16
sep
Seneste opdatering: 17/9-17 kl. 0156
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

EPP’s tweet med foto. EU er blevet et fantasiprojekt, skriver Jalving i dag. EU har nemlig indviet et museum for sig selv i Bryssel. Et afrikansk Europa kan sagtens tænkes, med FN’s befolkningsprognose for Afrika in mente. I år 2050 vil Afrika være vokset til det dobbelte af idag – 2.4 milliarder mennesker. I 2050 vil Afrika øge med 42 millioner mennesker om året (!) Det er dem, vores børn vil se på Middelhavet, hvis vi ikke temmelig hurtigt får nogle ædruelige ledere.

Jeg forstørrede billedet, og rigtig nok, der er næppe en hvid europæer at øjne. Ikke at jeg påstår, billedet er bogstaveligt ment, men det er dog helt symptomatisk for Bryssel-millionærerne, vores nye ridefogeder. Omkring forrige århundredeskifte, var 30 procent af verdens befolkning hvid. I dag er det 8-9 procent med pil nedad, men det er ikke nok. Vi skal helt væk.

Som de eneste i verden, har vi ikke længere ret til et hjemland. EU har nemlig fundet ud af, at nationer og kristendom er det værste i verden. Man kan vel ikke forlange at netop en Juncker fra ikke-nationen Belgien, kan forstå den dybe værdi for en dansker, i at bo i en af verdens ældste nationer. I et sådant land har man en familie, selv om man skulle miste hele din biologiske familie. EU vil tage alt fra os af spinkle, ideologiske grunde, og de lægger ikke engang skjul på det. Vi skal miste vores land, akkurat som svenskerne er i fuld gang med at miste deres, og der er ikke engang nogen videre protest imod det.

Med billedet følger et minimalt spørgeskema, der stiller de gribende spørgsmål:

What is your priority for EU’s future?

Create a true European defence

Adapt our social model and reduce social inequalities across the EU

Prepare the workforce of tomorrow for the needs of the digital economy

A stronger, more sustainable and innovative European agriculture

Protect EU external borders and put in place a real common EU asylum system

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Niels Henriksen

Posted: 16 september 2017 - 07:28 - Svar

Jean Claude Juncker er faktisk fra miniputnationen Luxemburg, hvor han blandt andet udmærkede sig ved som statsminister gennem flere årtier at føre en en ekstremt gunstig og kreativ skattepolitik, der tiltrak store firmaer fra hele Europa, fordi den gjorde det muligt for dem på “lovlig” vis at føre deres overskud i eksotiske oversøiske skattely og dermed helt uden for rækkevidde af de europæiske landes bedragede skattemyndigheder – og for i årevis at have set igennem fingre med dette skattefuskeri og helt undlade at gribe ind længe efter at urimelighederne var blevet afsløret.

Hvorfor man lige vælger at gøre en sådan skattefusker og konstant pinlig personage til formand for EU-kommissionen – og tilsyneladende de facto præsident i hans egen permanent beduggede optik ? – må vist desværre stå hen i det uvisse – måske føler vennerne sig ligefrem i godt, ligesindet selskab eller han ved eventuelt for meget om dem og deres korruption og luskede aftaler med de arabiske lande til, at man rigtigt tør udfordre eller endog direkte afsætte ham for hans inkompetence og belastende opførsel? Det er mere end dybt mærkværdigt!

For nogle få år siden præsterede EU-museet ghm. endda at referere til den første og den anden verdenskrig samlet som “Den Store Europæiske Borgerkrig” – altså ren og skær historieforfalskning og klam EU-propaganda i 4. potens ( “Den store EU-union skabte endelig den evige fred og reddede os fra mørket bla bla” ) , der jo ironisk nok fortæller alt om, hvad der i virkeligheden foregår oppe i de lalleliberale og kulturradigale EU-fantasters forvirrede, selvfede og uoplyste hoveder – de tror ghm. selv på deres virkelighedsfjerne propaganda og letsindige omgang med de historiske fakta. ?

Måske var det, set i lyset af Junckers storhedsvanvid ( og komplekser)
og Jalvings aktuelle blog, værd at linke til den blog du bragte dengang ( vistnok? ) EU-‘museet” åbnede sine døre, Steen?

Kasper K

Posted: 16 september 2017 - 08:55 - Svar

Den som tvivlar på folkutbytet kan ta sig en sväng i valfritt svenskt samhälle. Man kan faktiskt optiskt se förvandlingen från dag till dag. Det enda man får i tankarna är skylten med “Nödutgång”.

Sebago

Posted: 16 september 2017 - 09:34 - Svar

Sverige skall med alla medel förvandlas till en muslimsk stat.
Nordens första.
Hur många miljoner rullar in på våra politikers konton på Cayman Islands….?
Ingen vettig människa säljer väl ut sitt land om det inte finns miljoner att tjäna?
Saudi Arabien vill ha ett muslimskt land i Norden.
Deras egen sandöken är inget längre värt när oljekonsumtionen går ner.
Pyamasklädda araber köper sig land i norden.
Ingen vill bo i deras luftkonditionerade helvete.
Det är nog nu!
Inga fler muslimer i Sverige!

    Brandmand for Bidermeyer

    Posted: 16 september 2017 - 11:53 - Svar

    Løkkefonden giver en grim smag af Clinton Foundation. Et sted, hvor man anbringer penge, som ellers ville have været sorte.

invernes

Posted: 16 september 2017 - 14:28 - Svar

Folk i Øst Europa tok opp kampen mot kommunismen, og den falt og Sovjetunionen revnet i fillebiter, nå er de land i ferd med å bli de sunneste land i verden med normale vettige politikere.
Vest Europas folk må nå ta opp kampen mot ett enda verre diktatur EU, ja EU er mye verre enn Sovjetunionen for målet til EU er å utrydde befolkningen , målet deres er å ødelegge all kultur i Vest Europa, ødelegge nasjonalstatene og erstatte oss med negerslaver.
Så våkne opp gå til krig mot EU som folket i Øst nedkjempet kommunismen.

Lars-Erik Eriksson

Posted: 16 september 2017 - 16:11 - Svar

Steen. I dag är Afrikas samlade folk ungefär 1,2 miljarder och de fördubblas på cirka 38 år.
Det borde betyda att man runt 2050 är 2,4 miljarder personer.
Dina 4,2 miljarder hamnar man nog på runt nästa sekelskifte misstänker jag.

Iq

Posted: 17 september 2017 - 00:17 - Svar

I dag hørte jeg i SR EKOT. “Og nu til en glædelig nyhed. ” Jeg spidsede øren og blev straks i bedre humør…
Så kom det : ” Børnedødeligheden er mindsket kraftigt i Nigeria “

Anders Bo

Posted: 17 september 2017 - 06:47 - Svar

Man burde benægte dem fra eUHA, hvor man end antræffer dem. Altså pege på dem, grine HØJT, og råbe: ‘DET ER LØGN!”

Leave a Comment