17
sep
Seneste opdatering: 18/9-17 kl. 1021
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Om ti år skal hver 100 svenskere forsørge sig selv og 120 andre. I “utanförskapsområden” kommer der til at bo en million mennesker”

For femten år siden kunne Sverige stadig have løst sine problemer. I stedet var der konsensus i syvpartiet om at gøre dem dobbelt så tunge. Vi der havde noget at indvende, var “brune nazister.” Nu ser vi, at vi var realister, og de var fantaster. I 2002 sagde Thomas Gür til Niels Lillelund i Velfærdsstatens fallit:

»Hvad har man [eliten] set for sig? Det var mit udgangspunkt. Jeg fandt frem til, at man faktisk ikke havde tænkt noget som helst. Og hvis man havde tænkt, havde man sagt, at der ikke var noget problem. Og hvis der var et problem, var det et problem, man sagtens kunne løse. Typisk for den moderne socialstat har man set det som et stykke socialt ingeniørarbejde og helt ignoreret den kendsgerning, at mennesker ikke skifter kultur fra den ene dag til den anden.«

Riksdagen har 349 medlemmer. Ingen havde altså nogen ide om, hvad det var for en revolution, de var ved at gennemføre, hviket ikke afholdt dem fra så probate midler som pressecensur og berufsverbot. Inkompetence er det første ord, der falder én ind. Sverige befinder altså sig i afskaffelse på grund af en fiks og luftig idé uden hold i virkeligheden.

Hvis ikke det er en dødelig ironi for et tusindår gammelt land. Det har ikke blot været fodtusserne – knaptrykkerne – der har været inkompetente, men også de 8-10 personer, som har siddet med den virkelige indflydelse. De var inkompetente på et lidt højere niveau. F.eks. Fredrik Reinfeldt. De har varslet demokratiet fallit som styreform i Sverige. Landet vil ikke være et demokrati i år 2100, næppe i 2050 heller.

Herberlein skriver idag: Förklaringen till våldtäktskrisen är enkel. Voldtægtsskandalen i feministlandet er nemlig også under afdækning. Hvis man er i stødet til flere uløselige problemer, skal man høre Douglas Murray i “Europe is No Longer Europe”

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Kasper K

  Det är ett intellektuellt fattigdomsbevis och demokratiskt haveri att samtal som dessa inte tillåts i svensk msm.
  Stort tack till fri media som ger opposition och samhällskritiker möjligheten att få ut sina tankar och idéer till en bredare krets.

 • Niels Henriksen

  Søndag d. 17. sep. 2017 – kl. 17:29

  Fire amerikanske kvinder er blevet angrebet med syre i Frankrig

  http://ekstrabladet.dk/112/fire-kvinder-angrebet-med-syre/6829097

 • Niels Henriksen

  Rettelse:

  Jeg mener, at Thomas Gür sagde, at hver 100 svenskere skal forsørge yderligere 128 andre personer om 10 år – hvis det var hver enkelt svensker, som du skriver, så var Sverige nok brudt helt sammen for længst. Men de svenske politikere arbejder da flitigt på, at få det til at ske i den ikke alt for fjerne fremtid 😬

  • Peter Zichau

   Jeg hører ham sige at 100 arbejdende svenskere i dag forsørger 180 ikke-arbejdende. Og om 30 år vil det tal være steget med yderligere 120, så vi altså lander på 300 samlet. Og det tror jeg faktisk er lige lovligt optimistisk. Desuden tror jeg også tallet er teoretisk, da det vel også indbefatter arbejdende i den offentlige sektor.
   Men i den sidste ende handler det jo om, hvorvidt svenskerne overhovedet gider slide for at betale skat til den tid.

   • Niels Henriksen

    Nej, det er 180 nu inclusive de 100 selv (!) – og omkring 120 ekstra om 30 år, altså 220 i alt.

    Tror de såkaldte ‘ledere” og “eksperter” mon selv på, at de kan få selv de ellers normalt så konfliksky, fredelige og godmodige svenskere til at finde sig i det scenarie ret længe, når velfærden for dem og deres familier, hospitalernes, universiteternes og skolernes hidtidige niveauer og hele den velkendte samfundsstruktur samtidigt begynder at fordampe ud i den blå luft?

    God fornøjelse, siger jeg bare – fremtiden er bare lige begyndt, og det bliver ikke noget kønt syn 😬

    • Jeg stoler på jer, venner. Så behøver jeg ikke høre det igennem en gang til. Men jeg vil virkelig anbefale andre det.

    • Niels Henriksen

     Det er fra 7:20 😉

 • Niels Henriksen

  PO jobbade på Säpo i 30 år- varnar för utvecklingen i utsatta områden

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/han-jobbade-pa-sapo-i-30-ar-ser-par allella-rattsamhallen

  Utanförskapet i särskilt utsatta områden har blivit ett växthus för terrorism. Det säger PO Hellqvist, som har arbetat 30 år på Säpo i Göteborg, till SVT:s Agenda. Han känner stor oro för utvecklingen som han menar går mot parallella rättssamhällen och fattigdom.