12
sep
Seneste opdatering: 13/9-17 kl. 1334
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Swedish Photographers Send Message to Trump

For så vidt som fotografer er kunstnere – nogle promiller er – har jeg nok ikke blandt andre grupper end kunstnere, mødt en så udpræget selvfedme, politisk idioti og mangel på selvkritik, og min indre Gallup er rigelig og god: Jeg har mødt hundreder, uden at jeg skal inddrage dem med navn i karateristikken

Man kan sagtens være en rigtig god kunstner, og en politisk idiot, det er næsten som om, det ene hører intimt sammen med det andet. De er følelsesstyrede, forfængelige, uvidende, ubelæste, antiintelletuelle og lider af en ubegrundet mereværdsfølelse, og nogle få er mærkeligt nok stadig gode kunstnere for det. Resten er støj på linjen, der er for mange af dem, og ingen ville savne dem, hvis de holdt mund om emner, de ikke gider sætte sig ind i. En lidt længere video her.

Muhammed blev først profet ca. 200 år efter sin “død”

For ingen ved rigtig, om han har eksisteret. Møde på Vartorv i lørdags

Forleden præsenterede den tysk-canadiske islamforsker Robert Martin Kerr de opsigtsvækkende resultater af den nye, kritiske islamforskning på et seminar arrangeret af bl.a. TFS. Her giver Morten Rydal en introduktion til den nye islamforskning.

Muhammed blev først profet ca. 200 år efter sin død. Hvem Muhammed egentlig var, ved ingen, men 200 år efter sin død var han pludselig blevet profet og ophavsmand til Koranen. Det var først de arabiske kronikører, skriftlærde og jurister i Damaskus og Bagdad, der i 800-900-tallet gjorde ham til profet.

Forvirret? Jeg indrømmer, at denne forklaring overhovedet ikke passer med det, man kan læse på Wikipedia. Men det er ikke desto mindre en solidt underbygget videnskabelig antagelse, som vinder frem i den vestlige islamforskning. Se det hele: Muhammed blev først profet ca. 200 år efter sin død


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Henning Jensen

Posted: 13 september 2017 - 07:49 - Svar

“Last night in Sweden” – (Hvem tør færdes ude efter mørkets frembrud?)
Jeg har ikke haft lejlighed til at se bogen, men udgangspunktet er jo i sig selv skævridende, når man bevidst vil modbevise en påstand, kun set med det ene øje. Fuldstændig som statistik der bygger på vejledende spørgsmål.

Sverige er endnu ikke helt tom for etniske svenskere, så det vil nok lykkes at finde små idylliske enklaver enkelte steder, der giver et forførende indtryk. Så det vil ende med en flot bog, men kun om det smukke Sverige som man vælger at vise. Hvis der er fotos af muslimer i bogen, så vil det være billeder hvor de er i en eller anden offerrolle. Staklerne!

Pudsigt nok samler projektet “Last night in Sweden” også ind på “fantasternes samlingssted” – “Kick-Starter”:
https://www.kickstarter.com/projects/lastnightinsweden/last-night-in-s weden-the-true-story?ref=profile_created

Det var også på “Kick-Starter” at fantasten Mary Consolata Namagambe samlede ind til sit “Reusable pad company” i Uganda, som da vist endnu ikke er blevet til noget:
https://www.kickstarter.com/projects/2109974330/the-reusaable-pad-comp any-in-uganda-by-mary-c-nama

    Niels Henriksen

    Posted: 13 september 2017 - 13:18 - Svar

    Ja, nogle kvikke svenske realister burde jo skynde sig at klippe en noget mere retvisende video / dias-serie med den samme titel sammen om, hvad der reelt foregår af “kulturberigelse” ude i virkelighedens Sverige i løbet af en nat eller et døgn – for helt at tage gassen ud af disse frelste og opblæste “kunstnertyper” og deres virkelighedsfjerne PK-ballon.

    Ideen er hermed givet videre ?

Charles Nielsen

Posted: 13 september 2017 - 11:21 - Svar

4. De symbolske navne. Navnene på Muhammeds hustruer, Hadidja og Aisha, betyder f.eks. henholdsvis ”den dødfødte” og ”den levende”. Muhammeds sviger­fader hedder ”Abu Bakr”, som betyder ”jomfuens far”. Pudsigt nok, for Aisha, Abu Bakr´s datter, var angivelig den eneste jomfru, som profeten tog til ægte.

Dette på sin vis korrekt nok, man det væsentlige mangler:

Det var i År 624 Profeten Muhammed (54 år) gifter sig med Aisha, en 6 år gammel pige.
Da Muhammed bad om tilladelse til at gifte sig med Aisha, sagde Abu Bakr: “Jamen jeg er din bror” og Muhammed svarede ham: “Du er min bror i Allah’s religion, og det er tilladt for mig at gifte mig med Aisha”. Samme fremgangsmåde anvendte Muhammed når han ikke brød sig om pigen, f.eks da Muhammed blev spurgt om han ville gifte sig med Hamza, svarede han:” Nej, hun er min niece”. [Sahih Bukhari 7.18], [Sahih Bukhari V.7, B.62, N.37]
——————————————
Dette er fra Wikipedia´s side om Profetens liv og levned, som den stod oprigtig i året 2007.
Jeg har alt vedrørende denne side orginalt.
Wikipedia er nu til dage fulde af løgn, på det punkt.

Kasper K

Posted: 13 september 2017 - 11:59 - Svar

Som om det skulle saknas skönmålningar av världens varnande exempel, dårhuset Sverige.
Boken slår naturligtvis bara tillbaka sjufalt mot avsändaren. Men vem kan begära att de ska förstå det.

achantus

Posted: 13 september 2017 - 17:04 - Svar

Jeg har alltid mistenkt at koranen og Muhammed har vært en “etterkonstruksjon”, en ideologisk skapning for å rettferdiggjøre de arabiske erobrernes herredømme ovenfor de erobrede. Leste en gang om noen kinesere som hadde blitt krigsfanger hos de arabiske horder. De greide å flykte etter noen år. I de rapportene de måtte avgi til den kinesiske keiseren, var arabernes kultur og skikker detaljert beskrevet, men ikke et ord om noen Muhammed eller Islam! Det, mener jeg, er en sterk indikasjon på at denne pussige ørkenreligionen ennå ikke eksisterte på de tidlige arabiske erobringenes tid. Islam må derfor være en post factum konstruksjon.

Ragnar Lodbroge

Posted: 16 september 2017 - 23:18 - Svar

Udvalget er dårligt når dem velger en pedofil geitetyv som profet, men dem som vælger er vel inte klogerer

Leave a Comment