17
sep
Seneste opdatering: 18/9-17 kl. 1021
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“Om ti år skal hver 100 svenskere forsørge sig selv og 120 andre. I “utanförskapsområden” kommer der til at bo en million mennesker”

For femten år siden kunne Sverige stadig have løst sine problemer. I stedet var der konsensus i syvpartiet om at gøre dem dobbelt så tunge. Vi der havde noget at indvende, var “brune nazister.” Nu ser vi, at vi var realister, og de var fantaster. I 2002 sagde Thomas Gür til Niels Lillelund i Velfærdsstatens fallit:

»Hvad har man [eliten] set for sig? Det var mit udgangspunkt. Jeg fandt frem til, at man faktisk ikke havde tænkt noget som helst. Og hvis man havde tænkt, havde man sagt, at der ikke var noget problem. Og hvis der var et problem, var det et problem, man sagtens kunne løse. Typisk for den moderne socialstat har man set det som et stykke socialt ingeniørarbejde og helt ignoreret den kendsgerning, at mennesker ikke skifter kultur fra den ene dag til den anden.«

Riksdagen har 349 medlemmer. Ingen havde altså nogen ide om, hvad det var for en revolution, de var ved at gennemføre, hviket ikke afholdt dem fra så probate midler som pressecensur og berufsverbot. Inkompetence er det første ord, der falder én ind. Sverige befinder altså sig i afskaffelse på grund af en fiks og luftig idé uden hold i virkeligheden.

Hvis ikke det er en dødelig ironi for et tusindår gammelt land. Det har ikke blot været fodtusserne – knaptrykkerne – der har været inkompetente, men også de 8-10 personer, som har siddet med den virkelige indflydelse. De var inkompetente på et lidt højere niveau. F.eks. Fredrik Reinfeldt. De har varslet demokratiet fallit som styreform i Sverige. Landet vil ikke være et demokrati i år 2100, næppe i 2050 heller.

Herberlein skriver idag: Förklaringen till våldtäktskrisen är enkel. Voldtægtsskandalen i feministlandet er nemlig også under afdækning. Hvis man er i stødet til flere uløselige problemer, skal man høre Douglas Murray i “Europe is No Longer Europe”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Kasper K

Posted: 17 september 2017 - 17:21 - Svar

Det är ett intellektuellt fattigdomsbevis och demokratiskt haveri att samtal som dessa inte tillåts i svensk msm.
Stort tack till fri media som ger opposition och samhällskritiker möjligheten att få ut sina tankar och idéer till en bredare krets.

Niels Henriksen

Posted: 17 september 2017 - 19:21 - Svar

Søndag d. 17. sep. 2017 – kl. 17:29

Fire amerikanske kvinder er blevet angrebet med syre i Frankrig

http://ekstrabladet.dk/112/fire-kvinder-angrebet-med-syre/6829097

Niels Henriksen

Posted: 17 september 2017 - 19:33 - Svar

Rettelse:

Jeg mener, at Thomas Gür sagde, at hver 100 svenskere skal forsørge yderligere 128 andre personer om 10 år – hvis det var hver enkelt svensker, som du skriver, så var Sverige nok brudt helt sammen for længst. Men de svenske politikere arbejder da flitigt på, at få det til at ske i den ikke alt for fjerne fremtid ?

  Peter Zichau

  Posted: 17 september 2017 - 21:06 - Svar

  Jeg hører ham sige at 100 arbejdende svenskere i dag forsørger 180 ikke-arbejdende. Og om 30 år vil det tal være steget med yderligere 120, så vi altså lander på 300 samlet. Og det tror jeg faktisk er lige lovligt optimistisk. Desuden tror jeg også tallet er teoretisk, da det vel også indbefatter arbejdende i den offentlige sektor.
  Men i den sidste ende handler det jo om, hvorvidt svenskerne overhovedet gider slide for at betale skat til den tid.

   Niels Henriksen

   Posted: 18 september 2017 - 07:04 - Svar

   Nej, det er 180 nu inclusive de 100 selv (!) – og omkring 120 ekstra om 30 år, altså 220 i alt.

   Tror de såkaldte ‘ledere” og “eksperter” mon selv på, at de kan få selv de ellers normalt så konfliksky, fredelige og godmodige svenskere til at finde sig i det scenarie ret længe, når velfærden for dem og deres familier, hospitalernes, universiteternes og skolernes hidtidige niveauer og hele den velkendte samfundsstruktur samtidigt begynder at fordampe ud i den blå luft?

   God fornøjelse, siger jeg bare – fremtiden er bare lige begyndt, og det bliver ikke noget kønt syn ?

    steen

    Posted: 18 september 2017 - 08:25 -

    Jeg stoler på jer, venner. Så behøver jeg ikke høre det igennem en gang til. Men jeg vil virkelig anbefale andre det.

    Hvis nogen kan finde Thomas Gürs interview med Lars Hedegaard fra 2006, så er jeg liebhaver

    En tredje muslimsk offensiv mot Europa

    Gäst i Global Axess är Lars Hedegaard, historiker, författare, journalist och chef för det danska Trykkefrihedsselskabet.
    Han har sedan 90-talet studerat islams inverkan på europeisk och västerländsk civilisation. Programmet sändes första gången den 15:e oktober 2006.

    http://www.axess.se/tv/program.aspx?id=173

    Niels Henriksen

    Posted: 18 september 2017 - 14:42 -

    Det er fra 7:20 ?

Niels Henriksen

Posted: 17 september 2017 - 21:02 - Svar

PO jobbade på Säpo i 30 år- varnar för utvecklingen i utsatta områden

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/han-jobbade-pa-sapo-i-30-ar-ser-par allella-rattsamhallen

Utanförskapet i särskilt utsatta områden har blivit ett växthus för terrorism. Det säger PO Hellqvist, som har arbetat 30 år på Säpo i Göteborg, till SVT:s Agenda. Han känner stor oro för utvecklingen som han menar går mot parallella rättssamhällen och fattigdom.

Leave a Comment