12
sep
Seneste opdatering: 13/9-17 kl. 1334
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Swedish Photographers Send Message to Trump

For så vidt som fotografer er kunstnere – nogle promiller er – har jeg nok ikke blandt andre grupper end kunstnere, mødt en så udpræget selvfedme, politisk idioti og mangel på selvkritik, og min indre Gallup er rigelig og god: Jeg har mødt hundreder, uden at jeg skal inddrage dem med navn i karateristikken

Man kan sagtens være en rigtig god kunstner, og en politisk idiot, det er næsten som om, det ene hører intimt sammen med det andet. De er følelsesstyrede, forfængelige, uvidende, ubelæste, antiintelletuelle og lider af en ubegrundet mereværdsfølelse, og nogle få er mærkeligt nok stadig gode kunstnere for det. Resten er støj på linjen, der er for mange af dem, og ingen ville savne dem, hvis de holdt mund om emner, de ikke gider sætte sig ind i. En lidt længere video her.

Muhammed blev først profet ca. 200 år efter sin “død”

For ingen ved rigtig, om han har eksisteret. Møde på Vartorv i lørdags

Forleden præsenterede den tysk-canadiske islamforsker Robert Martin Kerr de opsigtsvækkende resultater af den nye, kritiske islamforskning på et seminar arrangeret af bl.a. TFS. Her giver Morten Rydal en introduktion til den nye islamforskning.

Muhammed blev først profet ca. 200 år efter sin død. Hvem Muhammed egentlig var, ved ingen, men 200 år efter sin død var han pludselig blevet profet og ophavsmand til Koranen. Det var først de arabiske kronikører, skriftlærde og jurister i Damaskus og Bagdad, der i 800-900-tallet gjorde ham til profet.

Forvirret? Jeg indrømmer, at denne forklaring overhovedet ikke passer med det, man kan læse på Wikipedia. Men det er ikke desto mindre en solidt underbygget videnskabelig antagelse, som vinder frem i den vestlige islamforskning. Se det hele: Muhammed blev først profet ca. 200 år efter sin død


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?