engang ville identificere sig korrekt, for at få ophold i Sverige.

Afskaffelsen af Sverige var ikke en uundgåelig, ydre nødvendighed, det var en grille i hovedet på fantaster, der blev til virkelighed. Ikke så meget som en computermodel af deres revolution, havde de besværet sig med at lave, og jeg har helt overlagt kaldt samtlige svenske partier minus SD for ‘revolutionære.’

Afskaffelsen af Sverige vil følgelig ikke være et ‘major fuck-up,’ som man med kendskab til Riksdagsmedlemmernes kvalitet kunne forledes til at tro, det vil være effekten af en fuldt bevidst antinational ideologi i den nydeligste flugt med islam.

Om hundrede år kan Sverige have præstestyre, giftige hoveder vil nok mene, de har haft det længe. Guderne skifter, men præsterne ligner hinanden, demokrati faldt alligevel aldrig den svenske nomenklatura naturligt. – Partiet udgår fra fallitboet Malmø, og er stiftet af en iransk imam Zoheir Eslami Gheraati.

Hos Valmyndigheten ligger just nu en ansökan under behandling om att få registrera ett muslimskt parti till riksdagsvalet 2018. Det heter Jasin (uttalas Ja-sin). Eftersom anmälan avser riksdagsvalet kommer namnet att vara skyddat även för samtliga val till landsting och kommunfullmäktige samt val till Europaparlamentet.

I Sverige beräknades det enligt den amerikanska tankesmedjan Pew Research Center finnas 451 000 muslimer i Sverige år 2010. Hur många det egentligen finns existerar det ingen offentlig statistik på. Enligt Pew Research Center beräkningar skulle antalet uppgå till 993 000 år 2030. Detta var dock innan massinvandringen eskalerade år 2015. Muslimskt parti vill ställa upp i riksdagsvalet 2018, Sverige får sit første islamistiske parti


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?