19
sep
Seneste opdatering: 20/9-17 kl. 0025
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The video below is an excerpt from Hungarian Prime Minister Viktor Orbán’s speech at a conference of the Christian Intellectuals’ Association. Mr. Orbán is a man of impressive intellect. It took me a while to edit the translated transcript of this speech, and as I did so I absorbed the logic and rhythm of his arguments. Then, after Vlad completed the subtitling, when I was able to watch him speak, I realized that he just glanced at his notes occasionally while he delivered the speech — no teleprompter. via GoV Se også: Thomas Nydahl: Viktor Orbán talar “kristet”. Den grundläggande frågan, av vilken annat avgörande beror

Muslimsk Ungdom: Assimilation er udelukket

Der er næppe andet at sige til MD, end at det ikke er sikkert, det vedbliver at være et frivilligt valg. Disse personer kan vi af hensyn til freden i landet blive nødt til at repatriere uanset de måske er 4 generation. Jo senere vi gør det, desto vanskeligere bliver det. De burde aldrig have været statsborgere, og jeg anerkender dem ikke som landsmænd.

“Åbent brev til Uffe Østergaard”

Assimilation er fuldstændig udelukket. Den muslimske ungdom vil ikke gennemgå en lutheransk kompromisløsning i Europa, på samme måde som du i indlægget nævner, at jøderne i Danmark har gjort. Det nægter vi, af den simple årsag, at vores efterliv ikke er noget vi tør at satse, for en midlertidig anerkendelse i det verdslige liv. Vi kan ikke tale på vegne af andre religiøse befolkningsgrupper, men Islam er et komplet livssystem, hvor samfund og spiritualitet er to sider af samme mønt, og ikke til at adskille. Vi beviser på daglig basis, hvordan vi trives i samfundet, og giver tilbage i samme grad, som vi modtager. Vi er i Danmark for at blive, for at bidrage med de livsbekræftende islamiske værdier, og for at sprede Islams barmhjertige budskab til vores omgivelser. Åbent brev til Uffe Østergård – Assimilation er udelukket


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
SnowflingaFelix KrulltorsteininvernesSteinadler Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Snowflinga
Guest
Snowflinga

How is it possible that the American financial speculator George Soros can sit in EU and tell the EU-commisson what they shall do and also be warmly received at the highest level. He seems to have a lot of power and influence and wants a million migrants a year to come to Europe when millions of young Europeans are unemployed and many countries have already got no go zones composed of migrants who never will integrate and are going to live on social security the rest of their lives. Now it is completly clear the EU globalists want t to… Read more »

invernes
Guest
invernes

Vanskelig å si Viktor, dette er en typisk Vest Europeer.

comment image

olesiggaardandersen
Guest
olesiggaardandersen

Gid vi havde en Viktor Orban som statsminister I stedet for den EU-begejstrede Lars Løkke Rasmussen.

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Hvor er det dog nemt det her. Der skal sgu ikke andet end en afdanket professor til, for at presse Muslimsk Ungdom til at bekende kulør. Og som om vi ikke vidste det allerede. Islam og dens stupide følgere vil fremover vise sig som de totalitære tabere, deres forfædre blev presset til at blive. Intet har de at byde på, andet end udgifter, ødelæggelse og umiddelbar brækjern for venstrefløjens drøm om et ikke nærmere defineret utopia. Lad os endeligt få svesken på disken Muslimsk Ungdom. Hvad vil I i Danmark, som I ikke evner i jeres egne lande..? Vi skal… Read more »

Fred Land
Guest
Fred Land

Tja Peter, det ender med ‘hver mand sin ged’ når alle bidrag og tilskud forsvinder.
Det gælder i det meste af Europa faktisk.
Jeg giver det mellem 15-25 år…

InHocSignoVinces
Guest
InHocSignoVinces

“Hvad tror I selv det hele ender med..?”

https://www.youtube.com/watch?v=hz65AOjabtM

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Der skal åbenbart ikke andet end en afdanket professor til, for at presse Muslimsk Ungdom til at bekende kulør.

Der er jo ikke meget ‘bekende kuloer’ involveret. SVJV har ingen muhammedaner nogensinde paastaet at de havde planer om at tilpasse sig protestantisme, det er kun noget gutmenschen gaar rundt og fortaeller hinanden.

Fred Land
Guest
Fred Land

Vem skal passe de Europæiske kernekraftværker under Ramadan?
Hvorfor laves der ikke hverken personbiler eller lastbiler i Mellemøsten?
Det bliver hver mand sin ged og en halv tønde land…

torstein
Guest
torstein

Mercedes Benz produserer busser i Tyrkia for eksport til Europa!

Fred Land
Guest
Fred Land

Det er en ‘monteringsfabrik’!