16
sep
Seneste opdatering: 17/9-17 kl. 0156
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

EPP’s tweet med foto. EU er blevet et fantasiprojekt, skriver Jalving i dag. EU har nemlig indviet et museum for sig selv i Bryssel. Et afrikansk Europa kan sagtens tænkes, med FN’s befolkningsprognose for Afrika in mente. I år 2050 vil Afrika være vokset til det dobbelte af idag – 2.4 milliarder mennesker. I 2050 vil Afrika øge med 42 millioner mennesker om året (!) Det er dem, vores børn vil se på Middelhavet, hvis vi ikke temmelig hurtigt får nogle ædruelige ledere.

Jeg forstørrede billedet, og rigtig nok, der er næppe en hvid europæer at øjne. Ikke at jeg påstår, billedet er bogstaveligt ment, men det er dog helt symptomatisk for Bryssel-millionærerne, vores nye ridefogeder. Omkring forrige århundredeskifte, var 30 procent af verdens befolkning hvid. I dag er det 8-9 procent med pil nedad, men det er ikke nok. Vi skal helt væk.

Som de eneste i verden, har vi ikke længere ret til et hjemland. EU har nemlig fundet ud af, at nationer og kristendom er det værste i verden. Man kan vel ikke forlange at netop en Juncker fra ikke-nationen Belgien, kan forstå den dybe værdi for en dansker, i at bo i en af verdens ældste nationer. I et sådant land har man en familie, selv om man skulle miste hele din biologiske familie. EU vil tage alt fra os af spinkle, ideologiske grunde, og de lægger ikke engang skjul på det. Vi skal miste vores land, akkurat som svenskerne er i fuld gang med at miste deres, og der er ikke engang nogen videre protest imod det.

Med billedet følger et minimalt spørgeskema, der stiller de gribende spørgsmål:

What is your priority for EU’s future?

Create a true European defence

Adapt our social model and reduce social inequalities across the EU

Prepare the workforce of tomorrow for the needs of the digital economy

A stronger, more sustainable and innovative European agriculture

Protect EU external borders and put in place a real common EU asylum system

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?