20
sep
Seneste opdatering: 20/9-17 kl. 1208
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Malmø: Et skyderi om ugen i 2017 – 41 (enogfyrre)

I Storkøbenhavn, der har fem gange så mange indbyggere, var der i samme tidsrum 26 skyderier (!)

Malmö har varit hårt drabbat av skjutningar den senaste tiden. Här sammanfattar Kvällsposten samtliga skjutningar och mord i Malmö från den 1 januari 2017. Samtliga texter är uppdaterade i juli 2017. Samtliga 41 skjutningar i Malmö under 2017


”Jag tror faktiskt att det är kört”

En skole i frit fald. Et land i frit fald

Att inse att ännu en elev könsstympats på sommarlovet, och nästa dag diskutera “Allas lika värde” på skolkonferens.

Vi samtalar i nästan tre timmar och fram växer bilden av en skola i fritt fall. Vad gäller kunskapsnivåer, värderingar och inte minst otrygghet. Knarkhandel på skolgården. Omkringdrivande gäng, misshandel och hot. Förtvivlade lärare, många obehöriga, en del med ytterst bristfälliga svenskkunskaper. ”Kårandan är trots allt väldigt stark och lojaliteten mot barnen är stor. Det är ju inte deras fel att förutsättningarna är så dåliga.” ”JAG TROR FAKTISKT ATT DET ÄR KÖRT”- JESSICA STEGRUD


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Margrethe

Posted: 20 september 2017 - 10:16 - Svar

Måske lidt for tænkt, at de skulle have stået, skulder ved skulder, og bekriget de invaderende skadedyr den famøse nytårsaften ingen havde fantasi til at se komme. Bagklogt. Og hvor var i øvrigt alle tastaturkrigerne og deres vrede, samme nat?

Jeg tror ikke han skal tag fejl af den gruppe mennesker. Det var en “Millwall fan”, der som den eneste, havde personlig mod til at sætte livet på spil på London Bridge. I fredstid kan det nok være meget fornuftigt, deres kampgejst bliver kørt af på noget så ligegyldigt som fodbold. Når en imaginær krig på banen kan hidse dem så voldsomt op, kan samme kampgejst sikkert nok kanaliseres over i noget mere brugbart, når tid kommer…

  Marit

  Posted: 25 september 2017 - 03:43 - Svar

  …”når tid kommer…” Tiden HAR kommet. OG tiden har gått…

   Margrethe

   Posted: 25 september 2017 - 10:58 - Svar

   Måske. Selv det mest fredelige dyr, der bliver presset op i et hjørne, vil gå til modangreb. Kønt bliver det ikke, uanset hvad ufaldet bliver.

Anne-Kit Littler

Posted: 20 september 2017 - 11:58 - Svar

I agree with his sentiments. But perhaps they feel they are only able to express their rage in the “safe” sporting arena, because as men they are no longer allowed to rage, to be authentic men, to protect their women and families from intruders, the way men are created to do. Feminism has destroyed men in most Western countries, men have been feminised, emasculated, shut up, made to feel stupid and clumsy. So they shut themselves down, suppress their heart and true feelings. You only have to watch commercials to see how men are viewed: Pay attention next time you see an advert that features a man and a woman: Almost always the man is the klutz and the woman steps in and saves the day, solves the problem. The advertising world is never a trend setter – they follow trends in society and use them for their clients’ benefit. White men are far from privileged, they are the whipping boys of the modern, feminised age. I am not, nor have I ever been a feminist. I love and admire men; men are awesome when they are allowed to BE men. I hope they wake up soon.

Felix Krull

Posted: 20 september 2017 - 14:03 - Svar

Fodboldklubber er snart sagt de eneste steder hvor det er legitimt at udvise maskulin aggresivitet og – for tyskernes vedkommende – vifte med flaget og heppe paa faedrelandet. Globalister hader fodboldklubber af samme aarsag.

  snaphanen

  Posted: 21 september 2017 - 06:05 - Svar

  Det er sandt nok, men det er værd at tænke på, at der kan blive brug for aggressionerne andre steder, uanset maddammesamfundet ikke kan lide et.

Leave a Comment